- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wednesday
üzenetére
Aha értem.
Mindig meg szoktam nézni az ilyesmit ha játszok valamivel ami nagyon tetszik. Hátha akad legalább valami jó kis poster vagy valami.
Mikor ezeket keresgéltem sokszor feldobta a The Bureau című játékot. Gondolom azok követték el akik ezt.
Játszottatok vele? jó játék?
Néztem egy gamplay-t és annyi jött le hogy abba is van valami hasonló fedezék meg mozgásrendszer de a lövöldözés az nekem real time-nak tűnt. Szóval érdekesen nézett ki.
De ha ti azt mondjátok hogy "hó hát az is nagyon jó meg kötelező ha az xcom tetszett" akkor majd lehet teszek vele egy próbát.
Bár nekem így elsőre valami könnyebben fogyasztható xcom-nak tűnt.
Gondolok itt ara hogy nem felülnézetes, kapunk egy hőst, a lövöldözés real time amit jobban szeret a nagyközönség..
Bár lehet nem eről van szó. Csak beletekertem a videóba de nem foglalkoztam vele sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Renault, Dacia topik
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Anime filmek és sorozatok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB FHD
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest