- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
Nightmare666 #5460 üzenetére
Igen, kell - lásd Összefoglaló Kínaisítás/2. pont.
-
dchard
veterán
válasz
Nightmare666 #2726 üzenetére
Nagy és nehéz, óccsó shipping ennél fogva kevéssé valószínű. Még ha az ára be is zuhan valaha.
-
dchard
veterán
válasz
Nightmare666 #2482 üzenetére
Egyszer vettem olcsó 12V/3A-s tápot, de nem bírt kinyomni 2A-t sem. Szétszedtük és a belseje alapján 12V/0.5A-s elektronika volt csak rácímkézték hogy 3 Amper. A korábban már említett MeanWell tápokat tudom ajánlani, a korábbi szívások után én is ilyet vettem, nem is egy működik mostmár évek óta.
-
válasz
Nightmare666 #2478 üzenetére
Az olyan is. Egy rendes adapter (kezedbe kéne fogni) pl 12V 3A 4K volt. Van benne anyag, garancia, szűrő minden. Az amiről te beszélsz /2 terhelésben és nem nagy értékű dolgot hajtani.
-
torkis
csendes tag
válasz
Nightmare666 #1770 üzenetére
Persze, de nyilván nem ez lenne a cél. A 3 lan port elegendő lenne igazából.
-
tlala
addikt
válasz
Nightmare666 #632 üzenetére
Tessék, felrakom az infót: az international fw verzió 3.0.16.
Amúgy meg egy nemzetközi csapat dolgozik azon, hogy kinyerje vagy megtalálja a letöltési linket...
Bár olyan véleményeket is olvastam, hogy a global verzió gyengébb wifi jelet sugároz, mint a kínai.
Egyelőre nem nagyon tudunk okosak lenni, várjuk a fejleményeket. -
Rick4
félisten
válasz
Nightmare666 #606 üzenetére
Eskü, 15 perc alatt meg se találtam a lehetőséget.
-
entity67
lelkes újonc
válasz
Nightmare666 #574 üzenetére
Igen, én is ezt próbálom elérni
nem tudom mi okozhatja ezt, mert elvileg nem szabadna hogy köze legyen. Még valami security beállításra tudok gondolni, de nem biztos. Köszönöm a segítséget!
-
entity67
lelkes újonc
válasz
Nightmare666 #572 üzenetére
Helló! Köszönöm! Nekem Kaon modem van, IPTV-vel. WAN portra kötve megy. viszont valami nem 100as, mert több alkalmazás esetén nem tud bejelentkezni accountra (ha visszamegyek a "régi" wifire, azonnal megy). Már arra is gondoltam, hogy valahogy összeakadnak a címkiosztások...
-
m0py
tag
válasz
Nightmare666 #554 üzenetére
Nem feltetelenul a hazai megjelenes erdekelt, jo nekem Ali, Banggood vagy Gearbest is. Csak arra voltam kivancsi, hogy van-e valami konkret global megjelenesi datum, vagy ilyesmi, esetleg tud-e valaki olyat helyet ahonnan mar fixen globalt lehet rendelni.
-
Rick4
félisten
válasz
Nightmare666 #474 üzenetére
Volt már pont ugyanerről a felállásról szó, használd kérlek a keresőt. Amúgy annyi, hogy az iptv-k mennek a megfelelő portokba, a router a következő szabad helyre, és nyomsz a speedporton neki egy DMZ-t.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Nightmare666 #416 üzenetére
Kigyulladt??
Amit nekem adtak hozzá az egész jónak tűnik, elosztóba dugtam, nem volt gond vele. Honnan látom hogy jó vagy nem jó?Esetleg hozzá való tápot tud valaki linkelni? lehet veszek inkább azt átalakító helyett
-
Rick4
félisten
válasz
Nightmare666 #412 üzenetére
Mérted, mekkora dugó volt az adapteren? Van itthon 7-8 ilyen 12V-os tápegységem 1A-től 10A-ig, ugyan én mertem venni egy 150Ft-os átalakítót, de lehet lecserélem egy nagyobb adapterre a jelenlegit.
-
kentucky
őstag
válasz
Nightmare666 #399 üzenetére
Mi a bolti kupon? Sajna azt csak 129 dollártól engedi.
-
dethroner
veterán
válasz
Nightmare666 #402 üzenetére
5amper kell neki. Csak okolásul, aki most rendel, jól nézzen szét a lakásában, hová akarja bedugni, mert [ilyen] szart adnak hozzá, és ez semmilyen süllyesztett fali konnektorba be nem megy.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Nightmare666 #399 üzenetére
Eu adapterrel érkezik?
-
Rick4
félisten
válasz
Nightmare666 #397 üzenetére
Lehet, de ezzel a linkkel senki se fog tudni vásárolni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest