- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Honor profi iPhone másolásban
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
Ha nem gyúrsz rá már a legelejétol muholdakra és mérnokokre akkor véged van. Csalóka a sok opció amit a játék mutat mert igazából nincs más választásod. Ha pl. alapból nem jó helyeken lovod fel a muholdakat (én tudósokat és sok pénzt akartam, ezért egy kontinenst pécéztem ki) akkor ropi van mert nem lesz pénz csak pánikolás.
Harcokban szintén azt utáltam hogy overwatch módban kell araszolgatni elore (baromi idoigényes és unalmas) kulonben túl sok múlik a szerencsén és bedarál az ellen. Más taktikai elem meg nincs benne. Fedezék sincs, csak %-os véletlenszeru változó, tehát nem azon múlik a csata kimenetele hogy milyen jó a stratégiád hanem hogy mekkora a szerencséd. A katonák simán mellélonek fél méterrol (lol? ezt meg honnan szedték), csak oda célozhatsz ahol látsz ellent stb.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- A Honor profi iPhone másolásban
- OLED TV topic
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Logitech MX Keys for Mac
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Watch 8 BT
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest