- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Freddycom #324 üzenetére
Na pont ezzel nem vagyok tisztában, még egy SSD foglalatnál is félóráig kell képeket nézegetnem vásárlás előtt.
Ha benne vagy, esetleg rá tudnál nézni? Egy Asrock H110M-ITX-AC és egy Asrock H370M ITX AC lapról van szó.Ezek amúgy melós gépek (itthonról dolgozunk), nincs óriási adatforgalom, egy belső hálós nas, ami felcsatolt mappaként funkcionál, pár ip kamera aminek a szoftvere fut a gépen napközben, a lényeg, hogy ha ki tudom kb hasonló sebeségű megoldással váltani a kábelt, annyival kevesebbet kell majd fúrni, vezetékelni az új helyen.
dethroner: Nálam is hasonló, 1000/27-es telekom kábelnetem van. Mivel a java lefelé jön, és nem vissza, nincs különösebb bajom vele.
-
-
Rick4
félisten
válasz
Freddycom #310 üzenetére
Jellemzően itthon vagyok, a telefon napi 16 órában lóg a wifin, a router az AdGuard dns-eken keresztül dolgozik. Soha nem akadt egy pillantra sem. Pedig kb 2-3 éve tuti azok a dns-ek vannak beállítva, előtte a google dns-sel se volt semmi, Opendns-sel sem. Persze ezt így neked elég nehéz lesz kideríteni, de akkor ha más nem, a google dns-re, vagy az opendns-re átállva egy próbát tehetsz. De meg lennék lepődve, ha azoknál nem ugyanaz történne.
-
Rick4
félisten
válasz
Freddycom #308 üzenetére
Pont az AdGuard lenne a tuti, bár nálad az előző hozzászólásod alapján is furcsa, hogy megfojgja a netet, szerintem másnak kellene lennie, az csak két dns szerver, semmi más, nem fog meg semmit. Én csak az alap védelmez használom, semmi komoly, de minden nap 9-éjfélig itt dolgozom a gépnél, és sűvít az 1000-es net, ahogy az elmúlt években mindig is süvített.
-
Rick4
félisten
válasz
Freddycom #295 üzenetére
Persze, ez is egy szempont, nekem most maradt a dupla sáv egy SSID megoldás, és akkor le van fedve minden ahol kellhet. Ennek következtében egy eszközzel kevesebb kell, lekapom szépen a padlásról a 70 centis yagit és az airlive routert, mert az igaz, hogy előtt 3 sarokra, de azt csak 10-12 mbit sebességgel, igaz, nem is az volt a preferencia, hogy gyors legyen.
-
karicsek
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- UHD filmek lejátszása
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest