- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
inkább privi.
Persze..de most akkor autó vagy mivan?
Csak azé nem vágom mert minden szétvan csuszva.. a telefonnal eszem a levest, a kanállal telefonálok , a számitógépem autó, az autom már számitógép, a házam világit, a lámpám sötét
[Szerkesztve]
Xantomas egy kis idézet a yutaninak szánt priviböl: ''Ezek a beharangozó, saját betüt egyáltalán nem tartalmazó, vagyha mégis akkor csakis ISTENITŐ szöveggel megáldott dolgok nagyon nem tetszenek. '' Ugy látom hasonlóképp éreztük ezt a kis szöveget.
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
és? Most hova kell szarni?
Egy ujabb gyártó aki az Aerocool szintü bohoc házakat fogja behozni.. fantasztikus...
2. kategoriának jó lesz, de semmi ujjitást nem látok amiért annyira oda kéne lenni.
Antec, Thermaltake, Chieftech, Casetek... Ezek szintjére nehéz lesz feljutni. ahogy a képeket megnéztem és elolvastam a leirást, nem is ez a cél.
Mellesleg drága is ahoz képest hogy belül milyen kókány.. a képek alapján semmi ujjitást nem csináltak, még csak az ODD sem sines.. LOL 22k-ért ez sztem minimum. MEg elöl 2darab 8cm-es venti megint csak.. khm. vagy traktor épül?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest