- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Itt a fórumon ahogy olvastam nem vagyok egyedül ezzel a dologgal, talán van tapasztalatotok vele
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy tempered glass réskitöltő folyadékkal van esetleg tapasztalatotok?
Én minap találtam ilyet az alieexpressende nem tudom mennyire van róla tapasztalat, mennyire érdemes megpróbálni...
Én már próbáltam több tg-t is a kate-re, de nekem sajnos kb 2 hét után mind feljött ugyanazon a részen szóval valószínű a kijelzőm nem sík azon a részen.
Most pár napja van fent egyik forumtárs által ajánlott tg, egyelőre jó, de ha a kijelző nem sík biztos ez is fel fog jönni, kérdés mennyire és mikor, de ha így lesz gondoltam kipróbálnám...
Viszont csak most hallottam ilyenről, nem tudom mik a tapasztalatok, hogy később gond nélkül lejön-e a kijelzőről, illetve napfény hatására nem színeződik-e el stb...T hallottatok már ilyenről, esetleg van vele tapasztalatotok?
Bármilyen infót előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Jelszókezelők
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest