- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
petipetya #767 üzenetére
Az a baj, konganak az EU raktárak az ürességtől !
(Aliexpress)
Minden nap nézem, merre, honnan, mi, mennyi.
Elég lenne nekem is egy Redmi Ax6, de a kici kínai is sokat akar nyerni most.
Talán majd 11.11 akcióban, vagy azt követően...a beragadt készleteket kiszórják jó áron. Tehát nincs mit tenni, várni kell. -
imrecs
csendes tag
válasz
petipetya #563 üzenetére
Nem a család ellenőrzése a cél,arra ott a kamerarendszer is,ha nagyon kellene,de szerencsére nincs rá szükség.
Az ilyen miatt:
"Tisztelt rendszergazda:
A "d8-f1-5b-b3-3e-97" hívatlan felhasználó megpróbálja elérni az otthoni hálózatot! Ha részletesebb információkat szeretne megtudni, kérjük, jelentkezzen be a mydlink alkalmazásba, hogy azonnal blokkolja az eszközt.
mydlink szolgáltatás"
Mikor egyetlen éjszaka alatt 20-30,vagy 80-100 ilyen email jön,azért jobb,ha figyel az ember,szerencsére nem sűrűn fordul elő,de költözés óta is fordult már elő. -
imrecs
csendes tag
válasz
petipetya #559 üzenetére
Köszönöm !!!
Kicsit reménykedem,egy későbbi software frissítés meghozza ezt a funkciót is.
D-linket ezért is szerettem,mert minden külső "próbálkozást" jelzett e-mailben,meg sok egyéb jó lehetőség van benne,de kinőttem,meg a nagyobb lefedettség reménye miatt érdekel ez a cucc -
Rick4
félisten
válasz
petipetya #493 üzenetére
Engem érdekelt a többi része is, és megpróbáltam egy olyan szemszögből vállalhatóbb eszköz pontos típusát megtudni, tényleg érdekel, mi a non plus ultra. Néztem én turris omniától kezdve mindent, az ár számított a legkevésbé, de az én igények nélküli mivoltomnak úgy látszik pont megfelel ez a kínai vacak, szóval egyelőre maradok ennél, amíg nincs jobb.... Azért titkon várom a tuti tippet.
Viccet félretéve ha lesz openwrt, cserélem én is, de a jelenleg is használt funkciókon felül nem nagyon tudok elképzelni újabbat, amire a működőképesség megőrzése érdekében az itthoni rendszeremnek szüksége kell. -
Rick4
félisten
válasz
petipetya #306 üzenetére
Jaja, legutóbb is én írtam azt, hogy elég rossz értékelései vannak, de az a sérült csomagok miatt volt, nem kavicsokat küldött a router helyett...
De ettől még lehet szerencsés a vevő, másrészt pedig van vásárlói védelem az ilyen esetekre. Egy alap angollal, meg egy kicsomagolós videoval kb nyert ügyed van, ha a cucc sérülten érkezne.
Amúgy itt is van, 88.77$ ingyen posta. [link] -
djelf
tag
-
KRISSTUS
aktív tag
válasz
petipetya #139 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszod!
Családi házba kellene (3 szintből a középsőbe) és egy TP1043ND-t váltana le de úgy gondolom, hogy a vasbeton födémek még az AX3600-nak is gátat szabhatnának. Valószínű, hogy később kelleni fog még egy a szolgáltató routere helyett is a felső szinten. Sajnos ennyit nem tudok rászánni (2x3600 / 1800+3600).
-
KRISSTUS
aktív tag
-
dethroner
veterán
válasz
petipetya #113 üzenetére
Az IOT antennát egyenlőre kikapcsoltam, még nincs hozzá eszközöm, ezzel a led is kikapcsol a tetején. Az elején lévő ledet pedig a mobilalkalmazásban lehet kikapcsolni. Én ezt nem tettem meg, mert a folyosón van, és tök jó kis éjjeli fény szűrődik ki a szekrényből, pont elég ha éjjel klotyóra megyek
-
kerlas
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elhalasztották a Marathon megjelenését
- Metal topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged