Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Android Autót minden mobilra!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Azért a Heavy MEC nem egyenlő a Heavy katonával. A MEC nem kap rakétát, max gránátvetővel szerelheted fel, ami a gránátot tudja messzebbre kilőni. Nem tud lefogó tüzet sem stb. Másban erősebb persze. Nem tudom megmondani, hogy melyik a pusztítóbb.
A legerősebb fegyvereikben sebzés terén 1 pont eltérés van. 8-10 vs 9-11. Illetve a MEC-nek van 10% esélye egy kritikus 15 - 17 pontos sebzésre. A Heavy nem tud kritikusat lőni..öö mármint tud (oldalba támadott ellenfél) csak a fegyvere nem ad + kritikust.

A sárga fej a a flankelt (oldalba kapott) ellenség. Aki nincs fedezék mögött, vagy nem jó irányból van fedezékbe. Illetve a te katonád is járhat így. Ilyenkor nincs Cover -20 meg -40 célzás büntetés, illetve +50% kritikus esély, hogy ha eltrafálják kritikus sebzést kap. A second ware opció bekapcsolásával meg 100%, hogy kritikust fognak lőni rajta. Erős fegyverrel lövünk egy ilyen ellenfélre vagy a alien a te katonádra vagy nincs annyi életerő, akkor annak reszeltek.
Minden állam kilép hó végén, aki elérte az 5 pánikszintet. Igen a Satalites is. Ezért mikor nincs teljes lefedettség egy kontinensen pl: Észak-Amerika. Mondjuk USA felett van műholdat de 2-es szinten pánikol. Megtámadják Kanadát, és nem oda szervezel akciót. Akkor Kanadába nő a pánik 2-3-al (nehézségtől függ), akkor az USA-ba és Mexikóba is nő 1-el (vagy 2-vel stb). Tehát apránként el lehet veszíteni satelites országot is, erre figyelni kell. De ha jon terror küldetés és sikeres vagy, akkor meg csökken. Illetve jól megválasztod az Ailen bázis megtámadásának idejét. Azt is valamelyik hó végére szoktam hagyni, mert utána általánosan csökken a pánik szint az összes országba 2 mezővel. Lehet könnyebben többel is, nem tom.
Ha tudod, hogy bizonyos országokat a hó végén le fogsz fedni, akkor oda nem kell szervezned mentőakciókat, mert le fogod húzni. Óvni kell néha a többi területet is.
-
válasz
Kvelstadt
üzenetére
MEC-re külön kell fejlesztened fegyvert. Van minigun, sínágyú, részecskeágyú.
Ha sárga, az azt jelenti, hogy flankelted, szóval ha bekapcsoltad, és eltalálod, kritikus hit garantált az ellenfélen (ha nem kapcsoltad be, akkor is nagy a valószínűsége).Én heavy-t jellemzően arra használtam, hogy lebontsam a falakat.
Zsír, mikor szétkapok egy épületet két rakétával, a sniperek pedig egy kör alatt leszednek mindent, ami mozog.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Zárt terekre szintén snipert használok, tök egyszerű, miért: pisztollyal bónusz sebzést adtam nekik, így lézerpisztolytól felfelé igen halálosak úgy is, ráadásul a double tap pisztolyra is működik.
Viszont, csak nagyon közeli ellenfélre kell elővenni a kézifegyvert, mert ilyen 110-140-es aimos snipereim szoktak lenni, ők nem nagyon szaroznak, ha valami kicsit is távolabb áll pár kockánál, az instant döglik.
Mennyi mechtoidot lőttem meg egy plazmasniper lövéssel..
Amúgy normalon holt mindegy, mivel mégy. Van helyed kísérletezni. A classic már néha vicces, de még sima, az impossible az olyan, hogy belekényszerít, hogy minden lépésed előtt gondolkodj, taktikázz, gondolj előre lépéseket, és ott már az van, hogy kezdettől el akarod kerülni, hogy bárki is kritikust kapjon, mert nem nagyon tudod a képzett embereid nélkülözni a küldetéseken, mert küldetések sikere, ezáltal országok múlnak rajta.
Erre nagyon jók a sniperek, messziről adnak le sorsdöntő sebzést.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Eladó ASUS TUF GAMING B760M-PLUS WIFI mATX alaplap
- Eladó Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X (GV-N407SWF3OC-12GD)
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- Sony XW5000 vetítő, kalibrált, 2029-ig jótállással
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 / 16GB RAM / 512GB SSD / Touch Bar
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)