- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Basszus, kellett egy hónap, mire jött valami intelem végre.
Nekiláttam az utolsó küldetésnek, ahol ugye kevesebb katonával kell végigcsinálni a rádiótorony kiiktatását.
Közben kaptam egy fullos Gunner katonát: nagyon jónak tűnik basszus! Elég jó support karakter, ugyanis a holo target+area supression+meg egy csomó aim-ot adó perkje van. Az area supression területe is növelhető még, tehát kb. egy egész csapatot le tud pinnelni, és holo targetet is tesz rájuk. Cserébe nincs gránátvetője, de heavy páncéllal megkapja a plusz heavy weapon slotot, így blaster launchert is tud vinni. Jó eséllyel el is találja a bandát, mert magasabb az aim-ja, mint a sima gránátosnak! Kár, hogy a végére kaptam meg, nagyon már nem fogom kipróbálni, a fő csapatot fogom vinni. Majd a Commander szinten!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor Magic V2 - origami
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekiláttam az utolsó küldetésnek, ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)