Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
Atomgeszi #239 üzenetére
Gyorsan találtam egyet. Ha véletlenül megkapom pénteken, majd csinálok.
Esetleg ha érdekel. Xiaomi Mi10T pro 8K 30Fps. ( várjatok pár percet, mert ellenőrzi a drive).Lekell tölteni és ajánlott minimum, a beépített Filmek lejátszó. Az MPC-HC, nem adja vissza a felbontást. Drive, csak full HD. A videó nem szaggat, csak ha gyenge a PC.
Nálam az elvárás, sokkal jobb felvétele legyen, mint a 10T pro-nak.Aryon87: Beraktam ide, nem priviben küldöm. MAjd küldök képeket priviben.
-
Cunaja
addikt
válasz
pali1228 #234 üzenetére
Ezen az oldalon, meg is tudod hallgatni. Akár a te mostani telódat is hozzáadhatod.
Érdemes az első oldaltól végig olvasni a tesztet.
Itt meg az összehasonlítás, ha érdekel. Természetesen, itt is beállíthatsz mást.
Itt meg a kamerákat.
Mivel fentebb az S23+-hoz lett hasonlítva, azért azt raktam be.#236: Igen, ez mondjuk szégyenlete, de van rá Gcam. Az usb kimenet is az. Ez a kettő dolog, ami a Xiaominál, nem képes fejlődni. Jó lenne már valaki szólna nekik, hogy nem 2000ret írunk.
-
Cunaja
addikt
Szerintem sokaknak segít majd választani.
Gyerkőc meg éjjel-nappal fényképezve lesz.
A gyerkőcről jut eszembe. Nekem igen is kell az IP68-as besorolás, mert ha az unokám is olyan lesz mint a fiam, akkor jól fog jönni. Pont végeztem a dolgomat állva, amikor egy csobbanást hallottam és egy kezet láttam távolodni a lábaim között. A másfél éves fiam, lerendezte a Sagem telefonomat.Sose legyen gyerkőc közelében telefon és távirányító.
-
Cunaja
addikt
válasz
janeszgol #226 üzenetére
A Pen-ről annyit. Munkahelyen a készüléken van pen, de csak akkor használtam, amikor teszteltem a készüléket.
Laptopomhoz is van Pen, de azt is nagyon ritkán használom. Csak képszerkesztésnél.
Azóta 1x-sem. Ennél fogva, ez nálam mellékes plusz. A kamera, majd meglátjuk. Lehet több van neki és többet is tud, de ezt a tesztek eldöntik. Mindkettő jó lesz valakinek. Szerintem egy profi, mindkettőből csodákat hozna ki.
A megtalálható teszteken ( Youtube, Google ) nekem a kamera, S23U szint, de a Xiaomi színei természetesebbnek tűnnek. Videóban, kicsit gyengébb, de majd fejlődik ( User visszajelzés ).csongi: Igen, a Redmi is próbálkozik, de csak amíg nem megy az árával tovább. Inkább már Poco-t vesznek az emberek. A Poco próbál a középkategória versenyébe maradni, de már az árakban, sajnos az inflációt követi.
A Xiaomi vérszemet kapott, amikor az olcsó telefonjait, millió számra vették a Huawei tíltás után és felkerült az élmezőnybe. Indiában is csökken a kereslet iránta, mert kevesen tudják megfizetni.
Nem akarok ár vitát megint, de ha a PRO, max 400 lenne és a sima 310, Szerintem nem gondolkodnának sokat az emberek. Rengeteget agyaltam én is, hogy húúú ezt hogyan gazdálkodom ki ( 22-havi részlet ), de az olcsóbb kategóriák, nem nyerték el tetszésemet.
Néztem rengeteg telefon márkát, de nem jöttek be. Jelenleg Mi10T pro van, annak a szintjét nem tudta semelyik megugrani az olcsóbb ár szegmensben.
Számomra a BL-nyitás is fontos, mert nem bírom egyik gyári rendszerét sem elviselni, piszkálás nélkül.pusszycat #229:
nagyon jó!
-
Cunaja
addikt
Elolvastam az első 150 hozzászólást és nem teljes mértékig vannak elájulva.
Persze itt még nem tudunk semmi magánvéleményt alkotni a Pro -ról, mert senkinek nincs, de a 150 hozzászólásból ítélve, már most jobb a Xiaomi.
Ott is elvannak hüledezve az árától, szóval nem egyedi eset.
A Xiaomi kezdő készletet is tesz a dobozva, amig a Samu 23 és +, nem.
A töltést szidják, hogy csiga. Azért akadozásról is írnak.
Maradjuk annyiban, hogy az sem jött ki tökéletesen. Mivel nem a 13-as topikja vagyunk, hanem a pro verziónál, így azzal hasonlítottam össze.
Majd megkérjükCorsar02 fórumtársat, hogy tegyen egy röpke hasonlatot a Samu 23 és sima 13 között. Azután ha valakinek lesz S23+ és Pro, az is írhat egy szösszenetet.
Véleményem szerint, a Pro, a Samu 23 Ultrával van egy mezőnyben.
Ezt, az árazásban is vegyük figyelembe. Egyik sem tökéletes, a dobozból kivéve! -
Cunaja
addikt
Az asszonykád most nagyokat néz, hűüüüü, ez száguld mint a villám.
Igazad van. Egy rossz szót nem írnék egyikről sem, ha nem az állandó versengés és a hú de drága lenne, ami unalmas már.
Végül is ez mindenhol így van. Az autó nagyon jó hasonlat, mert még márkán belül is képesek összeveszni.
Tökéletes, semmi nem lesz, mert az még nem jött létre.
Az aláírásom, nem véletlenül az ami. -
Cunaja
addikt
Azért, mert már nagyon rég óta, a kínaiak szokása, teszteljen a felhasználó.
Maximálisan igazad van, fél milla nem erről szólna, de ez van. Aki Xiaomit szokott venni, tudja, hogy az első 3-hónap az ismerkedés ideje. Ezért is jók a fórumok, meg a felhasználók visszajelzése.
Ha 1 milla lenne, ugyanilyen lenne egy zsír új telefon. Most ne emlegessük Kínát, mert ott nincsenek a szoftverben EU korlátozások.
Amikor az alma is kijött újonnan ( 14-es széria ), voltak rendesen gondok. Fogadjuk el, hogy ilyen. Ha nem tudjuk, engedjük el és ne vegyük meg. -
Cunaja
addikt
válasz
Roland861010 #201 üzenetére
Mindenkinek van valami, amit favorizál. Ma vettem 5K-ért szendvicssütőt. Nem néztem a márkát, csak kicsi legyen és olcsó. Eddig mindig néztem a márkát a konyhába, de meguntam. Lehet egyszer ( 6-év múlva ) a telefonokkal is így leszek már.
Most meg folyamatosan 13 Pro videókat nézek. Már legalább 30-at megnéztem, de még nem tántorított el egyik sem. Hiszek a sorsban és furcsállom, hogy csak pénteken lesz teló. Keresem az okát. Lehet babona, de mindennek meg van az oka. Vannak hibák, de egy nyers rendszerről beszélünk, globális szinten, aminek még igen csak fejlődnie kell. A 13 és Pro is ilyen. Nagyon új, kapni se nagyon lehet sehol. A MIUI14 is új, egyszóval minden csiszolódik. -
Cunaja
addikt
válasz
Roland861010 #197 üzenetére
Jó, akkor nem utálod, csak akkor nem jól fogalmaztad meg. Ezt már értem.
-
Cunaja
addikt
válasz
Roland861010 #182 üzenetére
Miért, még Samu, Alma, Lg, Sony, stb..... még nem lett tégla egy szoftver update miatt? Na ne röhögtessél már ki.
Utálod a Xiaomi-t és kész.
Ha már a TV-nél tartunk. Soha nem vennék ott sem Samu-t. Telefonban Huawei (Google hiány ) Xiaomi. TV-ben, Philips. Nem tudsz eltéríteni, de mást sem, aki Xiaomi-t szeretne vásárolni.
A TV példádban van igazság, de azért nem teljesen. Egy új, akkor is új.
Gcam-nál is igazad van. Viszont aki ezt a Xiaomi-t nézte ki magának, 90%-a tudja, hogy mi a Gcam.
Úgy látom, ennek csak akkor lesz vége, ha már sok a tulaj és a telefonnal lesz mindenki elfoglalva, nem az árával.
Aki meg utálja a Xiaomi-t, az menjen másik topikba.
Látod, nem értik meg, hiába írom ki többször egy nap. Amúgy meg ilyen olcsón, ilyen jó telefont még nem láttam, mint ez a Xiaomi.
-
Cunaja
addikt
válasz
Atomgeszi #180 üzenetére
Tökéletes hozzászólás.
Mindig fején találod a szöget!
Mint írtam fentebb, tapiztam a konkurenciát. Olyan drágák voltak 256GB tárhely kapacitással, hogy majdnem hanyat vágtam magam.
Amúgy meg, az Anyókámnak se tetszett egyik sem.
Még a 12T Pro 349K-ért is jobban tetszett neki.
Egyszóval, tegyük félre a drága dolgot, mert a többihez viszonyítva olcsó. ( Ne szürke importban gondolkodjunk.)
Megjegyzem, az autónk 1-év alatt, 1 millát drágult. Nem olcsóbb lett.
A telefonról annyit tudunk, hogy a sima 13 lapos és a pro kerekített a tesztek alapján.Élőben még nem sikerült látni egyiket sem.
Szerintem a 13-as kamerája is sokkal jobb lesz, pláne ha a Gcam beállítások is fejlődnek hozzá. Egy átlagos felhasználónak, bőven jók lesznek azok a képek is.
A Pro, kenterbe fogja verni a többit nyár elején. Addigra jönnek a csiszolt szoftverek.
Usb: lassú, nincs display port. Azt, hogy megy-e a lan rajta, nem tudom.
A többit, akkor ha sokan megkapjuk és teszteljük. -
Cunaja
addikt
Gratulálok!
Ne tedd Off-ba a 13-at. Itt nagyon sokan kíváncsiak a véleményedre és nyugodtan írd meg a tapasztalatokat off nélkül.
Annyit kérek, hogy mindig jelezd, a 13-ról van szó, pl. 13-as, vagy sima 13.
Sokan még nem tudják eldönteni, melyiket vegyék.
Most te vagy a tesztelő.
Remélem ma hívnak a Pro miatt. -
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Tegnap egyéb elfoglaltság miatt nem voltam. ( fiatalodtam 1-évet)
Láttam, többen írtak hozzám, majd megpróbálom összeszedni magam és írok.
Most az aktuális válaszom.
Számomra a hivatalos üzletek a nyerők. Most nem fogom őket felsorolni, de azoknál a 12Pro még 300 környékén, vagy felette mozog. 450 -ért jött be, 420 forintos EURO-nál.
Tényleg csökkent az ára, de nem 250-re.
Árfolyam különbözet és a téli kézmelegítés, illetve a nyári tojások sütése. Egyszóval, kinondhatjuk, hogy "mindenki szabadul a telefontól" ( Jött szoftver frissítés pedig).
Ha valamit nem nagyon tudok eladni, csökkentem az árát. Ha a 13 és 13 Pro csúcsszintű készülék lesz 1-2 update után ( legjobb tesztelő a felhasználó, tuti igy lesz,) akkor nem fog csökkenni semmit. Sőt, akár emelkedő tendenciát is mutathat a forintunk gyengülésekor. Ígéretemet adom, 1-év múlva, elnézést kérek eme szösszenet miatt, ha legalább a te elméleted szerint 100-150K-val kevesebbért kapható lesz a hivatalos helyeken. Így is szívom a fogam a fél milla miatt, de még ezt, egy számomra nem biztonságos helyen kifizetni, hát azt már nem. -
Cunaja
addikt
Üdvözlöm az egybegyűlt Xiaomi felhasználókat és Hívőket!
Próbálom összefoglalni.
Az elmúlt 20 hozzászóláson, megint csak a térítés és a lebeszélés ment. Magáról a telefonról, nem sok szó esett.
Próbáltam berakni este videót és képeket, talán beszélünk a telóról is. Nem jött össze, ezért akkor reagálok a hozzászólásokra, tömören.
Nem említek neveket, csak az első és legfontosabb hozzászólást linkeltem.
1. Atomgeszi: Írta le jól. A hasonlításoknak később lesz értelme.
2. Napi szinten találkozom a munkahelyemen Alma hívőkkel, akik téríteni akarnak.
3. Nova Launcher a Samura? 2 napig használtam és töröltem is lefelé. Na most akkor megint csak nem nyert a Samu.
4. Várom, hogy olcsóbb legyen a telefon.
Erre kérdezném? Manapság a vajon és a sajton kívül, minek megy le az ára? Ja persze, használtan, lehet olcsóbb.
Erre van egy történetem. Mindig használt autónk volt, amit most cserélni kellett. ( nem érte meg, megcsinálni) . Mivel olyan tempóban elszaladtak a használt autók árai, mint a Xiaomi 13 Pro ára, ezért fogtuk magunkat és vettünk egy vadi új autót. ( 4km volt benne. )
Gyűjtögettünk rá.
Megérezve az új illatot és kényelmet, eldöntöttem, semmiből nem kell használt. Ez lett volna a lényeg. Dobozos, bontatlan 1-éves. Az jó lehet, de már egy éves, vagyis vesztettem 1-év támogatást. Miért volt dobozban 1-évig, miért nem adták el? Na, mindegy.
Spórolunk, gyűjtögetünk. Tökéletes megoldás, ami célravezető is lehet. Viszont most, pont az a szitu, hogy a forintunk erős, így a Xiaomi 13 Pro csak 524.000, de mennyi lenne 420/EURO-nál+ haszon és áfa? Ha véletlenül rohamosan elkezd romlani a fizető eszközünk, már marhára nem érte meg várni. Nem lesz olcsóbb, esetleg stagnál az ára.
Nem vagyok hajlandó ennyit kiadni telefonért. Nálam 250.000 a lélektani határ. Most mégis megrendeltem, mert nem kapsz olcsóbban technikát.
Viszont ezt se olvasgassuk már, a topik 90%-ban. Elfogadjuk, hogy mindenkinek sokba kerül és kész. Nem vagyok milliomos. Kemény munkából és bérből élek én is.
"Több ilyen csúcs Xiaomi topikban 2-3 ember beszélget, azért ez nem véletlen..."
Miért is? Azért, mert nincs baja az illetőnek a telefonnal. Felrakja a Xiaomi.eu romot és kész. Nem lassítják szándékosan, nem fagy ki a rendszer és stb.. ( Persze vannak kivételek is. )
Összefoglalva: Mindenkinek igaza van, de ez akkor is a Xiaomi 13 Pro topik, nem off topik, hogy a gazdasági világról beszélgessünk és nem is veszekedő topik.
Szóljunk már hozzá a telefonhoz és felejtsük el az árát. Nagyon nem tetszik nekem se, de ennyi és kész. Semelyik üzlet, semelyik termék ára nem tetszik senkinek szerintem.
Végére csak ennyit.
120W gyorstöltés. Felrakom tölteni 10%-ról és 20 perc múlva elmegyek vásárolni. Körbe járom a plázákat nyugodtan, eközben a kolléga még szenved a Samuval és az Almával, mikor tölt már fel?
Hazaérek a vásárlásból és mondják, hogy mehetünk. Hová? Erről ennyit.
Nem kell Alma, se Samu se, egyéb rábeszélés. Beszéljünk a közelségérzékelőről, kameráról, akkuról, esetleg olvassátok el amiket rendeltem, mert ez a telefonnal kapcsolatos. Azóta megrendeltem a vezetéknélküli töltőt az asztalra és az autóba. Telefon még sehol.
Bocsi a hosszú szöveg miatt, amit direkt nem raktam off-ba,, hogy ne legyen ronda a topik kinézete. -
Cunaja
addikt
P7 - P9
.
Már telefon lázban vagyok. Se éjjelem, se nappalom.
Holnap lehet érkezik, de csak szombaton tudom meg. Egy plusz nap várakozás.
Érdemes az első14-napban nyúzni a kicsikét, hogy minden hiba előjöjjön.
Aki BL-t akar nyitni, ne habozzon, egyből azzal kezdje, mert ha baj van, rá lehet fogni, hogy szoftverfrissítésnél bedöglött. -
Cunaja
addikt
Egy kis lazulás itt a Xiaomi 13 pro topikban. Ismétlem, Xiaomi 13 Pro.
Nem Samu, nem harapott alma.
Egy másik videó.
Aki ide betér, azt a Xiaomi 13 Pro érdekli és nem más.
Szerk.
Azért ezt a párásodást, mindenki egyből tesztelje. Menjen be a hűtőszekrénybe a telefon és ki. Ez derüljön ki a csere időszak alatt. Valami szigetelési probléma lehet.
Az első videóban látott képek eredetiben. -
Cunaja
addikt
+1 és itt a megoldás. Ezért rendeltem a Pro-t.
A technika fejlődésével, sajnos az árak is fejlődnek.
Nem a Xiaomi a drága, hanem a fentebb említett két típus van elszállva magától és a Xiaomi csak felzárkózik.
Az árak már rég lehagyták a lélektani határt. Sajnos most azt rendesen át kell lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged