Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
"megvenni a kiegeket" Szerintem érdemes. Én egy hete a digital delux-ot vettem meg (ez tartalmazott mindent), de nem bántam meg mert szerintem sok színt hoztak a játékba a kiegekkel a fejlesztők.
Amúgy neked akkor a "Reinforcement Pack"-et kellene levadásznod valahonnan olcsón/akciósan, mert az tartalmazza mind a 3 DLC-t.És ha már újra kezdted, akkor ami szerintem nagyon fontos, az az épületek elhelyezése. Itt volt róla szó: [link]
Ami fontos, hogy a workshop 2 sor közepére kerüljön, mert a "mellette" (alatta, felette, oldalt)levő épületekbe két mérnököt tudsz tenni. Plusz 2 mérnökért 4 gremlint kapsz amit a mérnök helyett tudsz 100%-osnan használni. Ez a kezdeti időkben, (meg később) is fontos lehet. Pl power relay, resist comms... Fontos a GTC is, hogy bővíthesd a csapatod létszámát. Nekem emiatt a shadow chamber pl lecsúszott a harmadik sorba, de nem nagy gond.Idézek a fenti oldalról:
Place Workshops in central locations where you can maximize the effectiveness of the Gremlins staffed there. Additionally, plan the facilities around Workshops that can make use of the Engineer staffing ability of the Gremlin.
Power Relay may be placed on exposed power coils located near the bottom of the Avenger for increased power output.
Some essential facilities to build early on: Guerrilla Tactics School, Proving Ground, Workshop, Power Relay and Resistance Comms. These facilities are crucial to getting your resources and soldiers stocked and trained as fast as possible.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- GAMER PC : RYZEN 9 9950X3D /// 64 GB DDR5 6400MHZ CL32 /// ROG ASTRAL RTX5090 32 GB /// 1+2 TB SSD
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- Új - iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost mehet!
- Új - iPhone 17 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest