- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
válasz
xabolcs #5994 üzenetére
Ez volt az:
[kép]
Közben írtam a Xiaominak (és másnap válaszoltak is). Sajnos ők is azt mondták, hogy a routeren nem lehet régiót váltani, a xiaomi home appban kell kínaira váltani.
Úgyhogy ezzel teszek majd még 1 próbát, miután lenyuxom.
Másra úgysem tervezem használni az appot. -
llll
senior tag
Első körben a mi wifi-vel próbálkoztam. Arra vmi olyasmi üzenetet kaptam, hogy ez az alkalmazás ezt az eszközt nem támogatja (már ezt sem értettem, mert youtube videókon is ezt használták), térjek át a mi home-ra.
Ez utóbbiban próbáltam kínai régióra váltani, de azt sem engedte vmi újabb hibaüzenettel. (Mintha tudná hogy nem ott vagyok, vagy nem tudom.)
Maradt a régió átállítása a routeren, de azt meg nem tudom hol kell.
Amikor a telefon wifi beállításaiban létrejön a kapcsolat, azt mondja hogy engedélyre van szüksége. Arra kattintva pedig a kínai oldalra jutok, ami nekem sajnos kínai. Magyarítva esetleg nincs meg ez oldal vhol a neten? Én nem találtam. -
llll
senior tag
Sziasztok!
Egy kínai verziós AX6000-et próbálok beüzemelni telefonon keresztül.
A xiaomi home alkalmazás vmiért eleve nem látja automatikusan a routert. A telefon wifi beállításaiból 1 kínai oldalra jutok. Onnan evileg wifi kapcsolat vhogy már lett, de ilyen üzenetekben akadok el:
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- PlayStation 5
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mikrotik routerek
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest