Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Tegnap kicsit visszanyargaltam az Xcomhoz, LW2 indítottam. Már az elején feltűnt, hogy harc előtt van ez a "infiltrate" (beszivárgás). Ennek mi a gyakorlati értelme? Azon kívül hogy lefoglalja a csapatot? Könnyebb lesz tőle a mission? vagy termelnek addig nekem valamit (supplie, intel..)?
Itt azt írja: Infiltrate mission sites by investing time to reduce the enemies you'll face
Illetve itt is fontosnak tartja már amennyire a gyenge angolommal értelmezni próbálom.:
If you are running out of Intel remember the main role of the Intel job is to generate missions -- and generate missions with LOTS of time to infiltrate, which are going to be much easier if you let an infiltration get to >100%. Early on, go on high extremely light or very light missions only, unless it's an emergency. Use the boost infiltration button when you can afford it. Pick up gear and perks that help with infiltration time (suppressors, chameleon vest, tradecraft perk are the biggies).Van amúgy valami tipp, amire az elején érdemes odafigyelni? Annak idején amikor kijött az LW2 Tornis-t néztem sokat és inkább a fejlődére ment rá mint a fő küldetésekre. Folyamatos intel problémákkal küzdött alig tudott terjeszkedni.

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest