Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tisztavíz
kezdő
Nálam nincs Facebook, de van helyette bőven más. Ha leszedném vagy letiltanám ezeket, talán le lehetne menni 1-2%-os merülésre egy éjszaka alatt, de az okostelefon értelme is megszűnne. Nem játszom, teljesen alapvető alkalmazásaim vannak. Az alkalmazások már olyan nagyra nőttek és vad dolgokat művelnek, hogy a 10T Lite-om 6 GB memóriával kezdhetem elfelejteni. Néhány hete az akku vadul merül, mert gond alkalmazásokkal. Ha így folytatódik a trend, a 14T-vel vagy általában a 12 GB-os eszközökkel sem kell kivárni az 5 évet, pár év múlva használhatatlanok lesznek.
-
tisztavíz
kezdő
Nem ismerem a Samsung-ot, de feltételezem, hogy nincs tele háttérben futó szeméttel, mint a Xiaomi. Nálam rengeteg alkalmazás fut, ezekből sok folyamatosan aktív akkor is, ha nem nyúlok a telefonhoz. Ez az oka annak, hogy nálam jobban merül. Sajnos olyan is előfordul, hogy alkalmazással baj van és húzza az akksit. Ezen kívül az alkalmazások és rendszeralkalmazások automatikusan frissülnek. Ettől már önmagában merül néhány százalékot.
-
-
tisztavíz
kezdő
Egy hétre letettem a telefont kb. 55%-os töltöttséggel, bekapcsolt WiFi-vel, repülőgép üzemmódban, VoWiFi-vel. Semmi energiatakarékos mód. 4-6 nap után ránéztem, 32%-on állt. Erre néhány napra (a lerakastól számítva egy hét múlva) 7-9% körül,. Ez hirtelen ugrás, gondolom valamit csinált a háttérben. Én merítettem le. A töltéstől majdnem 8 napig bírta, de több, mint 50%-ot én merítettem le ebből.
-
tisztavíz
kezdő
Ahogyan írták is, a merülés nagyon helyfüggő. Repülőgép üzemmódban, VoWiFi-vel kevésbé merül. A háttérben automatikusan futó dolgok is sokat húzhatnak az akkun, pl. frissítések telepítése. Több megfigyelésből érdemes átlagot nézni. A Pro-m Titan Blue, de valójában ezüstös, enyhén kékes.
-
kreg
aktív tag
Két dolog: nagyjából egy éjszaka alatt (kb este 8-tól hajnal 4-ig) mennyit "kellene" alapesetben merülnie a készüléknek? Ma éjszaka 7 százalékot esett,ezt sokallom úgy hogy hozzá sem nyúlok
A másik apróság, bár most tokban van így mindegy de egyébként ez a teló mitől Titan Blue (ez van a dobozán)? Akárhogy néztem kékre még csak halványan se hasonlít, inkább ilyen színváltós ezustnek tűnik.🤪 -
fdisk
őstag
Akkor ott neked valami nagyon pörög a háttérben.
Nekem általában 5-7 óra kijezőidő mindig megvan.
Létezik sok akku menedzselő app.
Tegyél fel egyet. Én pl a battery gurut használom.
Részletesen kiírja, mit, mennyit használtál. . És méri a kijezőidőt is.
Végső esetben tedd újra OTA - n a legutolsó frissítést.
Esetleg töröld az akku adatokat az alkalmazásoknál.
Volt ilyen is nekem. Ez csak netezés.
De valamelyik nap kb másfél óra játék, net, fb és társai és több mint 5 óra kijezőidőm volt. -
M0RGI
őstag
Igen, eddig nekem is teljesen reálisnak tűnt, a 13t-n azt használtam. Párom 14t-t vett, azt próbálgattuk authentic módban és katasztrofális lett. Aztán kipróbáltam az enyémet is, azzal is. Színek természetesek, de az a túlhúzott effekt szerűség egyszerűen szörnyű. Nekem gyanús, hogy valami frissítéssel bszták el, mert előtte nem ilyen volt.
Majd rakok fel példát, kíváncsi vagyok mit szóltok. -
M0RGI
őstag
Pont ezzel kapcsolatban lenne kérdésem, észrevételem.
A 13T authentic módban teljesen élethű színekkel, kontraszttal rendelkező képeket készít, vibrant módban túl szaturáltat.
Ellenben a 14T authentic módban régies, fakó, mintha valami szűrő lenne rajta, vibrant mód rendben van.
Miért van ez? Ellőttem tegnap 30 képet és majdnem kuka mind, olyan rossz lett. 😟 -
-
konrada
tag
Nem feltétlen idióta módon, mert attól függ, milyen képernyő van a telefonon.
A Xiaominál be lehet állítani allways-t LCD-re is, de azon érthető módon - a technológia miatt: a háttér világít, csak kitakarva van, azaz teljes képernyős üzemmódban van - leszabályozzák a panel védelme, és az üzemidő miatt. Az OLED-eknél - bár az a töredéknyi képpont is fogyaszt, meg öregít - ez sokkal kevesebb problémát okoz, ezért úgy állítod be az AoD-ot, ahogy akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Leteszteltük a Xiaomi megengedhető kameratelefonját. Nem rossz.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- Windows 10
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Last Epoch
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest