Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
válasz
takcslajos1 #1894 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet. A segítségeddel CN lett a router, de mivel így is maradtak lefedetlen területek ezért vettem mellé egy ax1800-at. UTP-n keresztül végül összejött MESH.
Én régiót nem váltottam. Először wifin keresztül jött létre a mesh kapcsolat, majd jött az utp és minden rendben. Látszólag.
Az.eszközöket (1kivételével) már nem.dobálja el. Viszont a speedtest szerint a router mellett hol 500-600 mbit a sebesség, hol 30-40.
Engem is bosszant ez a bizonytalan működés. Még van 2-3 napom hogy visszavigyem, de ami lenne helyette, 3x annyiba kerül.
-
zacci
aktív tag
válasz
takcslajos1 #1894 üzenetére
Hanyas csatornan megy az 5G ? 64-es felett max. 80Mhz megy es nem minden uzemmodban erheto el a max. kimeneti jelszint. Probald csokkenteni a csatorna szamat es beallitani a 160Mhz-et.
Mindket routeren mennek a lan labak ?
Teljesitmenynek, savszelessegnek nem szabadna esni, sot! Elvben minnel tobb router van a mesh rendszerben, annal jobb a jel es a savszel. Ez a mesh lenyege.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest