- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Magisk
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wednesday
üzenetére
Aha értem.
Mindig meg szoktam nézni az ilyesmit ha játszok valamivel ami nagyon tetszik. Hátha akad legalább valami jó kis poster vagy valami.
Mikor ezeket keresgéltem sokszor feldobta a The Bureau című játékot. Gondolom azok követték el akik ezt.
Játszottatok vele? jó játék?
Néztem egy gamplay-t és annyi jött le hogy abba is van valami hasonló fedezék meg mozgásrendszer de a lövöldözés az nekem real time-nak tűnt. Szóval érdekesen nézett ki.
De ha ti azt mondjátok hogy "hó hát az is nagyon jó meg kötelező ha az xcom tetszett" akkor majd lehet teszek vele egy próbát.
Bár nekem így elsőre valami könnyebben fogyasztható xcom-nak tűnt.
Gondolok itt ara hogy nem felülnézetes, kapunk egy hőst, a lövöldözés real time amit jobban szeret a nagyközönség..
Bár lehet nem eről van szó. Csak beletekertem a videóba de nem foglalkoztam vele sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Építő/felújító topik
- Crimson Desert - Fókuszban a szinkronhangok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest