Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
l.skywalker #29736 üzenetére
Rendben kedves topikgazda.
Örültem az itt eltöltött fél napnak kívánom hogy sok olyan segítőkész kedves emberrel fuss össze az életed során mint amilyen te vagy
Innentől máshonnan gyűjtöm be az infókat.
( Na látod ezért más érzés a PS community-hez tartozni) -
Scarletiel
senior tag
Nálam felmerült egy olyan gond, hogy vettem új monitort. LG 32GK650F személyében. 1440p 144hz monitor HDMI 2.0-ás csatlakozókkal. Sajnos a Series X csak 60hz-et enged neki. Ahogy olvasom redditet több monitor is érintett, köztük az én típusom is. MS support válasza, hogy majd egyszer lehet foglalkoznak ezzel, de most nem prioritás. Kicsit csalódott vagyok, hogy nem megy 120hz-el.
Technikai oldalról elvileg azért van ez mert a valós freki 143,83hz és az távolabb esik a szabványtól ami 143,93hz. Most itt a tizedes utáni pontos értéket hagyjuk a lényege az, hogy kb 1 tizeddel távolabb esik a szabványtól így sajna nem érzékeli vagy nem úgy kezeli a gép mint egy 144hz-es képernyőt.
Legalábbis ezt olvastam, nem akarok hülyeséget terjeszteni. -
válasz
l.skywalker #29789 üzenetére
Gratula!
-
vg
addikt
Azért az menő, hogy három nap után kell rájönni, hogy a destiny 2 gamepass-os letöltés után még a három dlc 10 megás dolgát is manuálisan kell hozzá installálni. Furcsa is volt miért olyan fapados. Most már egyből beyond light logóval indul.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #29789 üzenetére
Gratula.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
belan
addikt
Ma vettem meg xsx médiab jár hozzá USB c kábel vagy nem mert dobozba nem volt benne!
-
Remiel
őstag
Sikerült pár embernek ahogy láttam
Szerintem el is fogyott a brutális készlet, volt ahol 5 db kapott az MM, az Árkádban szerintem max 10 db jutott én 10 kor hoztam el egyet egy másik fickóval együtt, valaki itt írta, hogy ő előttem volt ott és még 4 volt a polcon
a vicc az hogy épp most volt a tévében az MM reklám, hogy vegyünk X CP-vel (online már nem is látom)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Bad Pritt #29767 üzenetére
Nem, sajnos nem. És még az sem biztos, hogy ez volt a gond, csak erre szoktam tippelni. Egy példa ami alapján lehet erre keresni.
Ha itt rákeresel, hogy: Destiny 2 - akkor három találatot ad ki [link]
Ha a Destiny 2 alatt nézed meg a DLC-ket, akkor ezt adja ki: [link]
Itt van közöttül a Forsaken is de megvan külön is [link]
Ez nem is az MS store hülyesége, hanem a Bungie valahogy szeret mókusolni ezekkel.
Másnak is feljött ez a gond és csak úgy tudta a családtagja játszani, ha ő belépve maradt a fiókjával: [link]
-
Gregszton
tag
Első héten nekem se volt fényes a letöltési sebesség sőt még a multiplayer játékok se mentek zökkenőmentesen, de utána olvastam és itt is írta valaki már, hogy engedélyezni kell a routerben az UPnP funkciót és azóta az Xbox NAT type Open és a letöltés is szokott menni ilyen 300-400 Mbit/s valamikor 500-600 körül is van.
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Home-olás a Game Passt tekintve nem teljesen tiszta nekem pár esetben. Samunak van ugye GP előfizetése, én is ezt használom.
Adott a Destiny 2, gyakorlatilag négy darabban van fent Game Pass-ben: Destiny 2, Forsaken, Shadowkeep, Beyond Light. Az alapjáték ingyenes, a többi fizetős elvileg, viszont így Game Pass-ben végig tudtam játszani a Forsaken kampányt, meg minden egyéb dolgot, amit a Forsaken ad az alapjátékhoz (Samu GP előfizujával). Viszont amint folytattam volna Shadowkeepben, nem engedte, azt mondta, vegyem meg. Szenvedtem vele, újraraktam, reseteltem, mindent megpróbáltam, aztán végül megvettem ezt a 300 forintos 3 havi akciót és így rögtön tudtam a Shadowkeeppel játszani.
Na most a kérdésem, hogy valahol látszanak ezek a restrikciók? Mert ezt se jelezte sehol, ahogy én tudom, a Forsaken meg a Shadowkeep két teljesen egyenértékű kiegészítő, az egyik ment a partner előfizetésével, a másik nem. -
Vasy09
őstag
válasz
CharlieDrop #29714 üzenetére
Ügyfélszolgálatot próbáljátok meg elérni, mert én is úgy jártam, hogy megrendeltem, eltelt egy hét és semmi nem történt látszólag, majd mikor felhívtam őket (2. próbálkozás, 10 perc zene), gyorsan kiderült, h a rendszerükben történt vmi bibi, s már a postán volt a csomag, csak nem jött ki nekem az értesítő!
Szóval szerintem próbáljátok az üszit kitartóan!Amúgy én szinte minden gépem tőlük vettem, soha nem volt gond!
-
CharlieDrop
veterán
válasz
craftsman01 #29752 üzenetére
neem, írtam kontrollerhez akkut szerettünk volna venni
feketét
-
belan
addikt
Amúgy ezt inkább lnb cimezhetnéd! Mindegy téma le zárva én tudom mi a igazság többi nem érdekel! De így utólag bánom már nem felkészülten mentem meg 2 ismerősömel és 3 db xsx vettem! Ha akarod tudni privátba nem egy két embernek meg írtam hogy ha nem lett volna ez akkor ps5 65c9 oled tv mellet lenne! Hiányzik ennyi!
-
craftsman01
senior tag
válasz
CharlieDrop #29724 üzenetére
Ha x-ét vettétek akkor nem szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest