Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- 
			  Mobilarena Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

kentucky őstag 160 Mhz-en, 2x2 konfigban mennyi a sebesség másoknak OpenWRT Snapshoton? Köszi  
- 

kentucky őstag Nagyon jól muzsikál OpenWRT alatt az AX3600, két wired AX1800 AP-val. Minden rádióadás a törvényi szabályozás szerint beállítva és még gyorsabb is mint a kínai agyon mókolt mesh hálózat  
- 

kentucky őstag Közben elengedtem a kínai firmwaret teljesen, áttértem OpenWRT-re, annyi a gondom, hogy egyszerűen nem akar működni a 100+-os csatornákban a 160 mhz. Miután lement a DFS scan, megjelenik az AP, de ha rácsatlakozok állandóan (másodpercenként) ledobál. Logban semmi használható nincsen, csak ennyi: 
 AP-STA-DISCONNECTED
 meg néha ilyet dob:
 did not acknowledge authentication response
 deauthenticated due to local deauth request
- 

kentucky őstag Sehogy sem lehet a Node-okat kickelni a mesh hálózatból? AP módban szeretném őket használni, nem Mesh-ben, hogy működjön a DFS, de nem tudom sehogy sem megoldani Xiaomi firmware-rel... 
- 

kentucky őstag válasz  kentucky

üzenetére kentucky

üzenetéreKis kiegészítés crontab-hez: 0 * * * * if /bin/cat /sys/class/leds/led_blue/brightness | grep -q 1; then echo 0 > /sys/class/leds/led_blue/brightness; else :; fiHa a fenti sort hozzáadjuk crontabhez, a cron óránként ellenőrzi, hogy bevan-e kapcsolva (1) a led, és ha igen, akkor kikapcsolja (0) azt. 
- 

kentucky őstag Aki ledeket szeretné kapcsolgatni (AX1800-on is működik): SSH-n keresztül lehet módosítani. echo 0, ha kikapcsolni szeretnénk, ha be akkor pedig echo 1. led_blue a System kék led-je, net_blue pedig az Internet kék led-je. Reboot után visszaáll, a rendszer is módosíthatja. Én crontab-be beleraktam, hogy óránként állítsa át 0-ra. echo 0 > /sys/class/leds/led_ant/brightness
 echo 0 > /sys/class/leds/led_yellow/brightness
 echo 0 > /sys/class/leds/led_blue/brightness
 echo 0 > /sys/class/leds/net_yellow/brightness
 echo 0 > /sys/class/leds/net_blue/brightness
- 

kentucky őstag Jelentem sikerült, köszi trance a segítséget. Az AX1800 kínai herélt FW-vel egyébként alapból maxon sugároz, erősebb is lett. Az xqrepackolt firmwaret felrakom majd ide, hátha valakinek kell még. 
- 

kentucky őstag Az istenért nem akar működni a mesh az xqrepackos legújabb kínai FW-s AX1800-zal. Ha kínai herélt firmwaret felrakom az ax3600-ra, úgy van még esélyem. Scriptel addolom a nodeot, de csak addig jut el, hogy kvázi az ethernet vlan-ba hozzáadja a nodeot, eddig nincs is baj, hiába nem mutatja a mesh nodeok között, viszont ha kábellel is csatlakozok, az összes router bebolondul és lefagy. 
- 

kentucky őstag Akkor tuti működni fog patchelt kínai fw-vel az AX1800 global pacchelt ax3600-zal a mesh? Patchelem a firmwaret és rakom is fel, de sajna globalra nem lehet egyelőre visszatérni  
- 

kentucky őstag Sziasztok! Készülök venni két darab AX1800-at. Global, herélt firmwares AX3600 mellé szeretném őket Mesh-be kötni, kábelen keresztül. Azt szeretném kérdezni, hogy ha a két darab AX1800 is repackelt firmwaret kap, összelehet hozni őket mesh módban? Valamint ilyenkor érdemesebb visszavenni az adóteljesítményt mindhárom routeren, vagy teljes kakaón menjenek? Roamingot tud meshbe kötve is 5Ghz-2.4Ghz között? AX3600-on nagyon szépen megy a roaming. 
- 

kentucky őstag válasz  Nightmare666

üzenetére Nightmare666

üzenetéreMi a bolti kupon? Sajna azt csak 129 dollártól engedi. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Billentyűzet gondom van
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest