Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Telekom mobilszolgáltatások
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
wednesday
üzenetére
Sajnos igen, itt is mint mindent a pénz határoz meg. Remélem a Kickstarteres dolog beválik egy-két projectnél.
Amúgy értem én a változásokat... csak az itt a kérdés, hogyha 1:1-ben lemásolták volna az eredetit, kiegészítve új grafikával, meg néhány újdonsággal, az miben fájna a tömegeknek? Ezt a logikát nem teljesen értem, hogy miért lesz egy játék többeknek eladható, ha mondjuk harmadannyi lehetőség van benne? Például ez igazából nem intelligencia kérdése, hogy minden gyártott eszközt el tudjak adni, ne csak azokat amiket kijelöl a program (vagy küldetésről hoztam) netán az inventory rendszer kivétele a játékból..stb...
Szóval ha 1:1-ben lemásolják a régi rendszert, ha már remake, szerintem akkor is ugyanúgy eladható lenne, csak nagyobb mélységgel. Skyrim is világsiker lett, mégis eléggé összetett azért.
De mondom, összességében jól szórakoztam én is (kivéve az utolsó küldetés volt csalódás), és örülök, hogy megjelent. Bár engem a másik XCOM is érdekelt volna. Az FPS-es, kutatós, fekete szurokkockás UFO-s. Tudom, sokan utálták, de trailerek eléggé bejöttek, főleg az egyedi hangulata miatt...Nem sok köze volt az XCOM-hoz, mégis a gameplay videó is tetszett. Most ebből lesz még valami?
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FIFA 16 Playstation 4
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest