Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Magisk
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
POzsonyi86
csendes tag
Sziasztok Esetleg tudnátok e segíteni ezzel a telefonnal kapcsolatban nem találok olyat aki ismerné. A hívás funkciónál ha telefonálok akkor annyira érzékeny hogy igaz elsötétül ha a fülemhez közelítem de szinte mindig van olyan hogy a fülemmel megnyomogatom a gombokat mert feloldódik a zár. Ha a zsebemből előveszem is mire kihúzom már meg is nyomott vmit. Olyan is volt hogyhívott valaki az asztalon volt rezgőn a telefon de mikor odamentem láttam hogy a képernyőzár rajta volt nem is láttam ki hívott nem tudtam felvenni hiába nyomkodtam csak csörgött. Ez ek beállítás problémák vagy mi lehet az oka? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- FÜGGETLEN! Samsung Galaxy S23 8/128GB, Krém / törtfehér, 10/9-es nagyon szép állapot!
- Apple iPhone 13 128 GB, független, szép állapot, gyári akku 87%
- Samsung Galaxy S24 FE 128 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- Honor Magic V2
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest