Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ren Hoek

veterán

válasz wednesday #135 üzenetére

Sajnos igen, itt is mint mindent a pénz határoz meg. Remélem a Kickstarteres dolog beválik egy-két projectnél.

Amúgy értem én a változásokat... csak az itt a kérdés, hogyha 1:1-ben lemásolták volna az eredetit, kiegészítve új grafikával, meg néhány újdonsággal, az miben fájna a tömegeknek? Ezt a logikát nem teljesen értem, hogy miért lesz egy játék többeknek eladható, ha mondjuk harmadannyi lehetőség van benne? Például ez igazából nem intelligencia kérdése, hogy minden gyártott eszközt el tudjak adni, ne csak azokat amiket kijelöl a program (vagy küldetésről hoztam) netán az inventory rendszer kivétele a játékból..stb...

Szóval ha 1:1-ben lemásolják a régi rendszert, ha már remake, szerintem akkor is ugyanúgy eladható lenne, csak nagyobb mélységgel. Skyrim is világsiker lett, mégis eléggé összetett azért.

De mondom, összességében jól szórakoztam én is (kivéve az utolsó küldetés volt csalódás), és örülök, hogy megjelent. Bár engem a másik XCOM is érdekelt volna. Az FPS-es, kutatós, fekete szurokkockás UFO-s. Tudom, sokan utálták, de trailerek eléggé bejöttek, főleg az egyedi hangulata miatt...Nem sok köze volt az XCOM-hoz, mégis a gameplay videó is tetszett. Most ebből lesz még valami?

Új hozzászólás Aktív témák