Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivinorbi
csendes tag
Sziasztok. Hol érdemes xbox one s kontrollert szervizelni. A két analóg kart kéne cserélni. Már cserélve lett, de a kinai karok hamar megadták magukat (rokon cserélte). Olyan szerviz érdekel, ahol adnak rá valamennyi garanciát. Köszönöm :-)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
GeronimoTama
üzenetére
Igen, csak az FH4 lett 60.
-
Lifer092
senior tag
válasz
GeronimoTama
üzenetére
Igen, az FH3 nem kapott semmilyen patchet, vagy boost-ot.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
A forsaken és a shadowkeep a Beyond Light előtt van sztoriban. De ezeket akkor is érdemes megcsinálni, mert sok dolog van amit csak a kampány egyszeri befejezése után lehet elérni. Utána pedig az a kérdés mi a cél. Ha érdekel titeket olyan mint Raid vagy kicsit nehezebb dolgok, akkor tápolni kell a karaktereket. Heti grind, pinnacle tevékenységek.
De itt érdemes bekérdezni még, mert vannak gyakorlatiasabb emberek mint én:
Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC) - GAMEPOD.hu HozzászólásokÉn túl régóta játszom, már sokat felejtettem

-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
és most mi a teendō? beyondban farmolni,grindolni vagy lehet menni a másik két dlc kampányra(fordaken,shadowkeep)?
mert mikor elkezdtük akkor mentünk a fejünk után és mire elkezdtük a kampányt már 200+ voltunk, úgy meg nem volt valami izgi (mindenki oneshot) -
Norb79
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Mondjuk pont a témaindító felvetés, hogy FH3 és FH4 a jó példa, az egyik a 30 fps-ével, a másik a 60 fps-ével, és hát a kettő között ég és föld a grafika is.
Ez főleg akkor jön ki, ha mellette tudja az ember pörgetni pc-n is mindkettőt 4k@60@ultrával, mert ott látni igazán, hogy milyen lenne a maxos FH3 és milyen az xbox verzió.
A PC-snél nincs nagy különbség a két 4k@60@ultra megoldásnál, de xboxon?
Na ne vicceljünk már, hogy nem látni a full sivár és low detail 30 frémes FH3 és az FH4 között a különbséget.
Szerintem a végén azért látható lesz a különbség a FH5nél is, hamarosan megtudjuk mennyire. -
persil
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Most egy fps boost bekapcsolasa nem nagy melo, egyebkent meg a 20 eves 57x vegigtolt jatekoknal nagyjabol a loteri kutyat nem erdekli, hogy hany fps-sel megy...
Ugyis max. nosztalgiabol veszi elo az ember(ha egyaltalan).Nyigo kissebseg meg mindig lesz. 🤷
-
Bad Pritt
félisten
válasz
tisztelturam
üzenetére
Hát csak ha a sztori érdekli, akkor felesleges, mert az nincs sok, szerintem te se véletlen tetted idézőjelek közé.

-
dunc
nagyúr
Végre egy jó zombis co-op dara, kellő tartalommal!
-
rdt89
addikt
válasz
persil
üzenetére
Valóban így van, csak sokan tudod erre vannak kihegyezve, hogy a grafika, s szerintem jobb a játékélmény. Manapság már egy közepes szintű grafika is olyan szép, amit 10 évvel ezelőtt el se hittünk volna, de sajnos a látvány fejlődésével sokszor az van, hogy az élmény kihal a játékokból, de cserébe rohadt szép. Én kevés játéknak adom meg előrendeléssel a bizalmat, de a Horizon 5 egy ilyen termék, erről tudom, hogy a játékélmény is olyan lesz, ami évekig leköt akár csak a 4ik rész.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Scorn csak jövőre jön. [link]
-
persil
nagyúr
Inkabb az a "baj", hogy egy ideje mar elertuk azt a szintet, amikor egy jatek szep(most a kokanyolt huszadrangu szarokat hagyjuk). Meg lehet nezni egy "szazeves" witcher 3-at, csak egy peldanak, de sok jatekot lehetne mondani.
Egy forza horizon 4 is baromi jol nezett mar ki, hiaba lesz ettol "sokkal" szebb az 5, mar elo kell venni a nagyitot es megmagyarazni, hogy igen, tizzel tobb fucsomo van a palyan, meg 7 %-kal jobban tukrozodik a vizes aszfalt. Mar sokkal kevesbe vagyunk erre igenyesek es egyszeruen nem tud egy jatek 2x szebb lenni, mint a tavalyi csucsgrafika.
A raytracing is jo pelda. Nagyon jol tud kinezni, sokat hozzaad, amennyiben azt figyeled. De jatek kozben, rohansz, robban minden, fenylik az egesz, lehet fel sem tunik kulonosebben, ha nem figyeled, hogy nincs ott, legfeljebb erzed, hogy valami slightly off. Ellenben annak idejen egy pixel shader 2.0-tol is levalt az allkapcsunk.
-
rdt89
addikt
válasz
batmanism2x
üzenetére
Youtube videó alapján én még a FH5-re nem mondanám, hogy nem fejlődött a FH4-hez képest, szerintem grafikailag és fizikába is nagy előrelépés lesz, ez majd játék közben fog igazából kirajzolódni, de a videó alapján én amit észrevettem, hogy a tereptárgyak és a növényzet is részletesebb és sűrűbb.

-
Norb79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Elsőre nem is értettem mi van, sehol egy akciós Assassin's Creed.
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Október 19. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok*: -
batmanism2x
tag
FH3-tól kezdve szerintem sem tudnak már igazán nagyot gurítani, túl magas lett a léc, sokkal jobbra meg nincs annyira szükség, verseny közben főleg nem. Annyi, hogy a (több)generációs ugrás az FH3-nál történt meg. Sok mai autós játék ennek a résznek sem ér a nyomába külcsínben
-
batmanism2x
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem Kontrolfreak-em van, stabil, csípem is
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Konkrétan a sztori után az Európán Variks-nál lehet a full assignment falat unlockolni és akkor pl megnyílik pár magasabb szintű dolog. Pl. a Simulation Safeguard pinnacle lesz és lesz Master Empire Hunt.
Season Pass-ok mögé csak az Európán nincs content rejtve. Amiket a bolygón még érdemes megnézni a sztori után:
• Exotic fegyver questek: [link]
• Stasis Aspect-ek és Fragment-ek feloldása: [link]
de van még sok rejtett dolog Európán...De a java jó dolog Season Pass paywall mögé van zárva, ráadásul hogy a korábbi szezonok tartalmát a Year4-ből ki tudja valaki szedni, meg kell vennie a Beyond Light Deluxe kiegészítő pakkot.
-
.LnB
titán
Úgy látom, a qualitiy mód = több blur effekt.
#65620ProEvoFan
Ez a lényeg. A videót nagyítóval nézzük, hogy mi lehet a különbség. Szerinted ez mennyit számítana, amikor játszunk vele?
#65637Moby
Azért a FH4-ben bejöttek az évszakok. Az dobott kicsit a játékon. Ez az 5. ez nem tudom, hogy mi nagy újítást hoz, de elleszünk vele bőven.
-
matex
aktív tag
A már Series X|S patch-et kapott Metro Exodus Gold Edition nagyon jó áron van most (egyes régiókban fillérekért). Az alapjátékot már végigvittem, csak a két kiegészítő miatt veszem meg, már amiatt megéri.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
akkor van külön content magasabb szintekre is...mert kicsit "megijesztett",hogy europat már én untam és ~300as seasonnel is ugyanott futkosnak az emberkék

és vannak pályák,mapok,dungeonök seasonpass mögé zárva? -
nsrking
senior tag
Sziasztok azokhoz lenne kérdésem akik Series X-en játszanak Warzone-t. Nálatok milyen pingek vannak? Nálam 60-80 ms között mozog, ritkán fölé is megy.Érdekelne hogy vajon csökkenthető-e és ha igen ,miként.
-
törölt tag
Kevesebb, mint egy év alatt sikerült japànban eladni 100k Xbox Series X|S-t. Az Xbox One X|S-nek ezt 4 év alatt sikerült elérnie.
-
NemMo
őstag
Lehet ciki, de én csak 1 játékba tettem brutális időt azt is pc-n. Euro truck simulator 2300 óra, de több év alatt és sokat dobott a modolhatóság az élményen
-
Elderath
addikt
Fasza lett back 4 blood. Nekem már beta is tetszett, de a full még jobb
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Guitar14
senior tag
-
Bazsi1987
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Én erre azt mondom mindent és semmit lehet benne csinálni kinek mi

-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Fu most megint jo sokat kihagytam, lehet visszaugrom egy par honapra megint.

-
ρσгτσ
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Venom -ot vedd meg, ha nem kell magasítós verzió.
Jó áron van, méretpontos, nem megy szét, és nem akad el a kontroller burkolaton vagy a szilikon tokon. A legtöbb kínai, utángyártott felejtős. Van pár jó darab, de a Venom -hoz könnyen hozzá lehet jutni és nem drága.
-
persil
nagyúr
válasz
balazs025
üzenetére
En mar attol rosszul vagyok, hogy otszaz eves jatekokat kiadnak 54x +3 pixellel.
Csak az marad ki mindig a kepletbol, hogy az animaciok es ugy altalanosan a grafika, meg a 10 eve elavult gameplay semmit nem valtozik, akarhany millio K-ra emelik a felbontast.
Adjak ki 5-10 dollarokert kulon-kulon es, akinek hianyzik a gyujtemenybol az orommel megveszi. De ezek a csodapakkok "feljavitva" 70 dollarokert... Itt ulunk az uj gepeken, varjuk az uj cimeket, erre lassan ott tartunk, hogy prehistoric, meg felix the fox remaster(320x240 helyett 4k...).
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Series X kontroller "karokra" keresek gripet. Hol érdemes venni? Esetleg valakinek személyes tapasztalat, hogy melyik vált be, melyiket kerüljem?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
A kampány az pár óra. Utána a karakter szintjét húzzuk, mert vannak olyan activity-k, amikhez a lehető legmagasabb szint kell. Most 1330 a max + amit a Seasonal Artifact-al ki lehet húzni. A hard cap 1320, addig könnyen lehet fejlődni, de onnantól csak a pinnacle questekkel. Amik miatt érdemes a magasabb szint, az a raid-ek, exotic quest-ek (Presage, Harbinger - Presage-nek van master fokozata is), magasabb szintű Nightfall-ok pl. most indult a Grand Master. De ha valaki nem csak PvE oldalon mozog, akkor ott a Gambit is vagy az egyén közösségi részek. Blind Well, Altar of Sorrow, Override, Battlegrounds vagy a mostani szezonban indult Astral Alignment. A PvP-hez nem kell szinte semmi, kivéve a Glory, Iron Banner és Trials of Osiris-hez. De én pl. nem PvP-zek sokat. 3 karakterem van, ezeket előbb maxra húzom majd farmolom ami hiányzik. Raid loot, exotic cuccok, season pass rewards, seasonal challenges... Sok órát raktam már bele és még mindig hiányzik sokminden. (2 raid exotic pl.)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
-
hombre[EU]
nagyúr
a destiny2-ben mit csinálnak több száz órán át az emberek? pvp? vagy ugyanazokat a dungeonöket körbe-körbe?
mert ez a kampány(beyond) része elég foghíjas volt és a másik kettō sem tūnik pár óránál nagyobbnak -
Elderath
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ja mert aztán egy fos youtube videós screengrabből amin szarásig van a motion blur aztán meg lehet állapítani

-
Zoleee83
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Meglehet, nem állítom, csak ezt hallottam a videóban.

Majd DF-ék megmondják a frankót. -
NJanika
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Mintha csak át lenne skinezve. Ja tényleg át is van
-
NJanika
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Micsoda ? Csak Qua módban játszom, ha választható egy játéknál. Régen 25 fps-el is játszottunk .
40-60 között pl én csak tippelni tudnék. A 30 is csak az első 3percben zavar. -
törölt tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ezt csak azért mondod, mert nem làtod mellette a FH4-et.
-
Elderath
addikt
Back 4 bloodnál megy az NZ trükk. Én toltam délután már
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Xbox Wireless headsetnél még mindig jelen van az a probléma, amit írtatok a megjelenésnél, hogy ha a dolby atmost bekapcsoljátok akkor csúszik a hang? Gondolkozok, hogy a Hyper x cloud x mellé vennék egy ilyen wireless fülest, csak nem tudom mennyire zavarna a hang csúszása, mert csak multizni szoktam és ott elég zavaró lenne. -
Zoleee83
addikt
Csak nem 4k-ban max resolutionnel (3840x2160)... Nem mindegy.
Egyébként látva a videót eszembe sem jut a Quality mód, mert annyival nem rosszabb a Performance, viszont egymás mellé téve zavar a 30 vs 60 FPS.
@ProEvo - Nekem nagyon szembetűnő, jobb oldalon a Quality módnál ITT nekem nagyon szőrös a kép..
-
johnny23
tag
Az min múlik, vagy mi befolyásolja, hogy épp 300Ft 1hónap GPU valakinél vagy sem? (Pl. lehet ma nem,de holnap már az lesz?)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Zoleee83
addikt
válasz
NJanika
üzenetére
Nem fog teljesülni, RS úgy nyilatkozott, hogy hűek maradnak a PS2 éra kinézetéhez, lesz javulás de nem úgy.
Csak azért írom hogy ne érjen nagy csalódás.
@Steve1207 - Már késő, eljátszották a bizalmam, nem akarok soha többé azon gondolkodni, hogy game breaking bugba szaladtam bele, vagy nem teljeseítettem valami feltételt, hogy jöjjenek azok kiqrt liftek.
That's it.
Cyberpunknál azért más a helyzetem, mert eleve jobban megfogott, és direkt abbahagytam pár óra után. -
Steve1207
veterán
válasz
Zoleee83
üzenetére
Viszonylag gyorsan, kb 3-4 hét alatt kijavítottak minden zavarót, nálam kb a top játékok közé került az első évben. Igaz vártam is vele, nem egyből ugrottam neki.
CP-nél meg szinte semmit nem vártam időben, ott is a prevgenesek verték az asztalt, aztán beállt mögé mindenki a sorba alamizsnáért... -
Steve1207
veterán
válasz
minilego
üzenetére
Én alig várom a patchet, de így is 200 óra ment bele, hogy mindent megcsináltam, igaz a hidden ending kimaradt. A csaj karakterrel még 100-150 óra részemről lesz benne megint, főleg a dlc-k miatt, de azt csak nextgenként. (Persze, ha eddig kihúzta az ember, akkor már teljesen fölösleges elkezdeni nextgen mentesen).
Az Ascentben több bug volt szerintem, aztán abba is belerepült 50 óra nálam, pedig jóval rövidebb játék. Engem az nem kapott el kezdetekben.(#65598) wesder: a spongyás elég jó
-
törölt tag
Ugye kimentek a korai tesztpéldànyok a FH5-ből, amivel lehetett egy óràt jàtszani a single részen, és sokan letették a hajukat tőle ahogy kinéz az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kétlem.

IntelKiller7