- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindanee
tag
Időközben két hiba előjött nálam:
1. Lassan éled fel a kijelző alvó állapotából (1-2 mp, de néha talán több is)
2. Nem tudom pair-elni a mi fit-emmel a telefont. Amennyire utána mentem ez marshmallow hiba (nem tökéletes a bluetooth kezelése)
Így egyelőre visszaálltam a korábbi verzióra (9.8.7, még lolli alapú). Ezzel egyébként meg az a gondom, hogy ha pair-elve van a mi fittel és a bluetooth bekapcsolt állapotban van, akkor néha fogja magát a telefon és kikapcsolja magát, de úgy, hogy csak akksikivétellel lehetett újraéleszteni.
Ilyennel egyébként ti nem találkoztatok véletlenül?
-
mindanee
tag
Lehet ebből a szempontból nem én vagyok az embered.
Én a mostani felhasználói szokásaimmal (telefon, messenger, böngészés, youtube, netflix, ezek streamelése, futástrack) nem nagyon vagyok a készülék határainál.
Szóval mondjuk játszani nem játszom, ott lehet van érdemleges/érzékelhető javulás a teljesítményigényesebb játékoknál. Ezt viszont nem tudom
-
mindanee
tag
Hát hogy őszinte legyek én nem tapasztaltam érdemleges gyorsulást. Eddig is okés volt lollipop alatt, illetve a KitKat alapú miui7 is teljesen jó volt (leszámítva, hogy a runkeeperem nem akart rendesen helymeghatározni futás közben, emiatt váltottam egyébként NX-re). A miui6 volt lassú nekem, de azt szerencsére már elfelejtettem
-
mindanee
tag
Sziasztok!
Úgy látom még nem írt róla senki, úgyhogy bedobom én a hírt
Kijött az NX ROM MM verziója Redmi 2-re lehet tölteni, flash-elni
Telepítettem is tegnap este, egyelőre nincs sok tapasztalat, de azokat szívesen megosztom:
1. A legutóbbi (még lollipop-os) verzió 9.8.3 volt, ez 10.1, dirty flash-sel nem ment teljesen jól fel, így mindenképpen javaslom majd a clean install-t
2. Az NX ROM GAPPS-szel nem volt minden rendben , úgyhogy egy pico gapps-et flasheltem még a telóra (link, ezt kell választani: ARM, 6.0, pico)
Egyébként következő volt a probléma: a főképernyő hosszú nyomására előjövő részből eltűntek a beállítások (az a három kis pötty, nem tudom, hogy mond-e ez valamit bárkinek is), így nem tudtam testre szabni a felületet (lehet én néztem el valamit, de lehet nem, pico-val viszont biztosan megy - és egyébként is azt preferálom)
3. UI kicsit csiszolódott, de nem sok a változás (alapból sem túl sok a változás MM-ben LP-hez képest), eddig számomra a legszembetűnőbb, hogy a "tiles" részt lehet közvetlen is szerkeszteni, nem kell settings-en belül turkálni.
4. Akksi nagyot droppolt éjszaka, még nem tudom pontosan miért (a battery usage szerint az "Android system" zabálta az akksit), most úgy tűnik, hogy egy újraindítás és greenify beállítás után normalizálódott a helyzet.
Nagyon más hirtelen nincs, ha napokban előjön valami érdekes, akkor megosztom veletek
Ha még kivártok vele, de érdekelnek konkrét dolgok, amiket meg tudok nézni, akkor szívesen megnézem nektek
-
mindanee
tag
válasz
Ren Hoek #2333 üzenetére
Nem ismerem a doogee-t, viszont 1-2 napja volt egy hasonló problémánk egy redmi note 2-vel.
Ott szoftveres volt a "gond". Friss telefon volt, 2 napja a gazdája kezében. Valahogy bekapcsolódott (vagy alapból be volt kapcsolva) egy kisegítő lehetőség (angolul accessibility menüpont alatt van és ha jól emlékszem magnify a neve, vagy valami hasonló), ami annyit tett, hogy ha a képernyőt egy ponton gyorsan 3-szor megnyomtam, akkor bezoomolt egy kicsit.
Emiatt viszont a gyors egymás utáni érintéseket nem akarta bevenni normálisan a készülék, pl számológépbe gyorsan végigdaráltuk a 9 számot (így: 123456789
) és hát egy-egy kimaradt.
Kikapcsoltuk ezt a csodaképességet a kisegítő lehetőségek menüben és megoldódott ez a probléma.
Egy próbát megér, lehet neked is valami ilyen van bekapcsolva
-
mindanee
tag
válasz
trebrona #1877 üzenetére
Hú, hát nem tudom hogy sikerült ezt ennyire benéznem
Leszedtem a remdi2-eshez valót, az gond nélkül feltelepült, hétvégén adok még egy esélyt a runkeepernek így, ha nem megy, akkor cm, vagy nxrom lesz belőle.
@helixP: igen, hatalmas mák, tényleg nem tudom hogy sikerült ezt így benézni
Megyek is inkább kialszom magam
-
mindanee
tag
válasz
hbarnabas01 #1875 üzenetére
verzióra pontosan nekem 5.9.24
Leszedtem most innen a multi rom-ot, hogy ráfrissítsek, de 99% után azt írja, hogy "update failed".
Van tippetek, hogy miért hasalhat el?
(recovery frissítést próbáltam update.zip-es módszerrel)
A jelenleg elérhető verziója (amivel próbálkoztam): 5.11.5
-
mindanee
tag
válasz
hbarnabas01 #1873 üzenetére
Milyen verziód van?
Én Miui7-tel tolom.
-
mindanee
tag
Hali!
Köszi!
Azt lehet tudni, hogy kiknél jön elő a telefonos hiba? Nálad előjött? (Esetleg recovery függő lehet? TWRP-hez vagyok szokva, ezért kérdezem
)
Egyébként van itt olyan, aki MIUI alatt runkeepert használ? Elsősorban ez lenne nekem a romcsere oka: a futásomat nem logolja rendesen a GPS, a tegnap is 45 perc alatt 3 mérést mentett el, mintha egy háromszöget futottam volna..
Moto G-n nem volt ilyen problémám. (Esetleg Ti tapasztaltatok zavaros működést a GPS-szel kapcsolatosan?)
-
mindanee
tag
Sziasztok!
Aki CM12-vel használja, attól, azoktól kérdezném, hogy mennyire működik megbízhatóan a legutolsó (ha jól emlékszem/láttam szept. 26-i) verzió?
Vannak olyan hibái, amik miatt a mindennapi használatra még nem lenne alkalmas?
Köszi előre is
-
mindanee
tag
Sziasztok!
Azt be lehet valahogy állítani MIUI7 alatt, hogy semmilyen notification érkezése esetén se legyen hangjelzés csak rezgés, illetve ettől függetlenül ha telefonon keresnek, akkor a csengőhang viszont szóljon
Előző telóm esetében cm12 alatt ezt könnyedén be lehetett állítani, viszont miui7 alatt nem nagyon tudtam eddig
-
mindanee
tag
válasz
herdsman12 #654 üzenetére
Köszi az infót.
Akkor feltételezem, hogy többen is ezt/ezeket használjátok
Még néhány kérdés/észrevétel lenne felétek:
Nekem most olyan "csoda" van a telefonomon, aminek a miui verziószáma 66.55.22.00. Amennyire utánaolvastam ez valami bolti szar, nem az eredeti gyári (és emiatt valahogy nem is működnek a mi-s szolgáltatások, pl micloud, de mi accountot sem lehet hozzáadni).
Emiatt (is) nem tudtam a global ROM-mal frissíteni, update valami 15%-nál elszállt (ahogy a többi kommentelőnek, akiknek ez a verzió volt a telójukon).
Ha tehát leszedem mondjuk a "Multi ROM 813"-at (Verzió: 5.9.24 (MIUI 7)), akkor azt a segédletben található "MiRecovery( Tiszta telepítés)" módszerrel gond nélkül fel tudom tenni, ugye? (Függetlenül attól, hogy most valami speckó ROM van a telón.)
Köszi
-
mindanee
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést, ha a kérdésem megválaszolásra került már, azért írok, mert nem találtam választ eddig
Szóval, a napokban lettem egy redmi 2 (2/16) boldog tulaja. Már vásárlás előtt tudtam, hogy van/lesz miui 7 a telóra a közeljövőben, ezzel kapcsolatos a kérdésem.
Azt hogyan tudom eldönteni, hogy a miui hivatalos oldaláról melyik beta rom a nekem való?
Tehát azt hol tudom megnézni, hogy a jelenlegi ROM-ra a china vagy a Global verziót tegyem? Vagy esetleg mindegy...?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest