Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz
GabN73 #39410 üzenetére
Ez igazából nem a router állítgatás kérdése. Network beállításoknál van már teszt is, futtasd le, hogy ott mit ír ki.
Amúgy már pár hónapja így vacakolnak a letöltések 360-on. Van akinek gond nélkül megy van akinek meg dobál, és szakad.
Megpróbálhatod még azt, ezek közül, vagy mindet: hogy csinálsz egy System Cahche törlést, kitörölöd a HDD-röl a hibásan letöltött játékot (sárga felkiáltójel és az Incorrect szöveg van), töltsd le újra a profilod és vagy tedd ezt:
-Nyomja meg a vezérlő Útmutató gombját, és válassza a Settings, majd a System Settings elemeket.
-Válassza a Storage vagy Memory lehetőséget.
-Válassza ki az elsődleges tárolóeszközt.
-Válassza a System Items lehetőséget.
-Válassza ki a Marketplace System Data elemet.
-Válassza a Delete parancsot.
-Indítsa újra az Xbox 360 konzolt. -
MasterMark
titán
válasz
GabN73 #39410 üzenetére
Ha jól működik az UPnP a routeren, akkor nem kell semmit nyitni.
Egyébként berakhatod DMZ-be, ártani nem árt, hátha segít.
icecave: Monitoron állítsd be, hogy mit csináljon azzal a felbontással.
Az a kábel érdekes. Ha Xbox-hoz jó, akkor PC-hez is jónak kellene lennie.
Ugye a HDMI - VGA átalakításhoz egy aktív elektronka kell, ami elvégzi a digitális - analóg konverziót. Vannak ilyen egybe kábelek, amibe be van építve az elektornika, és a HDMI feszültsége elég hozzá, ez a kábel is nagyon úgy néz ki.
Viszont én inkább rendesen beállítanám, mint ilyesmivel szórakozzak. Input lagról és egyebekről nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Baldur's Gate 3
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest