Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Yettel topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
"megvenni a kiegeket" Szerintem érdemes. Én egy hete a digital delux-ot vettem meg (ez tartalmazott mindent), de nem bántam meg mert szerintem sok színt hoztak a játékba a kiegekkel a fejlesztők.
Amúgy neked akkor a "Reinforcement Pack"-et kellene levadásznod valahonnan olcsón/akciósan, mert az tartalmazza mind a 3 DLC-t.És ha már újra kezdted, akkor ami szerintem nagyon fontos, az az épületek elhelyezése. Itt volt róla szó: [link]
Ami fontos, hogy a workshop 2 sor közepére kerüljön, mert a "mellette" (alatta, felette, oldalt)levő épületekbe két mérnököt tudsz tenni. Plusz 2 mérnökért 4 gremlint kapsz amit a mérnök helyett tudsz 100%-osnan használni. Ez a kezdeti időkben, (meg később) is fontos lehet. Pl power relay, resist comms... Fontos a GTC is, hogy bővíthesd a csapatod létszámát. Nekem emiatt a shadow chamber pl lecsúszott a harmadik sorba, de nem nagy gond.Idézek a fenti oldalról:
Place Workshops in central locations where you can maximize the effectiveness of the Gremlins staffed there. Additionally, plan the facilities around Workshops that can make use of the Engineer staffing ability of the Gremlin.
Power Relay may be placed on exposed power coils located near the bottom of the Avenger for increased power output.
Some essential facilities to build early on: Guerrilla Tactics School, Proving Ground, Workshop, Power Relay and Resistance Comms. These facilities are crucial to getting your resources and soldiers stocked and trained as fast as possible.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- További aktív témák...
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest