- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
walakyb
tag
Mivel amúgyis xiaomi.eu romot használok, és elég kíváncsi természetű vagyok, felraktam a HyperOS-t (2 nap alatt háromszor, mert jött egy bugos frissítés, gplay Chrome és random programok összeomlása, majd emiatt clean downgrade, hiába, béta rom szépségei). Nincs benne semmi HŰ meg HA, de mégis. A dolgok hamarabb betöltenek, az egész rendszer mintha gyorsabb, flottabb lenne, mint eddig, bár eddig se panaszkodtam rá. Rengeteg vizuális újítás van benne, amik nekem személy szerint nagyon bejönnek, de ez ugyebár szubjektív és nem döntő jelentőségű.
Mindent összevetve örülök, hogy feltettem, még a downgrade ellenére is, viszont eszembe juttatta, hogy miért nem első nap raktam fel anno a frissítéseket -
walakyb
tag
válasz
LouiS22 #1398 üzenetére
Konkrétan nem lehetett vele telefonálni...
Szerencsére még ott a boltban aktivaltam, úgyhogy csereltettem is vissza sima simreA telekommal egyébként nem ez az első eset... Kb 5 éve kaptam adat ismét sima helyett, bár azzal jól jártam, mert az ingyenes adatkeret megmaradt, akkoriban 5 giga elég sok volt
-
walakyb
tag
Újabb kérdés.
Használ valaki esimet?
Most csereltettem le a kártyát rá, de csak adatra engedi használni. Ez normális? -
walakyb
tag
Van itt valaki, aki el tudná küldeni natë régebben belinkelt gcam configjat? Neki már nincs meg sajnos
-
walakyb
tag
válasz
Barthezz2 #1351 üzenetére
Nekem volt a kezemben párszor, mielőtt megvettem volna, szóval nem meglepetés volt. De így 3 nap után egyelőre kicsit zavaró a mérete
De mint írtam, nem lesz gond, megszokom
Egyelőre csak fél gőzzel megy, csütörtök delutan lesz BL nyitás, és akkor fogom belakni rendesen -
walakyb
tag
Sziasztok.
10T PRO után picit miniatűr a telefon, de szerintem jóban leszünk
Viszont lenne egy, problémám, valaki tud-e megoldást. Az asztali gépen mokoltam eddig, de azt jelenleg nem tudom használni, a laptopon még sose nyitottam BL-t, emiatt sms-t akar küldeni a rendszer, ami sose jön meg (már 2 napja). A telefonszám jó.
Valakinek van erre bármi ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest