- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
- 

z123456z őstag Megpróbálok sorrendben válaszolni. 
 Nem verem az asztalt, kérdeztem, hogy ennyiért is kapunk e reklámot, vagy ezen az áron már eltekintünk tőle. Nem szaroztam a készüléket.
 Miui14 sem érdekel mélyrehatóbban, nem nagyon töröltem még gyári alkalmazást sem emlékeim szerint.
 Nem utálom sem a miui-t, sem a gyártót.Van tőlük 2 tökéletes routerem, állóporszívóm és még ami nem ugrik be. Nagyon régóta van Xiaomi telefonom, annyira megszerettem, hogy ragaszkodtam a márkához. Jelenleg is csak ez van a családban. És hogy miért merült ez fel bennem? Jó darabig kikapcsolható volt a különböző appokban és miuiban, nem is láttam sokáig. Aztán egyszer visszamászott két frissítéssel. Az egyikben ismét ki lehetett kapcsolni, a tisztítóban is annak jelzi, de folyamatosan nyomják a tisztítás végeztével. Szóval igen, gusztustalannak tartom, végül is nem ingyenes készülék. Szóval tele van téves megállapításokkal a hsz-od.Bocsánat, és köszi. 

- 

z123456z őstag Vajon ennyiért is jár a reklám?   
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Asztrofotózás
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óra topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest