- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
duvi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #292 üzenetére
A 13T-hez is van Spigen? Én csak a sima 13-hoz láttam, de azzal nem kompatibilis a mienk.
-
Gabee176
lelkes újonc
Sziasztok.
13T pro-m van. a kérdésem a következő nektek működik az android autó?
Külföldi fórumokon olvastam hogy gond van vele hát nekem sem akar működni.
Elindul a tükrözés de mintha lefagyna.
A másik kérdésem hogy firmware-t hogy érdemes telepíteni OTA, fastboot, recovery?
Vagy mindegy? Bootloadert mindenképp nyitni kell hozzá?
Válaszokat köszönöm. -
-
Misi1980
senior tag
13 T Pro és nekem van ilyen menüpont.Ha jól olvastam ezt kerested. -
Füleske
addikt
válasz
misimagaki #281 üzenetére
Nálam a Brave most is lejátsza lezárt képernyővel a Youtube videókat. Verzió: 1.59.224 (legújabb). Nem az van, hogy a beállításokban nem állítottad be a "lejátszás a háttérben" - t az új telefonodon?
-
keke69
őstag
Visszatalálós!
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Péntek óta használok 13T modellt.
Nekem úgy tűnik wifije bizonytalanabb, mint pl. a 10T Lite volt. Elkezdi tölteni az oldalt, aztán megtorpan. Aztán rövid, de érezhető idő után folytatja...Másik csak érdekesség. Korábban a Zene app lejátszotta háttérben reklám nélkül a YouTube vidieókat. Aztán egyszer csak nem - kb egy hónapja. Akkor javasolták a Brave böngészőt. Onnantól megint boldogság volt.
Szombaton reggel tapasztaltam, hogy a Brave nem játsza már lezárt képernyővel. Viszont a Zene app megint...Egyébként durva éjszakai képeket csinál a telefon. Majd korom sötét volt a temetőben, és többet "látott", mint én.
-
gazdi40
csendes tag
válasz
Graphics #276 üzenetére
Ez sincs de a gombok helyzetét sem tudom váltani ,a lebego hadonaszos ökörségüket meg soha ki sem probáltam . Egy eszement nem életszerű ötlet volt. A régi jol bevált verérlést hiányolom amit kivarázsoltak a rendszerből . Innentől meg mi a francnak beállitás menü is . Tök felesleges mert nincs mit baallitani . Nemem pusztan ez a bajom ezzel. Ja és a lehetőséget beletenni sem ordenáré erőforrásigényes . Pusztán megint a kit érdekel mi aztán legyartottuk örülj neki hozzáállás. Ennyi erővel lehetni kinai ifos is a nevük mert abba se lehet semmit tenni ,ill gyakorlatilag 0 bealitas jo drágán.
-
-
gazdi40
csendes tag
Hát akkor megint lehet velük levelezgetni a semmire mert hogy ez milyen jo a felhasználonak meg jajj de fasza. Mondjuk a leirásban leirhatták volna hogy egy agyonvédett ifont könnyebb testreszabni mint ezt. Mert hogy akkor mit lehet benne a semmin kivül kb. Ennyi erővel kb az egesz beallitas menut is lehetne törölni es majdt amit a xiaomi kitalal az lessz. Nem is értem minek kell globálisan forgalmazniuk ,bőven elég a kinai belpiac. Ugyan oda jut mind a Huawei a saját op rendszerével. Kezelhetetlen ocska esatobbi és csodalkoztak nem megy a bolt
-
gazdi40
csendes tag
Szépet. Én most vettem 13t prot de a vezérlésben nem találom a klasszikus beállitást csak ezt a buta miui s valamit amit ráadásnak nem is lehet testreszabni. Én speciel utálom a főlapra mindent és a 3 gombos vezérlés is fix . Esetleg at lehet állitani valahol ezt? Vagy szokás szerint megint elszartak a szotvert amin jol tudnak értetlenkedni .
-
-
-
atosan
veterán
Köszi mindkettőtöknek az infót
Jól sejtettem, hogy van újabb. Bővített frissítési menü aktiválva, korábbi fogadás aktiválva, de semmi. 14.0.10.0 letöltve, de a "frissítés ellenőrzése sikertelen". Milyen más altarnatív megoldás van még? -
-
atosan
veterán
Üdv,
Telekomnál vásárolt készüléken másnál is a 14.0.7.0 TMFEUXM rom az aktuális? Ez júliusi biztonsági frissítés. Ha már bevállalták a 4 év főverzió és 5 év biztonsági frissítést, legalább két havonta dobhatnának valamit -
jolti
senior tag
De jól leírtad!
Én sem értettem ezt a hisztit' soha.
Nekem is volt már pedig egy csomó féle, iPhone Sansung, Motorola, Huawei, Xiaomi...
Nem mindegy mi fut alatta?
Ugyan úgy megnyomom a böngésző ikon gombját, a Gmail gombját, ha lenne valamelyik közösségi média ikonja (hal istennek egyik sincs), annak az ikonját, stb.. És használom az appot... Nem teljesen mindegy a rendszer... -
duvi
nagyúr
Köszi szépen! Na ott nég nem kerestem, mert eszebe se jutott, hogy oda dugták el
Valóban fapados megoldás, de ha hozzáigazítom a töltést, akkor egész használható adatokat kapunk. Majd meghajtom, hogy reggeli töltés után estére lemerüljön (15%-ig) és megnézem, hogy így mennyi lesz a SoT.
-
duvi
nagyúr
Külsős app nélkül meg tudjuk valahogy nézni, hogy mennyi a SoT?
-
fogselyem
senior tag
Van valaki aki 11T-ről váltott 13T-re?
Milyen a zenei minősége a hangszóróknak?
Elég sokat hallgatok zenét a mobil hangszóróján (mp3 320 kbps, néha flac) és szeretem, hogy "sztereóban" szól a zene.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest