Új hozzászólás Aktív témák
-
TheSaint
aktív tag
Ezért is írtam, hogy újonnan középkategóriás vásárlása az halott ügy, sokkal kevesebbért kap az ember egy 2 éves felsőbb kategóriát.
A fotózás a maga nagybetűs nemében meg elég réteg dolog, találkozok pár ügyeskezű userrel, akik aztán tényleg rámozdulnak erre a kamera izére, de aztán teló költözéskor szembesítem vele őket, hogy a gugli felhőbe tömörítve mentik át a képeket, amit amúgy sem tudnak úgyse megkülönböztetni a nyerstől...
A Mi Lite sorozat anno nagy kedvencem volt 19-ben mikor kijött a 9-es valami 65e-ért húztam be újjan, teljesen vállalható volt. A 10-es felejtős volt, a 11-ről meg sok jót nem olvastam(panel lottó, közelség érzékelő, bekapcs gomb) a 12-13 ára meg nem kezelhető itthoni viszonyok közepette. -
TheSaint
aktív tag
válasz
Atomgeszi #184 üzenetére
A tényleg értelmezhetetlen áron túl inkább azt fejtse meg valaki, hogy miért lenne érdemes egy átlag usernek mondjuk egy 11 Pro-ról erre váltani pl.? Mondjuk még a 10 Pro-ig is visszamehetünk, szerintem egy SD865 alapúnak még a mai napig nincs szégyenkezni valója.
A középkategóriára ez meg hatványozottan igaz, 13 Lite 200e, 12 Lite 130e-ért...?? Inkább nézek valami említett SD865-t használtat, bár ami a hardveraprón folyik árak tekintetében az is már csak komikus...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest