- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
sosperecek18 #33582 üzenetére
FAQ közepén megtalálod! Ott levan írva ami neked kell!
-
Xirtam
veterán
válasz
Sickboy25 #33578 üzenetére
Főleg h a box felhasználok kb 60% -énak Flacon-ja van!Nem pedig Jasper....
(#33579) Hammon Serra igen az az újabb de egyik se volt/lesz tökéletes, hiszen ez egy jó marketing fogás MS éknek máskép nem raktak volna félre pénzt a garira, tisztában vanank vele h sok ember , ha beszarik a box vesz mégegyet...
-
Xirtam
veterán
válasz
Hammon Serra #33571 üzenetére
Vagy a tápot nézd meg!
(#33573) Hammon Serra Pont h az a V2 es Falcon ami eddigi legstrababírobb!
-
Xirtam
veterán
válasz
Csabee. #33513 üzenetére
Felesleges, ha csak nem 100 játék mentését akarod tárolni!
Mellesleg nem ez a hűtés próbléma kibeszélés és gányolás szerintem nem fér bele ebbe a totyikban, de lehet megint hülyeséget beszélek arra ott a moddink meg a többi totyik, mert hát a TV-det se gányolod szét stb. akk a boxot minek ha garis?
-
Xirtam
veterán
Még most fejezétek be!
Mielött jönn Tiv!
(megint átmegy személyeskedésbe a dolog...)
-
Xirtam
veterán
Mekkora hülyeségeket tudtok összehordani, 1 délelött alatt!
Elsősorban, a hűtésmodd-nak azért nincs értelme mert most 5V ról feltolják neked 12-re amitől úgye gyorsabban pörögnek a ventik, de mivel kis ventikről van szó, kis lapátokkal maximum 12 CFM levegő szállítása van na most hűtásmoddal kb 8 dBA-val hangosabb lesz és +1, esetleg 2 CFM el több levegőt szállít...Hát nagyon sok értelme van!
Utóhűtésről meg annyit, voltak nagy OKOS konzol boltok, pl(golemkoznul) akik azzal etették a népet, h bizony hamarabb lesz 3LED-es a géped ha nincs utóhűtés,,, h mért? Mert a bent marado HŐ az bizony megeszi a forrasztást, ez megint csak hülyeség, mert a burkolat, meg maga a nyák elosztja a hőt.....( PC-nél, notebooknál, mikor kikapcsolod ott mi nyeli el a hőt???gondoljátok végig, akkor nem kéne minden nyáknak felpuposodni? DE IGEN , szóval úgy vannak kialakaítva a nyák lapjai h elvezesék a hőt ilyen esetben...)
play & charge kit meg azért pörgeti a ventit amikor kikpcsolva töltve van a joy, mivel áramot vesz fel a box ergo az áramkörök melegednek! Tádá ésszer magyarázat van mindenre!
-
Xirtam
veterán
válasz
Csabee. #33431 üzenetére
Én tolom már csak 20 verseny van hátra....de a dirt 2 sokkal jobb ott 50 km/h olyan mint az első részben 200 ^^ na meg tiszta arcade!
Prison Break óta nem néztem és nem is találtam normális sorozatot, minap letöltöttem a Chuck első évadát és már az első 15 percben 8 percig a csávó xbox-ozott, már akkor megkapot a sorozat, tetszik!Gondoltam ajánlom aki még nem látta.Nekem bejött!
-
Xirtam
veterán
Wet demo
Jó féle Hack&Slash game!
-
Xirtam
veterán
válasz
Sickboy25 #33362 üzenetére
Ha Krimis gondolkozos, befosatos és jó történet kell, gyönyörű grafikával párosítva akkor ne a Dead Space-t told, ott tul sokat nem kell gondolkozni és a játék maga elégé lineáris, ettől függetlenűl egy jól sikerült játék, és jó uton hallad vele az EA!
De ha krimis gondolkozos, horror , trhiller game kell, akkor Alone in The Dark 5 [link]
-
Xirtam
veterán
válasz
szaszlaci #33359 üzenetére
Prototype nagy várományos volt nálam majd vegyes érzelmeket keltet bennem! Elehet vele játszani, X-man és Spider-man keverék, annyi különbséggel h mindent szétlehet verni, sok összelopot tartalom van benne, de ha azt nézzük, az Activison azért adta ki mivel ebben az évben új Spider-man-t nem kapunk és azért...Mert amíg nincs új Spidy film addig nincs game!
De megér egy próbát 8-9 órára leköt!
-
Xirtam
veterán
válasz
p_milan #33338 üzenetére
Ez most nem az h megengedthetjük-e magunknak vagy sem, meg ha igen is mi értelme annak h mindent megkapok???Elkényesztetett pöcs legyek?Inkább amiért lehet azért probálok tenni is valamit, vagy önerőből megszerzem! Meg szüleim is így állnak a dolgohoz, ha tehetik se kapom meg rögtön...tenni is kell érte valamit, és szvsz ez a helyes! OFF lezárva nálam!
-
Xirtam
veterán
Kb. mennyire kellene ülnöm a TV-től?? A TV elött kb 4-5 méter hely van ahol eltom magam dobni!De ritkán játszok rajta, mert ha van itthon valaki akk feszt a nappaliban van és iritál!
-
Xirtam
veterán
Jó Reggelt!
Tegnap este mérgemben belerugtam megint a TV-be akkor visszajött a szine..ma reggelre megint nincs szine!
Pedig játszani akarok de hát fekete fehér színekben biztos nem fogok.
-
Xirtam
veterán
válasz
7600 GS #33297 üzenetére
Teljesen más algoritmusokat használ egy box meg egy pc!
és sorolhatnám napestig! Meg a fejlesztők már direkt sem optimalizálnak PC-re normálisan meg konzolnál egy bizonyos rendszer van amire optimalizálni kell pc-nél meg több 10000 lehetőség van proci meg vga stb.
HDMI-n keresztül megy a hang, na most a tv-be ha bedugod a tv-n keresztül kitudod vinni erősítőre stb.! De ezt másik totyikban jobban levázolják, annyira nem értek a HDMI-hez!
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
válasz
Djuree #33250 üzenetére
Dirt 2 - soundtrack
Tracklist:
01 Biffy Clyro - Mountains
02 Black Stone Cherry - Blind Man
03 Black Tide - Shout
04 Blakfish - Jeremy Kyle Is A Marked Man
05 Bloc Party - Helicopter
06 Deichkind - Ich Betaeube Mich
07 Die! Die! Die!- Sideways Here We Come
08 Dinosaur Pileup - All Around The World
09 Eagles Of Death Metal - Wannabe In LA
10 Elbow - Ground For Divorce
11 Hollow Earth Theory - Transmission
12 Iglue & Hartly - Viiolent & Young
13 Kram - Good Love
14 Ladyhawke - My Delerium
15 Madine Lake - Never Take Us Alive
16 MSTRKRFT - Work On You
17 Proceed - Treading Water
18 Prodigy - Warriors Dance
19 Qemists - Lost Weekend
20 Queens Of The Stone Age - Little Sister
21 Rise Against - Injection
22 Santogold - Say Aha
23 Scars On Broadway - They Say
24 Silversun Pickups - There's No Secrets This Year
25 Bloc Party - Talons
26 Franz Ferdinand - Ulysses
27 Friendly Fires - In The Hospital
28 Friendly Fires - Lovesick
29 Glamour Of The Kill - A Hope In Hell
30 Steadlur - BumpN
31 Templeton Pek - Red Lights Flash
32 The Automatic - Steve McQueen
33 The Cribs - Men's Needs
34 The Futureheads - Radio Heart
35 The Hot Melts - Edith
36 The Rakes - 1989
37 The Stone Roses - This Is The One
38 The Subways - I Won't Let You Down
39 The Temper Trap - Science Of Fear
40 The Walkmen - The Rat
41 Tommy Sparks - I'm A Rope
42 You Me At Six - Save It For The Bedroom
43 Unkle ft Josh Homme - Restless
44 White Denim - Let's Talk About It
45 White Lies - To Lose My Life
46 Yeah Yeah Yeahs - Y Control -
Xirtam
veterán
válasz
don_peter #33245 üzenetére
Hát azért ezt ne mondd h nem ajánlod senkinek...attól h te béna voltál / nem szereted ezeket az RPG TPS-eket ettől másnak tetszhet és ezt mindenki hadd döntse el maga, így a játék és a fejlesztők védelmére állva azt mondom! Tessék kipróbálni utána ha nem tetszik letenni!
-
Xirtam
veterán
Belerugtam a TVmbe mert felmérgelt erre elment a szine
fekete fehér lett!
-
Xirtam
veterán
válasz
Csabee. #33221 üzenetére
Dragon Ball-t megne vedd a Brust Limit egy rakás Sz@r lett!...Játszól és ha olyan történik megál a kép beugrik egy animált figura aki pl elháritja a lövésed...annyira elcseszték, a story sincs végig megcsinálva csak cellig! ...Ocsmány az egész várj amíg megjelenik az új ott legalább visszatértek a budukai alapjaihoz!
-
Xirtam
veterán
Őstag lettem
-
Xirtam
veterán
válasz
Csabee. #33203 üzenetére
Hát attól függ mi érdekli!
Gondolom autóssal szivesen játszana, akkor szerintem a Burnout biztos bejönne neki!
Vagy ha kicsit SIMS-felé húzz akkor Viva Pinata
Barátnőm hugának elvittem a boxom 2 hete , 10 éves mondta vigyek lányos játékokat van egy pár játékom és végigondolva utána nézve nem igazán találni , lányos játékot szerintem! Bemész MM-ben FPS,FPS, Fighter, meg ótós game!
Jut eszembe régi nagy kedvencem volt PS1 en a Rayman van az a régi oldalnézetes Rayman Xbox-ra??
-
Xirtam
veterán
Amúgy olcsóbb és hatékonyabb megoláds ez így mintha vennél egy Play & Charge kit-et!
-
Xirtam
veterán
válasz
szaszlaci #33182 üzenetére
Egy ideig amikor sima nem tölthető ellemet használtam...én is sézrevettem pár dolgot! Világ életemben Energizert használtam, gondoltam erősebb mint a Durecell, aztán egyszer bementem MM-ben nem volt már csak Duracell ezért vettem azt, és hát durván tovább bírta 1 hónappal mint a vetélytársa! Igaz most 2500 mAh-s Varta ellemeket vettem és ezekkel is megvagyok elégedve elég rendesen!
-
Xirtam
veterán
válasz
Csabee. #33082 üzenetére
Csabee. szivesen segítek de sok kérdésedre a FAQ-ban megvan a válasz, előszőr olvasd el sok kérdésedre megkapod a választ. De ha már megtetted és nem találtad meg a kérdéseidre a választ akkor szivesen leírom, csak szóltam!
Kérdésedre a válasz, LINUX-on usb-s egér & keyboard magához a boxhoz meg van átalakító!
-
Xirtam
veterán
A pupolását! belassúl helyenként a játék elég rendesen, meg a texturákat utólag tölti be! Meg eltünt szerintem a GTA érzés...oké fizika meg a grafika gyönyörű de hova tüntek a régi dolgok??
PL.:
CMR Dirt volt ahol belassúlt a második részben már javítva van sokkal jobban optimalizálták....
-
Xirtam
veterán
Ezzel a 99% grafikai megegyezéssel vitatkoznék! Főleg teljesítményben! NIncs PS3 am de játszotam már ugyan azzal a játékkal rajta mint boxon és én igen is éreztem grafikai, részletbeli különbséget, azért azt se illik elfelejteni, h hardverilag a PS3 grafikai képességei gyengébek! Igaz nem értem a sony-t cell proci mellé egy nvidia 7600 gt-t betenni butaság volt! Míg az X-ben ATI 2900 XT vel egyenértékű masina van!
Nem véletlen az oldalcím: „Xbox 360 után szabadon”. Amikor a Microsoft megbízta az ATI-t, hogy tervezzen grafikus processzort játékkonzoljához, nemcsak egy potens GPU-t akart, hanem egy merőben új, hardveres, szoftveres, könnyen programozható rendszert, amit majd PC-s vonalon is felhasználhat. Így született az Xbox 360 Xenos GPU-ja, amely az R600 elődje, valamint az Xbox 360 programozási rendszere, amely nagyon hasonlít a Vistában megjelent DirectX 10-re. A két platform közeli rokonsága könnyű átjárást jelent köztük. Valószínűleg az Xbox 360-as és PC-s játékfejlesztés a jövőben még jobban összefonódik.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest