- Iphone applikáció problémák
- Honor 90 - modellalkat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheSaint
aktív tag
Ezért is írtam, hogy újonnan középkategóriás vásárlása az halott ügy, sokkal kevesebbért kap az ember egy 2 éves felsőbb kategóriát.
A fotózás a maga nagybetűs nemében meg elég réteg dolog, találkozok pár ügyeskezű userrel, akik aztán tényleg rámozdulnak erre a kamera izére, de aztán teló költözéskor szembesítem vele őket, hogy a gugli felhőbe tömörítve mentik át a képeket, amit amúgy sem tudnak úgyse megkülönböztetni a nyerstől...
A Mi Lite sorozat anno nagy kedvencem volt 19-ben mikor kijött a 9-es valami 65e-ért húztam be újjan, teljesen vállalható volt. A 10-es felejtős volt, a 11-ről meg sok jót nem olvastam(panel lottó, közelség érzékelő, bekapcs gomb) a 12-13 ára meg nem kezelhető itthoni viszonyok közepette.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- Futás, futópályák
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iphone applikáció problémák
- Honor 90 - modellalkat
- Asztalos klub
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest