Hirdetés
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nem kell megcsinálni egyből azt a küldetést
Én is ebbe a hibába estem, de kezdtem egy új játékot és nem ugrottam bele a küldetésbe, már lassan maxra fejlett csapatom van, majd igy benézek a fiúkkal
Bár amikor először csináltam a küldetést, a játék a legnehezebb fokozaton volt ironmanben, és meg tudtam csinálni halál nélkül, csak a végén elmenekült a király kobra
Szóval azért kezdő csapattal is van esélyed megcsinálni 
Nem kell amugy törölni a DLC-t, nekem továbbra is ott fityeg a küldetés és haladok előre a történetben, csinálom az egyéb küldetéseket. Bármikor megcsinálhatod szerintem azt a DLC küldetést.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is ebbe a hibába estem, de kezdtem egy új játékot és nem ugrottam bele a küldetésbe, már lassan maxra fejlett csapatom van, majd igy benézek a fiúkkal
Szóval azért kezdő csapattal is van esélyed megcsinálni