- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note és Mi Note Pro topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayrton
tag
sziasztok! Én is csatlakoznék ehhez a fórumhoz, mivel a mai nap boldog tulajdonosa lettem egy note pro-nak
. A telefon egyszóval gyönyörü, nem kérdés. Videon is istenien nézett ki, de élöben egy csoda 
Szűz a teló
, ha nem gond kellene egy kis segitség. Nagyon jó az összefoglaló, de egy kis megerösitésre lenne szükségem, vagy éppen kiigazításra 
Jelenleg ez van rajta:6.5.10.0 /LXHCNCD/. egyelőre semmi mást nem állitottam be, csak a wifi elérést. még a sim-eket se raktam be. A teló ahogy látom felajánlott 7-es frissitést. törödjek ezzel?
Amit nyilván szeretnék az a "multi" rom. Kérdéseim, elképzeléseim egyben: letöltöttem az összefoglalöban szereplö note pro-hoz való twrp recovery-t /leo/ letöltöttem a friss multi romot /leo/ 600 egynéhány megabájtos. az összefoglaloban szereplö windroidot is lehuztam. kérdésem tehát. hogy elsö lépésben ezt a twrp.img-t kell flashelnem?. ezt az összefoglaloban szereplö 7 db lépés helyett kiválthatom a windroiddal? utánna mi a teendö? ezt a 600mb-os zipet feltöltöm a telóra, majd belépve a recoveryben, simán installálom? ott a recoveryben egyéb opcióra nem kell-e figyelnem?
elnézést tudatlanságomért, de biztosra akarok menni..
előre is köszönöm a segitségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Hobby rádiós topik
- Hardcore café
- Samsung kuponkunyeráló
- Házimozi belépő szinten
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 pro max 256gb desert titanium eladó
- Honor 90 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. A telefon egyszóval gyönyörü, nem kérdés. Videon is istenien nézett ki, de élöben egy csoda