-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
anorche1 #12549 üzenetére
Hát ezt csak megerositeni tudom, marmint, h sportolasra alkalmatlan. Nekem folamatosan 80 körüli pulzust mér, néha 110et, mikor a mellpantos pulzusmérő átlagosan 160 , max 180as pulzust mér. Kipróbáltam más optikai csuklomerokkel is, teljesen hasonló eredményt kaptam, bár azok inkább a sport egy részét nem mérték a többit kvazi pontosan.
-
vasi89
őstag
válasz
anorche1 #12232 üzenetére
Én azt vettem észre h nagyjából olyan 5el mindig többet mér, ha rosszul tartod a csuklód akkor meg van h 120 fölött de azt észrevennéd szerintem. Bringázás közben okés de szimplán tv előtt ülve is van h ilyeneket mutat
ennyire meg azért nem izgulok a barátok közt miatt
-
steevo0
tag
válasz
anorche1 #12232 üzenetére
A Mi Band Notify & Fitness folyamatosan rögzíti a pulzust az edzés során, listázza is az értékeket. Az ígéret szerint, pedig a Strava-val le is lehet szinkronizálni az adatait. Még nem próbáltam viszont.
A Mi Band pulzus mérése szerintem nem pontatlanabb, mint más hasonló kategóriájú trackernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest