Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• negyven2

nagyúr

válasz KKaresz45 #151108 üzenetére

Fogalmam sincs, hogy milyen állapotban volt a narratív, open world, game mechanika része a játéknak amikor kijött, de ha a legutolsó patch már a javított állapot, akkor ott tényleg katasztrófa lehetett.... mert szerintem jelen állapotban is ezek a dolgok nem igazán működnek. Legalábbis az első pár órában biztos nem. Mert szerintem ennek a játéknak is az a legnagyobb hibája, hogy lassan indul be. És én saját tapasztalatból azt tudom mondani, hogy ha 6-8 óra után se működik neked a játék, akkor később se fog... bár.

Mert én is így éreztem, az elején, hogy oké... lehet benne valami, de eddig csak átlagos volt. aztán szép lassan (6-8 óra után) berántott valami, annyira, hogy megvettem a DLC-t is hozzá, és belement egy második full-os végigjátszás is (összesen 326 óra)!

viszont ami nekem nagyon eladta a játékot az a Phantom Liberty! Mert szerintem az szerintem önmagában nagyon működik, köszönhetően a sokkal kisebb területnek, és a sokkal jobb story-nak. Igazából nem rossz az alapjáték-é sem, de a DLC-é piszok jó.

Úgyhogy én azt mondom, hogy picit tovább kell vinni, attól a ponttól ahol kinyílik a teljes térkép, és nem csak a kezdő területen vagy (aka. Johnny Silverhand is bekapcsolódik a történetbe)!

Tudom-tudom... 6-8 óra sok (az majd 2, de lehet 3 CoD kampány :DDD), de ha akkor se jön be akkor érdemes elengedni, mert 0.5-1 óra kevés.

Új hozzászólás Aktív témák