Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Gebriel
veterán
Köszi srácok. Akkor beszerzem. Videók alapján is jónak tűnik..
-
Gebriel
veterán
Operation Flashpoint: DR szerintetek milyen?
-
Gebriel
veterán
Kéne egy jó ki játék amiben több stílus is képviseli magát van..pl mint a GTA, Assassin Creed, Prototype..vagy ha csak FPS az sem baj..Mit tudnátok ajánlani
-
Gebriel
veterán
válasz
Sickboy25 #36416 üzenetére
Nem hinném. Én nem látok semmi különbséget.
Az elosztónak egy hátránya van csak manuálisan kell át kapcsolni.
Nekem a második van -
Gebriel
veterán
Na ma bepróbáltam a Fifa 10-et.
Kétszer kaptam ki 0-1-re az Olasz bajnokságban. Hiába Del Piero ő sem tudod rajtam segíteni.
Ave Juve
NBA szvsz jobban fog menni, holnap az jön. -
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
válasz
heihachi #36141 üzenetére
Igazad van részben
Közben rá jöttem én is, hogy hülyeséget írtam.De komolyan. Nézd még a postod megjelenése előtt kértem törölni az a hsz-em
Az NFS driftelésénél alacsony fokozaton, magas fordulaton történik feladat elvégzése.
A Forzában meg egy "free" módban történik a driftelés. Nem kell fullra keresztbe tenni a vasat.
Bár én a irányíthatóság problémájára Torry által említett hibát könyvelném el. -
Gebriel
veterán
válasz
Crazyman33 #36119 üzenetére
Bakker Te miről beszél???
"Kövezetek meg, de szerintem a Shift irányítása sokkal élethűbb mint a Forza-nak.
Ott érzem az autó súlyát, pályáról letérve irányíthatóság is reálisabb.
Nem az mondom, hogy a Shift teljesen reális, de hogy a Forzának semmi köze hozzá az biztos."
És nálad ez azt jelenti, hogy az NFS a Forza vetélytársa...????A többire nem is reagálok mert nem értem a gondolatmeneted...
Szerk: Közben le eset..
Gondolom Te ebből azt következteted le, hogy nálam a NFS egy teljes értékű szimulátor játék,..nem igen gondolom így. -
-
Gebriel
veterán
válasz
Xirtam #36050 üzenetére
Tényleg alkalmatlan a erre a Sifht...NFS
Torry
Nekem a Shift-el az a legnagyobb problémám, hogy nagyon el van kúrva a trigger érzékenysége. Az utolsó negyedben történik minden, nem lehet normálisan adagolni a gázt.
Teljes mértékben egyet értek veled..Tényleg gáz
Én ezért tervezem, hogy beszerezek egy kormányt -
Gebriel
veterán
válasz
Crazyman33 #36035 üzenetére
És nem véletlenül a vetélytársa a Boxon a Forza, és nem a NFS.
Nem is állítódtam az ellenkezőjét.A Forza3 demójából ha hiszed ha nem, már lehet tudni hogy a legjobb szimulátor játék lesz boxra. Nem értem miért ne lehetne megállapítani.
Mivel más nagyon nincs isAz irányítás borzalmas és a fizikája szintén messze áll egy szimulátortól. Az autó viselkedése elég furcsa: nagy sebességnél könnyen kifaroltatja a hátulját és aztán visszaáll egyenesbe
Így megy ez az életben is, de ezt tudnod kéne, hisz 1990 óta van jogsid.Nagyon figyelnek rád, ha láthatóan gyorsabb vagy akkor elengednek, nem pedig felkurnak a palánkra.
Érdekes én ezt nem vettem észre, mert akkor rekord időt mentem volnaA Porsche-t is próbáltad? Kapcsolj ki minden segítséget, és úgy menj pár kört. Hihetetlen a kicsike, ahogy kiakar törni a hátulja kanyarban ha oda lépsz neki.
Ferrari-val és a Porsche-val mentem minden segítséggel és azok nélkül is. 1:05 köridővel
Shiftben is kidobja a hátulját ha oda lépsz neki...Ha GT-t linkelgetsz akkor gondolom ismered, talán próbáltad a Prologue-t. Akkor csak különbséget tudsz tenni egy árkád és egy szim között.
Természetesen játszottam vele...de, most miért kell különbséget tennem -
Gebriel
veterán
GoTY kiadású játékok mit takarnak
-
Gebriel
veterán
válasz
Djuree #35978 üzenetére
de sztem a forza ezerszer jobb mint a shift...
Egy demo alapján Te már ennyire tudod?
Mert a nálam az alapján egy nagy nulla a Forza...
De várjuk ki a végét...
Ha a tájakat nem vesszük figyelembe a grafika a GT4 emlékeztet az meg nem ma volt.
egyenlőre a Shift a nyerő részemről -
Gebriel
veterán
Na pont ez az.
Kövezetek meg, de szerintem a Shift irányítása sokkal élethűbb mint a Forza-nak.
Ott érzem az autó súlyát, pályáról letérve irányíthatóság is reálisabb.
Nem az mondom, hogy a Shift teljesen reális, de hogy a Forzának semmi köze hozzá az biztos. Bár nem is ez a lényeg, hisz egy videojátékról beszélünk.
Kíváncsian várom a full verziót.... -
Gebriel
veterán
válasz
Crazyman33 #35891 üzenetére
Köszi a beszámolót
-
Gebriel
veterán
válasz
Crazyman33 #35832 üzenetére
"Ma jön meg a májkrofos kormány, kíváncsian várom hogy milyen lesz."
Tapasztalatidra kíváncsi lennék. Egy beszámolót majd légyszíves
-
Gebriel
veterán
válasz
TazLeacher #35567 üzenetére
Összekevertem a dolgokat egy kicsit. Sorry tévedtem
-
Gebriel
veterán
válasz
Xirtam #35479 üzenetére
Ne kommunikálj Def26-.al.
Valaki hozzá juthatott a személyes adataihoz. Valaki más írogat a nevében
Hétvégén szervizben...aha
A bizonyíték... -
Gebriel
veterán
válasz
MeszarosB. #35357 üzenetére
Postom Mr.Grincsnek szólt
Játszik itt valaki a Battlefield Bad C.-vel?
-
-
Gebriel
veterán
válasz
heihachi #35143 üzenetére
És mégis mit szimulál?..Mert hogy aszfaltos autóversenyt, meg valós fizikai törvényeket nem..
Mért akkor mit szimulál? Bicikli versenyt
Egyébként ültél már a játékban feltűnt autók bármelyikében is, részt véve akár egy versenyben is, hogy ennyire tudod, hogy a valós fizikához semmi közeMrGrincs
Fogalmam sincs, én nem foglalkoztam vele -
Gebriel
veterán
válasz
Mr.Grincs #35168 üzenetére
Ha már COD....
PS3 topcijában találkoztam a linkel mindjárt tudtam neked ezt látnod kell.. -
Gebriel
veterán
válasz
Mr.Grincs #35034 üzenetére
Team Fortress 2 is nagyon ott van
PS3 nagyon sokat nyomtam...
Avatárom is onnan van -
-
Gebriel
veterán
válasz
Mr.Grincs #34982 üzenetére
Köszi azért..
Alapból nincs baj vele, de..
Nekem a PS joypadja sokkal jobban bejön. Jóban kézre áll.
360 joy addig kényelmes amíg a LT, LB, RT, RB gombokat csak egy-egy ujjal használom,
Abban az esetben amikor már minden egyes gombhoz használnám egy ujjamat kényelmetlen.
És egy FPS Hardcore játékban igen komoly időveszteség okoz első verzióNem nagyon vágom az angolt, de itt nem azt írja, hogy Conquest mod elérhető mind a két gépen
-
Gebriel
veterán
Battlaefield Bad C. csak egyfajta online játékod van?
PS3-nál 2 fajta.
Vagy előhívató valahogy?
Már nem emlékszem rá -
Gebriel
veterán
Tudom hülye kérdés, de megoldható valahogy a PS3 joy használata 360-nál
Nekem nagyon nem áll kézre box joy -
Gebriel
veterán
Na akkor elárulhatnátok nekem, hogy kell driftelni a Shiftbe?
-
Gebriel
veterán
Melyik kormányt ajánljátok a 360-hoz
-
Gebriel
veterán
válasz
Djuree #34772 üzenetére
Én nem így gondolom
Azért mert a régi NFS nem voltak értékelhetőek, addig ezzel a játékkal szívesen játszom.
Grafikailag lenyűgöz, irányíthatóságát nézve meg szerintem azok kevesek közé tartozom akiknek nagyon tetszik.Nem kell folyamatosan a legideálisabb íven autózni. Keresztbe téve a vasat és úgy bevenni a kanyart inkább az én játék stílusom.
Hosszú idők óta végre megint egy olyan NFS amivel izgalommal játszom.De ne csak jót...Paint-ben kiválasztott szín, nem igazán felel meg a játék közbenivel.
-
Gebriel
veterán
Install Game... Need For Speed Shift
Kíváncsi vagyok mááááááááárrrrrrrr -
Gebriel
veterán
Kezdve azzal, hogy az összes autó viselkedése full ugyanolyan, és hogy mennyire irreálisak a féktávok, az ütközésekről már nem is beszélve, az irányítás is vmi borzalom. A fű ritka ronda, nem beszélve a többi tereptárgyról.
Ez elég szubjektív vélemény
Keldor papa
Azért Xirtamnak igaza van az irányítással kapcsolatba. Subaru elég irreális. -
Gebriel
veterán
válasz
MeszarosB. #34588 üzenetére
Ok nélkül?
"Nah,harmadszorra is rákérdezek, hátha nem értettétek."
És ezt Te minek neveznéd? Ez nem lekezelő
Tehát ne gyere itt az ártatlan "én csak megkérdeztem" szöveggel.
De most már tudod a választ...... -
Gebriel
veterán
válasz
MeszarosB. #34585 üzenetére
Itt ezzel a stílussal nem fogsz sokra menni
Olvasd el a fejlécet -
Gebriel
veterán
válasz
MeszarosB. #34581 üzenetére
-
Gebriel
veterán
Section 8 játék hivatalos megjelenését tudja valaki?
Atis csak biztosra szeretnék menni
Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest