- Mobil flották
- Magisk
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
saw1114
tag
Máris egy kérdés hátha valaki tud erről valami nem rég vettem xfx radeon hd 7770 DD kártyát és a driver lemezzel kapcsolatos kérdésem lenne.elég szegényes program kínálata van a kártyához csak egy ati catalyst volt rajta.megnéztem az xfx oldalon beregiztem a kártyát és ott se találtam hozzá többet.gyári xfx progikat keresek hozzá mint pl:asus-hoz a smartdoctor.létezik hasonló az xfx-hez?
-
saw1114
tag
Azért nyitottam ezt a topikot,hogy megoszthassuk tapasztalatainkat véleményeinket a tulajdonunkban lévő vagy a kiszemelt XFX termékekről. na meg persze XFX fejlesztésekről.Nem találtam gyűjtő topikot így csináltam egyet.Ha esetleg mégis van akkor törlöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest