- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
tiv83us #17656 üzenetére
Nem annyira vágom ezt a témát, szal ha hülyeséget írok, akkor bocs, de mintha az LCD topikban írták volna, hogy csak HDMI 1.3-tól van szinkronizáció hang és kép között. Szóval azt kéne megnézni, hogy a TV tudja-e a HDMI 1.3-at.
Ilyet találtam a Tom's hardware-en:
# HDMI 1.0 - 2002 12.
* Egy kábeles digitális audió/videó kapcsolat maximum 4.9 GB/s sebességgel. Maximum 165 Megapixel/s videó (1080p @ 60 Hz vagy UXGA) és 8 csatornás 192kHz/24-bit-es audió átvitelt támogat.
# HDMI 1.1 - 2004 5.
* Extra támogatás a DVD Audió tartalom védelemnek
# HDMI 1.2 - 2005 8.
* Super Audió CD-k támogatása
* PC források számára HDMI Type A kapcsolat
* A PC források natív RGB színeket is használhatnak, de megmarad a lehetőség az CbCr színkezeléshez.
* Alacsony feszültségű források támogatása
# HDMI 1.3 - 2006 6.
* Egy kábeles digitális audió/videó átvitel sebessége megnövelve 10.2 Gpbs-re.
* Megnövelt színkezelés, többek között 30, 36, 48-bites színmélységek (RGB vagy YCbCr)
* xvYCC színszabvány támogatása
* Automatikus audió szinkronizálási képesség támogatása
* A Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio folyamok kimenetének támogatása (ezen udió formátumokat használják a HD DVD és Blu-ray lemezeken) külső AV vevők számára.
* Egy új mini csatlakozó bevezetése olyan eszközökhöz, mint például a kamkorderek -
heihachi
addikt
Az attól függ, én pl. frászt kaptam tőle. PC-n toltam magyarul, tehát a megértéssel nem volt gond, max 10 órát öltem bele, tovább nem bírtam. Szerintem dög unalmas volt, én amúgy is hányni tudok ettől a beszélj mindenkivel, kérdezz rá mindenkinél mindenre típusú játékmenettől. Ráadásul mikor harcra került a sor, akkor az is egy kicsit gyengén volt megoldva szerintem, szóval nem egy GoW. A párbeszédek is kiábrándítóak voltak úgyhogy én bitosan nem ölnék bele több tíz órát.
De mondjuk ha a KOTOR-al elvoltál, akkor ebben sem találsz majd hibát, akkor Neked való. -
heihachi
addikt
Én pl nem is szívesen játszok egy játékkal 10 óránál többet (persze stílustól függően). Egyes játékok, hiába nagyon királyak, 10 óra bőven elég belőlük, a GoW az pl. pont ilyen volt. Vannak olyan játékok, amiket jobb egyel magasabb nehézségi szinten újra végig tolni, úgy, hogy már tudod, mire számíthatsz.
-
heihachi
addikt
válasz
burgatshow #17576 üzenetére
Grat a géphez
-
heihachi
addikt
Na ilyet se csináltam még, de most abbahagyom a Vikinget a főellenfélnél, mert ezt egyszerűen lehetetlen megcsinálni. Egy életerőcsíkkal kellene legyőzni kb 100 ellenfelet, úgy hogy a legjobb speckó támadásokat nem lehet használni, mert a karakter annyira fasz, hogy belemegy általában a tűzbe, csak hogy vághasson egyet a hardjával. Ez elképesztő, déltől ezt a szar egy pályát csinálom.
-
heihachi
addikt
Persze, sokáig én is abban a hitben éltem, hogy a valaha általam végigjátszott legjobb játék a HalfLife első része. És valahogy mindig keseregtem, hogy miért nem éri el semmi annak a színvonalát, miért nem olyan jók az új játékok (fps-ek), mint a régiek?
Aztán elővettem újra és láss csodát, ma már nem nyújtja ugyanazt a játékélményt, mint akkor, amikor megjelent. Nem, nem a grafika miatt, az csak egy dolog. De amitől annak idején olyan jó volt, olyan "élethű" , olyan egyedi, ma már azt igen sok játék túlszárnyalja.
Egyszerűen megnőttek az elvárások, ennyi. Amivel annak idején nagyot lehetett dobni, az ma már kötelező, egyre nehezebb újat kitalálni, lassan lehetetlen.
Gondolj bele, annak idején C64-en a Ski nevű program vagy a Wizard of War mekkora durranás volt. Ugyanezt el lehetne ma adni mai szintű grafikával teljes értékű játékként? Biztosan nem, pedig a játékélmény, a hangulat ugyanaz lenne, de már más és sokkal több kell ennél.
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #17415 üzenetére
Rossz a tipped, játszottam vele annak idején, nem fogott meg, ez van, biztos rosszul vagyok összerakva
És nem, nem lol. Egyrészt nem írtam, hogy egy órát, hanem pár órát írtam, másrészt ha jól emlékszem, akkor azt írtam, hogy a Vice Cityt 5 órán át toltam (ebédtől lefekvésig, nem t'om pontosan mennyi volt, annak idején nem hajnal 2-kor feküdtem), nehogymár annyi idő alatt ne lehessen eldönteni, hogy jó-e egy játék, tetszik-e.
Végig kell játszani minden játékot, hogy eldöntsem, szar-e?
Szerintem egy óra alatt is bőven el lehet ezt dönteni, hogy számomra egy játék szar-e vagy sem, az sem lenne lol. Egy demó alapján sokan már 20 perc játék után eldöntik, hogy kell egy játék vagy sem, lásd SW:TFU. Akkor ezek szerinte demoval játszani lol?
mod: Na jó, a San Adreasra írtam, az egy órát
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #17394 üzenetére
Mivel ennyire tetszett a GTA4, ezért elővettem a San Andreast pár hete. Bírtam egy óráig, aztán uninstall, mert gagyi. Az hogy ronda, rendben van, mert nem mai játék. De a szövegek, a kamera beállítások, stb, mind mind, annyira gagyi hatást kelt a GTA4-hez képest. Lehet, hogy sok lehetőség van benne, de kit érdekel, ha gagyi a történet, meg szarok a küldetések. És mondom, nem a grafika miatt, azt elfogadnám. Az irányítást sem tudtam megszokni, pedig próbáltam kontrollerel, meg billel is. Igazából minden GTA résszel ígyjártam: mikor kijött kipróbáltam, pár óra után uninstall volt mindegyik sorsa. GTA4 az első, amit érdemesnek tartok arra, hogy játszak is vele. Amikor kezdeném nagyon megunni, akkor mindíg akad egy király küldetés, mai feldobja, mindíg van egy érdekes fordulat a történetben, és minden egyes átvezető képsor tökéletesen meg van rendezve, halál profik a szinkron hangok. Persze kicsit kezdenek egyformává válni a közepe fele a küldetések, de unalmasnak nem mondanám, mert mindíg van valami új lehetőség a régiek mellé. Ok, még csak a felénél járok, lehet a végén más lesz a véleményem
Azt nem tom melyik a GTA3, de a Vice Citível mondjuk vagy 5 órát sikerült eltöntenem, eddig az vezette a sort
Ez van, ízlések és pofonok
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #17355 üzenetére
amúgy 3 új gém már többe van mint egy arcade gép...
Persze, ha eredeti fóliás kell boltban, előrendelve, akkor tuti. Meg gyűjtői kiadás, meg platinum nem jó, holott a játék ugyanaz rajta... Így nyilván drága mulatság.
Egyszer bele kell ölni 3-4 használt játékba 20k-t, és utána ezt forgatni. Egy fillér veszteség nélkül is meg lehet úszni: eddig 6 eredeti gémet vettem majd adtam el, 1k-t buktam összesen, de játszottam velük mondjuk 200 órát, tehát 200 óra játékom volt 1000 Ft-ba. Ez drága?
-
heihachi
addikt
Bocs srácok, de tegnap meghalt a netem. Pénteken szombaton még csak szakadoztam, vasárnap meg is halt. A router volt a ludas, este megcsináltam, de lemaradtam az időpontról
Komolyan mondom, átok ül ezen a Forza2 versenyen
-
heihachi
addikt
válasz
burgatshow #17221 üzenetére
Én náluk vettem, velem korrektek voltak. Odamentem, mondtam, hogy kell egy HDMI-s gép, mondták, hogy nincs raktáron, de kb 3 óra alatt beszerzik, telefonálnak, ha megvan. Telefonáltak, odamentem, kibontottuk, bekapcsoltuk, játékot elindítottunk, minden ment, gari cimkét ragasztottak rá, és jöhettem is. Mellesleg, mikor kábelt vettem náluk,akkor lebeszéltek a drágább kábelről, szóval nem a lehúzás volt a cél. És mivel vettem három játékot a géphez engedtek 3k-t az árból.
-
heihachi
addikt
válasz
burgatshow #17219 üzenetére
Nem olcsóbb, mint máshol, pl. egy ezressel olcsóbban megkapod a prémiumot a platinumshop-ban, elite sem olcsóbb, tehát a normál áron adnak mindent.
-
heihachi
addikt
Ismét üdv mindenkinek!
Szeretném meghirdetni az első nemhivatalos PH!-s Forza Motorsport 2 versenyt, immár másodszor is
Sajnos előző alkalommal elmaradt a verseny a lájv hibája miatt, de sebaj mi azért nem adjuk fel.
A szabályok egyelőre megegyeznek a korábban leírtakkal (lentebb ismét leírom), de ezúttal dinamikusak.
A pályákat most már nem én önkéntesen határozom meg, hanem aki jönni akar, az szavazhat. Szavazni nekem küldött privát üzenetben lehet, amit persze majd közzé teszek egyetlen hsz-ben (vagy a neten teszem elérhetővé, meglátjuk). Nem csak a pályákra, de minden egyes beállításra elküldhetitek az ötleteteket (kocsi kategória, segítségek, stb.), de légyszi indokoljátok is meg, miben járul az hozzá a játékélmény növeléséhez és a mezőny egyben tartásához, az kevés, hogy mert úgy lehet a leggyorsabb kört menni.
A privát üzenetek elküldésének határideje szombat este, hogy vasárnap reggelre ide be tudjam írni a végleges szabályokat! Vasárnap délelőtt és délután lehet a kocsit legyártani és begyakorolni a pályákat. A verseny vasárnap este 19:00-tól indul, kb fél óra hosszan fog tartani előre láthatólag, de egy óránál semmiképp sem hosszabb. Lobby 18:50-től lesz, Dunc kolléga vagy én fogom létrehozni. Ha nagyon nem jó az időpont, arra is küldhettek javaslatot, de érdemes figyelembe venni, hogy anyukákkal, baráttal, barátnővel, kutyával is foglalkozni kell, tehát a vasárnap dél az feltehetőleg nem túl ideális.
A verseny szabályai:
- első 7 nevezés, plusz a lobby létrehozója játszik (ennyien tuti nem leszünk, tehát bőven elég)
- csak friend slotok vannak, tehát Dunc kollégát és engem vegyetek fel lájvon
- 3 alapvetően különböző pálya (TT - Black Mamba, Sunset Infield Short, Mazda Laguna Seca) (szavazás tárgya, változhat)
- minden pályán 5 kört kell teljesíteni (szavazás tárgya, változhat)
- B osztályú (szavazás tárgya, változhat)
- legalább 224kW (szavazás tárgya, változhat)
- legfeljebb 298kW teljesítményű kocsival (szavazás tárgya, változhat)
- az autók nem rongálódhatnak (szavazás tárgya, változhat)
- nem kopik a gumi, és nem fogy a benzin (szavazás tárgya, változhat)
- de teljes ütközés be lesz kapcsolva (szavazás tárgya, változhat)
- az ideális ív kikapcsolva (szavazás tárgya, változhat)
- STM kikapcsolva (szavazás tárgya, változhat)
- TCS kikapcsolva (szavazás tárgya, változhat)
- a rajtrácsra True Skill Rank szerinti fordított sorrendben fognak az autók felállni (szavazás tárgya, változhat)
- end race timer 1 perc (szavazás tárgya, változhat)
- aki idő előtt kilép, az a következő versenyen már nem vehet részt (szavazás tárgya, változhat)
- versenyek közt tetszőlegesen másik autó választható (szavazás tárgya, változhat)Remélem, hogy ezekkel a beállításokkal sikerül nagyjából egyben tartani a mezőnyt.
Díjazás továbbra sincs, csak a dicsőség, ha egyáltalán rajtam kívül lesz ott bárki is, mert legutóbb elég kis érdeklődés volt
-
heihachi
addikt
válasz
Gebriel #17123 üzenetére
Gametrailersről annyit, hogy én nem tudom mit tesztelnek, de sokszor tuti nem a végleges verziót. Reviewban láttam olyat, amit negatívumként hoztak fel, aztán a valós életben az messze nem úgy volt, saját gépemen tapasztaltam. Ennek ellenére megszoktam nézegetni a reviewkat, de kellő fenntartással fogadom a pontozásukat.
-
heihachi
addikt
Sajnos nem sikerül megcsinálnom a lobbyt a Live gyengélkedése miatt...
-
heihachi
addikt
válasz
Steven #17056 üzenetére
Hát nem tudom, az én tévémnek nem okoz gondot a natív felbontása egyik HDMI bemenetén sem (Xbox 360 mindenhol engedi az optimal resolutiont, és jól is állítja be natívra), sőt a PC-m sem reklamált, elsőre, gond nélkül ment DVI-HDMI átalakítóval a natív felbontás. Mindkettő tökéletes képet produkál.
Igaz, a VGA-ról is gond nélkül tudja a natívját a tévé, de a kábel 5 méteren annyi zajt vett fel, hogy nézhetetlen volt.
És nem egy hiper-szuper ultra drága tv, inkább átlag.Szóval én áldom a nevét annak, aki kitalálta a HDMI-t, nem olyan szar az
-
heihachi
addikt
válasz
Silencer83 #17036 üzenetére
Itt is próbáld meg, hátha. [link]
-
heihachi
addikt
Ennek most csak az a lényege, hogy lássuk, hány embert tudunk összeszedni, van-e érdeklődés, ha lesz, akkor a következőt jobban és közösen többen megszervezzük, ha sokan leszünk selejtezünk, pályát, autó megkötéseket, időpontot, stb. szervezünk. Ahhoz azonban, hogy ez elinduljon, kell valami fix kiinduló pont, ezek adtam én meg, hidd el, nem személyre szabottak, más indokok alapján lett választva (hogy minél több ember érdeklődését felkeltse, hogy kelljen rákészülni, stb.)
Pályák: Ezek hárman eléggé különbözőek, más-más beállítások szükségesek hozzá az fix (sunset infiled keresztbordái miatt a felfüggesztés fontos lehet, hosszú egyenese miatt a váltót kell jól beállítani; TT sikánok, visszafordítóiba gyorsulásra és fékre kell gyúrni; MLSRW jellegzetes kanyarjára ráfékezni és jól bevenni mindig kihívás, még ilyen autókkal is, ráadásul undorítóan csúszós az az aszfalt), sőt az is elképzelhető, hogy egyik pályára egyik autó, másik pályára másik autó jön be valakinek. Nyilván, ha ez az egyszeri verseny sorozattá tud fejlődni, akkor kiválasztjuk azokat, amik mindenkinek a legjobban bejönnek.
Autók: Az autókra eléggé nagy a mozgástér, B-re tuningolni egyiket sem gond (ami eleve nem magasabb), de sok autónál így már komoly kompromisszumot kell kötni, nem lehet minden fontos cuccot beledobálni. Az jelenthet gondot, hogy a megadott erőt alulról és felülről is teljesítse, de ez szükséges, a mezőny egyben tartása miatt. Az a baj, hogy ha túl erősek a kocsik, akkor széthullik a mezőny, ha meg túl gyengék, akkor meg elunjuk az életünket 5 kör alatt, ezért szerintem most az első versenyre kell a teljesítmény megkötés.
Egyforma autóknak nem látom értelmét, mert a játéknak úgy egy jelentős élvezeti érteke veszik el, tudni illik a személyre szabott, kedvenc autók, vagy pl. egy Lancer - Impreza csata. Ez megint olyan, mint a pályáknál, most ezzel elindulunk, aztán a következő versenyre finomítunk rajta, de így legalább van valami kiinduló alap.Vezetési segítségek: Ezek szerintem általánosan elfogadott beállítások. Ha rajzolja a game az ívet, annak semmi értelme, gyakorlatilag átmegy GH-ba, jókor nyomd meg a jó gombot. Az ABS egyszerűen kikapcsolhatatlan, mert ezt a részét elképesztően elszúrták a készítők. A TCS, STM pedig azért kell, mert sok autó vezethetetlen ezek nélkül, ezekkel viszont verhetetlen, mert a gép mindent korrigál. Aki ilyen autóval akar jönni, az tanulja meg vezetni.
És még egy, azért ilyen "hirtelen" dobtam be az ötletet, hogy lássuk, kik azok, akikre gyakorlatilag állandóan lehet számítani, bármikor. Aztán vagy bejön vagy nem.
A végcél természetesen az, amit Te is írsz. Nagy, szervezett verseny sorozat, sok résztvevővel, sok szervezővel, jól eltalált szabályokkal. Startolhatunk úgy is, hogy heteket szervezgetünk itt a PH-n, de úgy is, hogy játszunk közben, és majd kialakul, én ez utóbbira szavazok
-
heihachi
addikt
válasz
Peat;) #17032 üzenetére
Az a baj, hogy ha az első kanyarban összetörik minden autó, akkor elveszi az emberek kedvét, és inkább kilépkednek, mert úgy már esélytelen, és ehhez akár egy ráfutásos baleset is elég.
Ezen távon a gumikopás pedig semmit nem jelent, mert ez nagyon rövid táv.Amúgy szingleben nekem is rajta van minden, amit nehezíteni lehet, kivéve manuálsi váltó és abs, de a multi az más, oda ezek nem jók szvsz, de ha gondoljátok, berakhatjuk
-
heihachi
addikt
Üdv mindenkinek!
Szeretném meghírdetni az első nemhivatalos PH!-s Forza Motorsport 2 versenyt.
A versenyre bárki nevezhet, aki felvesz engem barátnak lájvon (heihachi78), és holnap 21:10-kor a box és a net előtt tud lenni egy fél órára. Természetesen csak az első 7 nevezés vesz részt a vesenyben, mert összesen ugye 8-an férünk be, és csak friend slotok vannak.
A verseny szabályai:
- 3 alapvetően különböző pálya (TT - Black Mamba, Sunset Infield Short, Mazda Laguna Seca)
- minden pályán 5 kört kell teljesíteni
- B osztályú
- legalább 224kW
- legfeljebb 298kW teljesítményű kocsival
- az autók nem rongálódhatnak
- nem kopik a gumi, és nem fogy a benzin
- de teljes ütközés be lesz kapcsolva
- az ideális ív kikapcsolva
- STM kikapcsolva
- TCS kikapcsolva
- a rajtrácsra True Skill Rank szerinti fordított sorrendben fognak az autók felállni
- end race timer 1 perc
- aki idő előtt kilép, az a következő versenyen már nem vehet részt
- versenyek közt tetszőlegesen másik autó választhatóRemélem, hogy ezekkel a beállításokkal sikerül nagyjából egyben tarani a mezőnyt.
Holnap 21:00-kor indítom a lobbyt, és 21:10-kor startol az első pálya. Nincs headsetem, így akinek bármi gondja baja van, az írjon majd.
Díjazás nincs csak a dicsőség, ha egyáltalán rajtam kívül lesz ott bárki is
-
heihachi
addikt
válasz
a3RR0w #16996 üzenetére
Az arcade mellé adott kábellel rá fogod tudni kötni a TV-re, ez 99,9%-ban biztos, akármilyen is a TV. A képminőség abszolút TV-től függ, nekem a 100Hz-es, 81 centis, LG Flatronon, ami elvileg felső kategóriás crt volt, mikor tavaly vettem, annyira szar képe volt, hogy inkább monitoron játszottam vele, de láttam már vga bemenetes Samsung crt TV-t is, azon hibátlan volt a képe, semmit nem rontott a játékélményen, sőt sima scartról is láttam már gyönyörű képet, 51 centis Sony crt-n.
Más kérdés, hogy mindezek után egy rendes lcd TV-n megnézni a cuccost, egy teljesen másik kategória.
-
heihachi
addikt
válasz
Fusion01 #16863 üzenetére
Vehetsz ilyen kocsot online aukciókon, és ezekért játékbeli pénzzel lehet fizetni. Mondjuk kifogni nem egyszerű és írtó drága, de legalább a lehetősége fennáll. Magyarul rohadt sokat kell játszani vele, meg bújni az aukciókat
capafog23: Miért lenne warez, kérdezz nyugodtan.
-
heihachi
addikt
válasz
Fusion01 #16846 üzenetére
Vannak olyan extra autók a gamehez, amit nem lehet csak úgy egyszerűen megvenni.
Pl. A játék tokján látható autót (Nissan Fairlady Z Custom Edition) az észak amerikai és ázsiai piacra való bevezetéskor lehetett megszerezni a játék előrendelésével. Most már csak úgy lehet beszerezni, ha nagyon jó indokkal irsz a Turn10-nek.
Hasonló képpen kaptak extra autót pl azok, akik collector's editionért voltak hajlandóak extra pénzt áldozni. -
heihachi
addikt
válasz
boygabi_ #16803 üzenetére
Az rendben van, hogy megnézed mire költöd a pénzed. Elhiheted, ezzel én is így vagyok, a kenyeret én is pénzért kapom a boltban. Csakhogy a boxot bilágszerte millióan használják, így nyilván van olyan box, amely az ausztrál melegben egy kis polcra bezárva szellőzés nélkül hagyva, megrekedt melegben megfőzi a HANA chipet. Biztos van itt mo-n is olyan, hogy megfő, mert beteszi a tulaj polcra a TV mellé, ahol nemcsak a saját melegével, de a TV melegével is meg kell küzdeni, ráadásul friss levegőt sem tud szívni, mellesleg 7/24-ben megy, hát hogyne főne meg.
Ettől ez még nem valós probléma. Ezért írtam, hogy ha emiatt nem veszel boxot, akkor az olyan, mintha nem mennél ki az utcára a gázolásos balesetek miatt.Vedd meg a boxot, játsz vele, élvezd, hogy van, és ne foglalkozz azzal, hogy el is romolhat, mert tök felesleges, és megöli az élményt.
-
heihachi
addikt
válasz
(Kolombusz) #16751 üzenetére
Én pont így gondolom a kontrollerrel fps-ezőkről
-
heihachi
addikt
válasz
urbanjozsi #16671 üzenetére
Én még nem próbáltam, de beírtam a balra fent a keresőbe, és láss csodát, volt már erről szó: nem tudja lejátszani.
-
heihachi
addikt
válasz
HagaNRG #16635 üzenetére
Ezek alatt az árak alatt lehet már kapni régóta a gépeket idehaza.
Arcade már 45k környékén volt mikor én májusban vettem, a 60gigás meg megjelenésekor volt 65, azóta már 60k-ért is láttam boltban.Szóval ha minden jól megy, és 55k-s ajánlott ár mellett meglehetett venni 45k-ért, akkor 45k-s ajánlott ár mellett meglehet majd venni 35k-ért (legalábbis egy kis idő múlva tuti) az arcadeot. És ezen a logika mentén haladva, nemsokára lesz 60gigás 55k-ért, az már igazán jó vétel lenne.
-
heihachi
addikt
Amúgy beszereztem egy Army of Two-t. A Burnout Paradise-t cseréltem el rá, mert annak a játéknak az ég egy adta világon semmi értelmét nem láttam. Kb. 4-6 órán át jó szórakozás volt, aztán még 2-3-ig toltam, csak azért, mert megvan, aztán csere.
Na szóval ezzel az Army of Two-val sem jártam jól, mert ez csak úgy árasztja magából az igénytelenséget. A grafika az nem rossz, de nem is eget rengető, helyenként egyenesen ronda (pl. a fegyver választós / tuningolós rész, az valami írtó kiábrándító). Azonban a nagyon gagyi fedezék rendszer, az idióta kameranézet (nagyon kis területet látni be, forgolódni kell, mint egy idióta), a nagyon rossz irányítás, és a borzalmas AI (a társam is meg az ellenfél is) miatt már az első pálya után nagyon nincs kedvem vele foglalkozni. A pályatervezés az valami embertelenül gyenge, egy irány van, arra menjél és kész, a terep nem rombolható.
Az ellenfél az odarohan hozzám AK-val a kezében, és két centiről akar lelőni, ahelyett, hogy megállna valahol egy fedezékben, és onnan lőne. Ha fedezékbe is bújik, akkor a hozzám legközelebb eső fedezéket választja, vagy annak a másik oldalát, ami mögé én bújtam. Volt olyan, hogy megálltam egy helyben, egy lépcső alján, és a pályarészről az ÖSSZES ellenfél odajött. Halomra lőttem őket, aztán végig mentem az üres pályarészen. Bombával a hasukon/hátukon feltartott kézzel rohannak oda hozzám az öngyilkos merénylők
Ez mi, ezt honnan a francból szedhették? Két centire magamtól lelövöm, felrobban, persze nekem semmi bajom. De ha a két centit megteszi, akkor felrobbanok vele.
Szóval van egy eladó Army of Two-m
Pedig én egy Kane & Lynch színvonallal már megelégedtem volna, az szvsz magasan üti ezt az ultra gagyi valamit
Hogy ugye a GOW-ról már ne is beszéljünk.
Talán multiban adok neki még egy esélyt, de az irányítás miatt, meg mert úgyse látni rendesen semmit, nem sok reményt fűzök hozzá.
-
heihachi
addikt
jóárasítás Amerikában
[link] -
heihachi
addikt
válasz
tiv83us #16332 üzenetére
Én a DOA4-et és a SC4-et próbáltam, ezekről tudok nyilatkozni.
A DOA4 annak ellenére, hogy régebbi, gyönyörű, a pályák hatlamasak, sok a törhető elem a pályákon, vízben, magas fűben lehet verekedni, van élet a pálya szélén is, vannak a pályán akadályok, amik mögé el lehet "menekülni". SC4-ben ezzel szemben elég statikus a dolog, gyakorlatilag van egy meglehetősen kicsi küzdőtér, annak a szélén egy két dolog törhető, de általában statikus a cucc. Viszont itt ez a játékmenet része, a pályáról ki lehet lökni az ellenfelet, rögtön nyertél egy menetet. Azért itt is vannak érdekességek, pl. a havas, hideg pályán, látszik a karakterek lehelete, változik a küzdőtér mérete (a sorfalat álló katonák közelebb jönnek pl.).
Karakterekből több van SC4-ben, és saját karaktereket gyárthatsz (persze csak olyanokat, amelyek küzdőstílusa megegyezik valamelyik másik karakterével), tehát biztosan lesz szimpatikus karakter. A DOA4-ben kevesebb karakter van, de azok elég markánsan különböznek egymástól, cserébe nagyon-nagyon japán karakter mind. A karakterek a SC4-ben egyértelműen szebbek, a mozgások is kicsit simábbnak tűnnek nekem. A karakterek öltözékét "le lehet verni", mellesleg ez a játékmenetnek is szerves része.
Mozgáselem mindkettőben rengeteg van, talán a SC4-ben kicsit több van szerintem. Nekem a SC4 rendszere tűnik átgondoltabbnak, logikusabbnak és könnyebben kezelhetőnek. Biztosan a DOA4-is tanulható és jól felépített (annak kell lennie, mert azért komoly versenyeket is szerveznek belőle), de nekem akkor sem jött át. Talán azt róhatnám fel a SC4-nek, hogy kicsit kevés az "előre beépített" kombó (ha Tekkenhez hasonlítom, mindenféle képpen), viszont elég könnyű j kombókat találni. Nagy ötlet továbbá, hogy nem lehet a végtelenségig védekezni a SC4-ben, mert gyakorlatilag büntetés jár érte (nem ilyen egyszerű, de kb ez a lényeg). Az SC4-ben érdekes még a "8 way run" mozgások, nagyon hülyén működnek... Továbbá az SC4-nél nagyon fontos, hogy az ember személyre szabja az irányítást, mert sok olyan mozgás van, amit több gomb egyszerre lenyomásával lehet előhívni, ez szerintem nem jó, mert minden karakterhez mást kellene beállítani.
Az mindenképpen a DOA4 mellett szól, hogy sokkal több játékmód van benne, és "felhasználóbarátabb". Pl. nem lehet a SC4-ben team-battlet játszani egymás ellen se neten se offline, ami azért elég gáz, mert hogy a story mód meg épít a csapatmunkára, sőt a tornyos játékmód is épít erre. Érthetetlen (vagy csak én vok láma, ebben az esetben megköszönném, ha valaki felnyitná a szemem). Továbbá pl. a training módban nem írja ki, hogy milyen gombokat nyomogat az ember, ha bejön valami, fogalmam nincs, hogy mit nyomtam. nem írja ki a mozdulat nevét sem, ami megint gáz, mert hiába nézem meg a mozgáslistát, nem tudom, hogy azt sikerült-e összehozni. Ez nagyon megnehezíti a gyakorlást. SC4-ben mindkét rádugott gamepad ugyanannak a profilnak a karaktereit használja, szóval ha átjön haver, nem tudja használni a saját custom karaktereit. Szóval úgy érzem, hogy az SC4 sok helyen átgondolatlan.
Online megy az SC4-ben, csak sajnos sokszor lagol, nem tudom, hogy ez az ellen netje miatt van (az enyém elég erős, azzal szvsz nincs gond). De ott is nagyon kevés a játékmód.
Az teljesen természetes, hogy mindkettő tökéletesen szaggatás és akadásmentesen magas framerattel fut, ez nem akadályozza a bunyót sehol sem.
Svsz mindkettő remek játék, szerintem kizárólag az alapján érdemes dönteni, hogy melyik harcrendszere jön be jobban. Nekem az SC4 jött be jobban.
-
heihachi
addikt
Na most untam meg a Soul Caliburt, megyek aludni. Rohadt egy gamma ez, nem lehet abbahagyni.
-
heihachi
addikt
válasz
volvoguy #16240 üzenetére
Ez a legrosszabb, amit tehetsz, mert így lesz a legdrágább. Amúgyis rossz választás az Arcade (tudom, mert nekem is az van). Olcsó, de aztán a sok szar, amit megveszel hozzá összességében jóval több, mint ha veszel egy Elitet. Először kell egy vinyó, aztán kell egy kábel, aztán egy füles, meg a tök%m tudja, és hopp, máris túl vagy az Elite árán.
-
heihachi
addikt
válasz
Kasza08 #16210 üzenetére
Megértelek, mert én a DOA4-el voltam így. Kb 5-ször járt a gépemben, minden alkalommal 2 óra után azt mondtam, hogy ezt nem teszem be többet a boxba. El is adtam.
A DOA4 után ez a játék felüdülés, szerintem szebb, jobb a harcrendszer, látványosabbak a harcok. A DOA4-ben egyszerűen lehetetlen volt értelmesen, taktikusn játszani, össze vissza nyomkodással sokkal jobb dolgok sültek ki belőle. Miután gyakoroltam vele kb. 10 órát (rengeteg training, végigvittem pár karakterrel, játszottam neten, stb.,) barátnőm, aki akkor fogott először kezébe box kontrollert, 10-0 ra vert, legtöbbször fel sem tudtam állni. Akkor járt ténylegesen utoljára a gépben a játék. Pedig mint a nevem sejteti, nem az első verekedős játék, amit látok, és annyira szörnyen béna sem voltam a netes tapasztalatok alapján.
Az megintcsak az én személyes nem mérvadó véleményem, hogy nekem pl. a DOA4-ben egyik karater sem volt szimpatikus. Idióta nagyon japán karakterek voltak. Én még a Soul Caliburral Playstation 1-en játszottam, annó jó régen. Nagyon tetszett már akkor is, csak ugye ott ott volt a Tekken. Most viszont nagyon jó viszont látni Siegfried-et, Mitsurugit meg a többieket.
Ami azonban hiányzik belőle, pedig a DOA4-ben hihetetlenül jó volt, az a többszintes játéktér rombolható objektummal.
Ellenben pl a rombolható páncélzat, az, hogy nem lehet végtelenségig védekezni, a karakter készítés, a Star Wars-os karakterek és pálya+zenék, meg még egy csomó apró ötlet szerintem ebben nagyon el van találva.
Aztán lehet, hogy barátnőm ebben is 10:0 ra ver, és akkor lesz egy olcsón eladó Soul Calibur 4-em -
heihachi
addikt
Soul Calibur 4 végleges verziója végül megy vinyó nélkül is?
-
heihachi
addikt
válasz
urbanjozsi #16164 üzenetére
Ez nem pont így van, 18k-s Philips DVD lejátszóm van HDMI kimenettel, kifogásom semmi nincs ellene, jobb minőségű a képe, mint a boxé.
-
heihachi
addikt
Djuree úgy belefedkezett a játékba, hogy már három napja nem is írt
Ezek szeint sikerült kábelt szerznie, reméljük.
-
heihachi
addikt
válasz
Steven #16116 üzenetére
Ez nem teljesen így van. Ha XP-vel hozol létre partíciót, akkor az max 32GB-os kötetet enged létrehozni FAT32-vel. De ettől a FAT32 támogatja a 2 terrabájtos vinyókat is, tehát nem a fájlrendszer korlátja a 32GB, hanem az XP szeretne rávenni, hogy használj inkább NTFS-t.
-
heihachi
addikt
válasz
Steven #16112 üzenetére
Ez nem baszogatás, ahogy Te gondolod, csupán ha már kérdezel, akkor tiszteld meg azzal a potenciális válaszadókat, hogy értelmes kérdéseket teszel fel, hogy legyen esélyük válaszolni, és ne kelljen találgatni, hogy mit is akarsz.
Persze, nem vagyunk hülyék, ki tudjuk találni, hogy mit akarsz, de mennyivel egyszerűbb lenne, ha először beírnád a keresőbe, aztán olvasnál, vagy ha ez már nem megy, akkor magadtól értelmesen megfogalmaznád, és nem tennél bele 50 szmájlit.
Továbbá szeretném megjegyezni, hogy a kérdésedre (közvetett módon) választ kaptál az unatkozó, másokat baszogató emberektől. -
heihachi
addikt
válasz
nsrking #16089 üzenetére
De minek... Azon kívül, hogy igen szép a grafikája, nem sok érdeme van annak a játéknak PC-n, egy nagyon középkategóriás lövöldözős játék. namost azt a grafikát konzolon nem tudják hozni, az (szerintem) biztos, anélkül meg mit fog tudni felmutatni, ami miatt érdemes lenne megvenni?
-
heihachi
addikt
Mondjuk nekem a DMC4 nem jött be túlzottan. Bemegyek egy szobába (vagy területre) lezáródik az ajtó, mindenkit levágok, kinyílik az ajtó, bemegyek a következő területre... Mondjuk szépnek szép, a kombók jók, stb, stb, szóval nem rossz játék, csak valamiért nem tudott igazán megfogni, nem éreztem azt, hogy ezt nemt udom abbahagyni. A főellenfelek egyszerűen brutálisak, azokat egyszer mindenkinek érdemes levágni. A demó alapján a SWTFU jobban bejött.
Ne is mond, tudom, hogy bennem van a gond -
heihachi
addikt
-
heihachi
addikt
válasz
HagaNRG #16003 üzenetére
Nem, nem, nem szaggat a GTA4. Nincs olyan, hogy egy pillanatra megállna, csak szimplán rohadt alacsony a frame rate bizonyos esetekben, általában olyankor, amikor épp magasnak kéne lennie (gyorsan száguldozol a városban, nagy a lövöldözés, épp ezerrel üldöznek a zsaruk, stb.) Pixel hibáról még nem hallottam GTA4-el kapcsoaltban, van viszont popup hiba. Az olyan, hogy haladok a kereszteződés felé a kocsimmal, szemben egy ház, nincsenek ablakai. Odaérek, sikerül a boxnak betölteni az ablakok textúráját, erre megjelennek ablakok a ház falán.
Ugyanígy hirtelen felbukkannak mindenféle egyéb tereptárgyak, de nyilván már csak akkor, mikor ott van az orrod előtt, tehát elég gáz. Bemegyek a fegyverboltba, nincs egy textúra sem! Aztán szép lassan betölti, és megjelennek a fegyverek, asztalok, falak, stb... Szóval gáz. De ettől az a játék hatalmas, NB meg a történet elviszi a gémet, még ha a küldetések egy idő után elég "hasonlóakká" is válnak.
Szerintem inkább az évtized játéka, ha az általad felsorolt két lehetőségből lehet választani -
heihachi
addikt
válasz
Ukraan #15909 üzenetére
Nekem mindkettő megvan, mindkettő király játék.
A Conan inkább észnélküli gyilkolás, kevésbé szép, van egy kicsit rajzfilmes feelingje, de csúnyának nem mondanám. Rengeteg kombó van, és ezért változatos a harc, nem untam meg egy végigjátszás után. A bossfightok eszméletlen királyak, látványosak, nagyszabásúak, jók az ellenfelek. A körítés viszont végtelenül profi, a történet mesélése, a szereplők hangjai, zene, stb. Tök lineáris a játékmenet.
A Viking nagyon királyul néz ki, de sokkal inkább ésszel kell gyilkolni, egy 10 fős ellenfél csapat már tud nagy gondot okozni. Úgy van beállítva, mintha nem lenne lineáris, de mégis az a játékmenet. A grafika mellett furcsa, de a hangok nagyon igénytelenek. Viszont amikor két 100-100 fős csapat egymásnak ugrik... Hát igen király móka
Multi, coop egyiknél sincs sajna.
Nekem van is egy eladó Conan-em
-
heihachi
addikt
GTA4-ben 30 óra gém után 40%-on állok. Van egy olyan achievement, hogy toljam végig a gémet 30 óra alatt
-
heihachi
addikt
A 60 gigás verziót olyan 63k körül lehetne most megvenni. Szeritnetek menni fog lefele az ára az elkövetkező 1-2 hónapban?
Csak azért, mert arra gondoltam, hogy a mostani Arcade-ot eladom mondjuk 40k környékén, veszek egy ilyet 63-ért, és akkor 23k-ért kaptam egy 60gigás vinyót meg egy headsetet, ami szerintem megéri.
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #15763 üzenetére
Ez nem csak a pc árától függ, hanem a progitól is. Pl. GOW, GRID, DIRT sokkal, de sokkal szebb (SZERINTEM) és gyorsabb PC-n (ez viszont tény), és még csak 200k-ba sem kell lennie. Nyilván van összefüggés a vas árával, de a szoftver legalább annyit számít abban, hogy melyik szebb, melyik nem.
De amúgy meg minek vitatkoztok itt, tök felesleges, inkább toljunk egy GTA4 partit estefele, ott mindenki igazságot szolgáltathat
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #15743 üzenetére
Nekem az van, és a krízisen kívül mindenhez elég tuning nélkül is. Mindent, de mindent full graffal nyomok, bár az tény, hogy nem játszok minden szarral PC-n sem, csak azért, mert megjelent, vagy mert nagy körülötte a hype. A krízist is bánom, hogy helyet szorítottam neki a vinyón, többet nem teszem.
Ugyanakkor abban igazad van, hogy ma már nem ezt venném, ilyen szempontból nem elég ez a kari.
Aktív témák
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- World of Tanks - MMO
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest