Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
Szerintem írd oda a negatívumokhoz azt is, hogy kínai
Meglepően dinamikusan növekszik azok száma, akik elutasítják a kínai fejlesztésű és tulajdonú márkákat.
De nem akarok negatív lenni, mert a 120 wattos töltést nagyon támogatom, csak innen felőlünk nézve a Samsung és az Apple ökoszisztémája és összeszedettsége komolyabbnak tűnik. Mondom ezt úgy, hogy tömve vagyok Mi Home bigyókkal, de hogy ki nézegeti a security kamerám képét rajtam kívül, azt inkább nem akarom tudni
Egyébként pedig a preferencia évről évre változik, az idei S23 szériát szerintem nehéz megcsapni, a tavalyi S22 jóval satnyább eresztés volt, csak akkor éppen a Xiaomi 12 sem sikerült olyan marhára jól. Most a 13 jobb lett, pech, hogy a Samsung is megrázta magát.
Nekem most az a véleményem, hogy a Realme kipukkadt, mint Illés Béla a válogatottban, az Oppo nem tudott felénk elég erős lenni, a Honor a nagyotmondások márkája, kvázi az örök ígéret, a OnePlus elszürkült, a Sony rétegtermék, fantáziát és potenciált most a Motorolában látok és ha kijön a Nothing csúcsmodell, akkor az okozhat még meglepetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A 12S Ultra iránti vágyat enyhítheti a Xiaomi idei első csúcskészüléke. A tavalyi botladozást követően jól összeszedett csomagot kapunk, ha hajlandóak vagyunk félmilliót a pénztárnál hagyni.
- Politikai mémek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Unigine Superposition Benchmark
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- .LnB: ProtonMail(?)
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest