- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Metamorfózis
tag
Sajnálom, hogy nem tudsz átlépni saját korlátaidon. Az előbbi hozzászolásomban kifejettem mindent, de neked ez sem elég.
Lámának meg maximum a hozzád közelállókat nevezd,és ne egy olyan embert akinek csak a betűit olvashatod.
Részemről lezárva, ezentúl tényleg csak olvaslak.
[Szerkesztve] -
Metamorfózis
tag
Ha gúnyolódásnak vetted , akkor bocsánat nekem ilyen a stílusom, nem kötelező elfogadni.
Pontosan az említett topic miatt vettem ilyen monitort, amivel nagyon meg vagyok elégedve.
A tehetségről szerintem ilyen távolságból nem lehet megítélni ,hogy van-e vagy nincs.
Sok-sok próba után kiderült számomra, hogy felesleges 20-25K -val több pénzt kiadni egy olyan dologra, aminél ugyanúgy nem tudják garantálni a biztos működést, mint a xeroxnál.
Még 1x bocs ha bántó voltam. -
Metamorfózis
tag
Ha ezt a monitort akarod akkor mindenképpen próbáltasd ki a helyszínen(jogod van hozzá).
Nekem tökéketesen működik semmi pixhiba.És rögtön elsőre.
Amúgy asszem az intersparban nem lehet már kapni, én legalábbis már nem tudtam ott megvenni.De nézz körül a nagyáruházak weblapjain hátha valamelyik reklámújságban megtalálod.Az auc..nban van a 12ms változata 53k-ért(XA3-17 SB)ja és ez is DVI-s.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest