Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
trance89
üzenetére
Itt voltam eddig is, csak nem volt mihez hozzászólni. Lehet ezzel viccelődni, holot tén szerintem tlejesen jogosan kérdeztem rá egy egy mérés fontos körülményeire, és nem figuráztam ki senkit, mert nem volt képes megnézni, hányszáz wifi sugároz azon, vagy mellette lévő csatin, miután kijelenti egy szamiai topicban, hogy nem jó a router.
De ha már szakmai topic, egyszerűbb lett volna egy két komolyabban a témába merülő embernek annyira komolyan venni a feladatot, hogy erre is figyelmet fordít, mert azt gondolom senki se vitatja, hogy az azonos csatin érkező zaj elég erősen befolyásolja egy lakásban a mérhető értékeket, és ugye 2m-ről is mehet mérni, csak minek, mikor azért vesszük ezt a routert, hogy falakon át is gyors legyen a net..... -
Lackooo84
nagyúr
válasz
trance89
üzenetére
Hát meg ez alapján

De elhiheted, hogy tegnap egész nap ezzel baszakodtam, rengeteg mérést és tesztet végeztem, így ez jött ki. Nem hiszem, hogy ez bárkinek kell jelentsen valamit, ezt csak így magamnak akartam kipróbálni. Egyébként a windows által kiírt link sebesség egyenesen arányos volt a sebesség mérések eredményeivel. Na de mondom én ezzel semmit nem akarok senkinek bizonyítani, csak kíváncsi voltam az AX3600-ra, ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest