Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
Első körben a mi wifi-vel próbálkoztam. Arra vmi olyasmi üzenetet kaptam, hogy ez az alkalmazás ezt az eszközt nem támogatja (már ezt sem értettem, mert youtube videókon is ezt használták), térjek át a mi home-ra.
Ez utóbbiban próbáltam kínai régióra váltani, de azt sem engedte vmi újabb hibaüzenettel. (Mintha tudná hogy nem ott vagyok, vagy nem tudom.)
Maradt a régió átállítása a routeren, de azt meg nem tudom hol kell.
Amikor a telefon wifi beállításaiban létrejön a kapcsolat, azt mondja hogy engedélyre van szüksége. Arra kattintva pedig a kínai oldalra jutok, ami nekem sajnos kínai. Magyarítva esetleg nincs meg ez oldal vhol a neten? Én nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
trance89