- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
Motaba78 #23607 üzenetére
Én épp tegnap néztem meg PC-n, és nem voltam tőle elájulva. Van benne néhány egész jó ötlet, de a GTA4 színvonalától igen messze áll. Engem nem nagyon tudott motiválni, hogy sorra csináljam a küldetéseket. Ennek ellenére rossznak sem mondanám, amolyan rendes iparos munka, de nem több. Szerintem.
-
heihachi
addikt
válasz
(Kolombusz) #23574 üzenetére
Csak nehogy Te is rákattanj az angyali masinára, mint asadasad22
-
heihachi
addikt
válasz
Mr.Grincs #23563 üzenetére
Van fegyverbolt, egy küldetés után bejelöli a térképen, és oda mehetsz bármikor. Igazából több is van, talán 2 vagy 3. De a legjobban akkor jársz, ha megcsinálod Little Jacobnak az összes küldetését (mármint a delivery mission 10 darabját). Utána LJ a kocsija hátuljából fogja a jóárasított fegyvereket árulni, sőt, mindig oda viszi a közeledbe, nem kell átautózni a fél várost.
-
heihachi
addikt
válasz
(Kolombusz) #23448 üzenetére
Merthogy ezek közt van anyagbeli különbség, azon a bóvli kinézetű ezüst dvd tálcán kívül? Vagy miért kevésbé mutatós? Szerintem az az ezüst előlap kelti pont a bóvli hatást...
(És ezt most nem csak azért kérdezem, hogy kötekedjek veled
Továbbá egyet is értek, hogy jóval drágább, és még cuccokat is vennie kell, pl. headset.)
-
heihachi
addikt
-
heihachi
addikt
válasz
Buko01 #23406 üzenetére
Mármint a filmenk nincs kép, vagy az egész boxnak. Nem értem a problémát
Ha az egész boxnak, akkor annak az lehet az oka, hogy a box megjegyezte a monitor felbontását, és ugyanazt a felbontást adja a TV-nek is, amit meg a TV nem bír.
Vissza monitorra, beállítani kis felbontást, aztán vissza TV-re.
Csak tippAmúgy a filmekhez csak egy media update kell, ami pár megabájt. A dashboardnak meg letörölheted az avatar szerkesztő részét, az több tíz mega. Korábban volt itt róla szó a topikban.
-
heihachi
addikt
válasz
Coyote2000 #23365 üzenetére
Nos, dashboardban megnyomod az xbox guide gombot, ott elmégy az utolsó, settings lapra, ott kiválasztod, hogy profile, azon belül auto sign-in. Ott ki lehet kapcsolni.
-
heihachi
addikt
válasz
Motaba78 #23374 üzenetére
Gratulálok
A Forza2 a létező legjobb választás volt autós játékból, csak már nem akartam ajánlani, mert eddig mindig mindenkinek azt ajánlom, még a végén megvádolnak, hogy elfogult vagyok
Ha meguntad a játékot, elmented, megnyomod a kontrolleren az Xbox guide gombot, kilépsz a játékból a dashboardra, leáll a lemez, kiveszed, és a gépen lévő kapcsolóval kikapcsolod a boxot. A kontroller magától ki fog kapcsolni a géppel együtt.
Esetleg egy kicsit járathatod kikapcsolás előtt a dashboardot, hogy hűljön a gép egy kicsit, de 1 percnél nem érdemes többet.
-
heihachi
addikt
válasz
Motaba78 #23356 üzenetére
Igazán nem akarok beleszólni, de csak akkor vegyél egy plusz joyt, ha szükséged is van rá. Az Orange Boxot és a Burnoutot sem lehet szerintem osztott képernyőn nyomni (Orange Boxban nem vagyok biztos, de hal lehet is, nem sok értelme van). Így csak ott fog állni a plusz joy.
van néhány jó játék, amit lehet nyomni osztottan, de érdemes megfontolni, mert pl a Forza2 osztott képernyője szinte játszhatatlan. Verekedős játékoknál lenne értelme, de az meg nem szerepel az első két játékodban -
heihachi
addikt
válasz
Coyote2000 #23359 üzenetére
Este hazaérek (kb 17-18 között) megnézem Neked, de sajnos most nincs előttem a box.
Már az új dashboardod van, ugye? -
heihachi
addikt
válasz
Coyote2000 #23353 üzenetére
Az online profilt, ha nem akarod, akkor nem csatlakozik automatikusan a Live-hoz. Tehát ha van egy Live!-os profilod, akkor be lehet állítani, hogy csak akkor csatlakozzon a Live-hoz, amikor te kézzel erre rányomsz.
-
heihachi
addikt
válasz
Motaba78 #23351 üzenetére
Összedugod a gépet, első dolgod legyen profilt létrehozni. Ha nem lesz rákötve a netre, akkor offline profilt hozol létre, ha rá lesz, akkor live profilt (jár a gép mellé ingyen gold előfizetés egy hónapra úgyis). Kb 2 perces móka, utána mehet a játék.
Profilt mindenképpen létre kell hoznod, mert a profilokhoz vannak kötve a mentések, a beállítások, a gamerscore, barátlista, stb.Ha 150w-os a táp, akkor tuti új gép (jasper). Ha 175, akkor meg kell nézni az áramfelvételi adatokat, abból derül ki. Ezt korábban valamelyik kollega leírta, nem tudom a pontos számokat, de a mindjárt előkeresem a posztot.
Meg is van, Atomgeszi kolléga volt az elkövető: [link]
-
heihachi
addikt
válasz
Motaba78 #23343 üzenetére
Szerintem 1 év teljeskörű gari és 2 év piros karikás gari van rá. Én Platinumshopot, vagy Übrkonzolt ajánlom vásárlásra.
Nem javaslom a Burnout Paradiset, mert bár nagyon szép, és villám gyors, de hamar rá lehet unni, mert se teteje, se alja, ezért első autós játéknak nem a legjobb. Helyette jobban jársz a Midnight Club L.A.-vel, mert hasonló koncepcióra épül (még a kamerakezelése is pont ugyan olyan szar
), ugyanúgy nyitott nagy város, de a játék sokkal jobb. Igazi autók, lehet őket tuningolni, van némi történet is, átvezető animációk, szóval két fokkal komolyabb alkotás, és _szerintem_ jobb játék is.
FPS-ben szerintem az Orangge Boxal jól jársz, mert a benne lévő játékok kiválóak. Mondjuk én az irányítás miatt egy FPS játékot vettem, és soha nem is veszek többet boxra, de azért nagyon úgy tűnik, hogy meg lehet szokni, mert néhányan elég jól nyomják.
Szerintem kezdésnek még a Gears of War is bele férne, többször végigjátszható, izgalmas, magasabb szinten elég nehéz is, bár tény, hogy ez nem FPS, de kiváló játék, aminek ráadásul elég jó a multija is.
Az optikai kábellell hangátvitellel kapcsolatban annyit, hogy ahhoz kell egy külön kütyü, ami nem tudom, hogy benne van-e a 60 gigás pakkban.
Bekötésnél szerintem semmire nem kell figyelni, csak szimplán összedigdosni.
Vásárlásnál meg ha nem ragaszkodsz a jasperhez, akkor szintén semmire nem kell figyelni, legalábbis nem hiszem, hogy lenne olyan 60 gigás gép, amin nincs HDMI kimenet. Egyetlen dolog van csak, ott helyben vásárláskor kapcsoltasd be feltétlenül. Van LCD tévé mindkét helyen, nem fognak ellenkezni. -
heihachi
addikt
válasz
davidsonic #23285 üzenetére
Nem műxik szvsz. HDMI-digitális jeléből nem lesz soha analóg D-SUB jel, akárhogy is alakítod.
Az tény, hogy megfelelő DVI kimenetről le lehet venni D-SUB jelet, de azért, mert a DVI-n jön az analóg jel is. [link]
HDMI-n szerintem nem megy át az analóg jel, de ez szigorúan szvsz.
Amúgy is, Kolombusznak igaza van: "Vegyél VGA kábelt, ne hatvan átalakítót."
-
heihachi
addikt
Boldog Új Évet Mindenkinek!
-
heihachi
addikt
válasz
Kasza08 #22093 üzenetére
A 3*1 hónap ingyen gold "jár" az Arcade mellé is. Én Arcade-ot vettem, regeltem, megkérdezte mit szeretnék, mondom silvert, ere mondta, hogy oké, de előtte kapsz egy hónap ingyen goldot, hogy próbáld ki. Kipróbáltam, megtetszett, azóta meg is hosszabbítottam 13 hónappal
-
heihachi
addikt
válasz
->Raizen<- #22076 üzenetére
Ezt nem kétlem, hogy ez a módszer nem mindenható, de ugyanígy _ak_ is írta, hogy az oc+vm-al is behalnak gépek
A legjobb az lenne, ha az MS vízhűtést tenne minden gépbe ingyen
-
heihachi
addikt
válasz
Zyelor #22053 üzenetére
Dehogynem, lehet, meg lehet utólag is nézni, hogy kikkel játszottál, mikor találkoztál velük utoljára, és lehet rá negatív rep-et adni. A barátlista környékén keresd, felsorol mindenkit, akivel játszottál az elmúlt x napban.
mod:
Kicsit Forza2 feelingje van, ott dettó ugyan ez. Ha vezetsz, kilépnek... -
heihachi
addikt
válasz
p_milan #22052 üzenetére
Ha a saját procimból indulok ki (természetesen PC), akkor nagyon, de nagyon minimális fordulatszámon üzemelő hűtővel a következő történik:
- játszok, a proci 70-75 fokos
- kilépek a játékból, proci már csak 60 fokos (kb 15 mp után)
- nyitok egy böngészőt, megnézem, hogy kedvenc topikjaimban jött-e újabb hsz, proci már csak 45 fokos (kb 30 mp után)
- mire elolvasok 2-3 hsz-t, már csak 35 fokos a cucc (még nem járunk 1 percnél)Szóval ha valaki kilép a boxon a dashboardba, kiveszi a lemezt, és vár kb 10-15mp-et, akkor tutira visszahül a proci annyira, hogy tök felesleges az overcool. Persze, ha valaki játék közben, amikor a proci 75-85 fokon izzik kikapcsolja a gépet, hát akkor biztos jól jön, de ehhez elég nagy ****nak kell lenni.
-
heihachi
addikt
válasz
tiv83us #21672 üzenetére
Soul Calibur 4
Sokkal szebb a MvsDCU-nél, hozhatsz létre saját karaktert, tölthetsz le extra cuccokat (pl. ruhákat, fegyvereket), kiegyensúlyozott, villámgyors a harc, nem lehet naphosszat védekezni, támadni is kell. Sőt, van amolyan "kivégzés" féle is. Bár valóban nem véres a játék, de egy kis vértől nem lenne jobb (a legjobb verekedős játékban, a Tekken-ben sincs vér).Én még barátnőmmel is órákat eljátszogatok vele. Csak mindig megver
-
heihachi
addikt
Ezzel két gond van:
1.) Megveszed 12k-ért (jó esetben) és ultra szar ratyi fost kapsz a kezedbe, aminek még demója sincs és mit agyon hájpoltak. Kidobott felesleges 12k.
2.) "talán egy idő után jobban beindul a kereslet, ergo olcsóbb árak..." na ilyen a világon nincsen, de itt mo-n, ebben a bizniszben tuti nincs ilyen, itt vagy felfele megy az ár, vagy semerre. Amíg 17kért el tudják adni az 576 meg MM, meg Saturnban, addig nem fog lefele menni az ár. 10-12k alá semmiképp.ui: Ennek ellenére nekem eredetiek a boxos játékaim
-
heihachi
addikt
válasz
Badb0y #21566 üzenetére
Hozzászólásokat amiket olvastam, úgy látom, ha valaki akar gépet venni, akkor érdemes megvárni a jaspereseket.
Tévedés, nem éri meg megvárniAz most az újdonság, rá van kattanva mindenki, hogy neki jasper kell, de az még nem bizonyított, hogy bírja a gyűrődést. Majd akkor érdemes megvenni, ha nem döglenek meg sorban egymás után pár hónap múlva. A falcont teljesen nyugodt szívvel megveheted, nem fogsz benne csalódni.
-
heihachi
addikt
Baromság
Kilépsz a játékból a dashboardba, leállítja a lemezt. Utána nyugodtan kiveheted, mert nem pörög, tehát semmi baja nem lesz. Volt már pár lemez a gépemben, de soha egynek sem lett semmi baja.
Szerintem ha kikapcsolod, meg utána vissza be azért, hogy kivedd a lemezt, hamarabb tönkre megy a géped. -
heihachi
addikt
válasz
burgatshow #21445 üzenetére
Asszem a box HDMI-n nem ad ki 5.1 hangot, csak sztereót.
Má' nem tom hol olvastam, de remélem nem igaz. -
heihachi
addikt
Nem értem mi ez a nagy jasper láz. Semmit nem lehet róla tudni, mégis mindenki azt keresi. És ha gyári hibás az összes, és egyik sem bír ki fél évnél többet? És ha ezekben meg más alkatrész pusztul meg idő előtt? A falconok legalább már bizonyítottak, azok bírják a gyűrődést, nincs velük gond, miért nem jó az?
-
heihachi
addikt
Végig toltam a GTA4-et. 55 óra játék után 66%-nál ért véget a gamma számomra. Nem untam még meg, még szívesen nyomnék pár küldetést, ha lenne
Összességében az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam, felírtam a top10-es listámra.
-
-
heihachi
addikt
PGR4 azt játszotta nekem valamelyik este, hogy vinyóról játszva a hang írtózatosan belassult. A zenék mintha felére lennének lassítva, a kocsik hangjai recsegtek.
Míg lemezről toltam, nem volt ilyen gond, most játszottam vele először vinyóról.Másnál is van ilyen ha vinyóról játszik?
-
heihachi
addikt
válasz
Mr.Grincs #21047 üzenetére
Én már akkor beérném a következő generációval, ha:
- halk lenne, leginkább hangtalan, ez nagyon fontos
- blu-ray
- minden extra külön eszközök beszerzése nélkül lenne elérhető, tehát alapcsomag része lenne (Wifi, Bluetooth, winyó, többféle sokcsatornás hang kivezetés, minden, ami lehet vezeték nélküli, stb.)
- valós full HD felbontás (mármint tényleg abban számolna a gép, nem csak felskálázna)
- 8-16*AA és 8-16*AF egyszerre, ki se lehessen szoftverből kapcsolni, hogy kénytelenek legyenek úgy megírni a játékokat, hogy ezzel is jól fusson
- 30 fps alá soha nem eső gyorsaság, de inkább 60 alá
- ultra részletes textúrák
- külön fizikai gyorsításra szakosodott beépített chip
- valós média központ szolgáltatás (ne legyen semmivel gondja, amivel van, ahhoz húzzon le frissítést a netről kérdés nélkül, ne kelljen azon szarakodni, hogy mkv vagy wmv vagy akármi)
- memória kártya olvasó (akár azon is jöhetnének játékok 8-16 gigás memókártyán)
- rendesen lehessen rajta netezni
Szerintem ezekkel, ami a játékok kinézetét illeti, minimum egy nagyságrendet léphetnének előre a konzolok, nem kéne melléjük DVD, Blu-ray lejátszó, számítógép, és ráadásul ez messze nem a valóságtól elrugaszkodott gondolat, egy mai bika erős PC erre képes, akkor egy konzol is képes lehet rá.
Ha csak ennyit tudna a köv gen, én már vennék egyet. -
heihachi
addikt
válasz
JamesHolden #20892 üzenetére
Brutál nehéz ez a game
-
heihachi
addikt
Hát, a boxosnál mindenképp szebb. Tegnap pont a PC-s verzión felbuzdulva elővettem a GTA4-et, hát okádék, ahogy kinéz. Arról nem is beszélve, hogy ha ilyen tetű lassan futna a PC-n, akkor tuti terrortámadás érné a Rockstart, mert ez bizony nincs meg 20 fps-sem a legtöbbször. A látótávolság még akkora sincs, mint pc-n minimumra levéve, a részletesség meg... na olyan nics is boxon
Azért a játék még mindíg jó, de tegnap két olyan küldtést is kifogtam, amit nemsikerült megcsinálni -
heihachi
addikt
válasz
ggf8600gts #20844 üzenetére
DMC nagyon ott van!
Conan: [link] -
heihachi
addikt
válasz
(Kolombusz) #20835 üzenetére
Ez gyorsan ment. Nem jött be, vagy végig is toltad a Falloutot?
-
heihachi
addikt
válasz
ggf8600gts #20819 üzenetére
Hova vitted ki, a konyhába?
Szerintem az Army of Two demóját mindenképpen nézd meg, mielőtt beszerzed, mert szerintem egy f°stalicska, de Djureenak pl. bejött. Coopban mondjuk lehet, hogy nem rossz, azt nem próbáltam. Nekem a Kane&Lynch sokkal jobban bejött, annak is van Live-on demója.
Hack and Slash mondjuk DMC4 vagy Conan?
-
heihachi
addikt
-
heihachi
addikt
válasz
Mr.Grincs #20726 üzenetére
Szerintem nagyon korrektül irányítható, legalábbis nekem elsőre rögtön minden kézre állt, nem volt gond, hogy jajj, most melyiket is nyomjam. Mondjuk én rüheltem PC-n az egérrel való irányítást GTA-kban, bár az is tény, hogy nagyon nem volt időm hozzászokni, mert hamar uninstalláltam mindet
-
heihachi
addikt
válasz
Mr.Grincs #20723 üzenetére
Mondjuk más kérdés, hogy azért kerül 9.5k-ba mert senkinek nem indul el PC-n, akinek meg igen, az is csak szív vele, mert nem fut rendesen
Mi meg csak beraktuk a gépbe, és már indult is a játék. Nincs regisztrálás, nincs securom vagy mi, nincs driver frissítés. Szeretem a boxot -
heihachi
addikt
válasz
tiv83us #20530 üzenetére
Csak egy tipp, lehet, már próbáltad.
Nekem a TV csak akkor enged Optimal resulotiont választani, ha a TV menüjében a bemenetet elnevezem PC-nek, vagy GAME-nek. Ha el lehet nevezni a TV HDMI bemeneteit, akkor próbáld meg ezt. Ha próbáltad már, akkor egyelőre nincs több ötletem. -
heihachi
addikt
válasz
Djuree #20518 üzenetére
Ezt szomorúan hallom, hogy nem játszik kutya se a BF : BC-val, mert tegnap kipróbáltam a demóját, és valami baromi szép és jó játék. Nekem sokkal jobban bejött, mint a COD4. Jó játék a COD4-is, együltő helyemben játszottam végig, de a BF : BC valahogy jobban bejött. És mostmár egész jó áron hozá lehet jutni. A COD5-meg nem jön be, nem akarok második világháborúzni (azé singleben PC-n végigtolom
). Meg amúgy is, ez az egyetlen értelmes FPS, ami nincs PC-re. De akkor úgy tűnik, ezt megszívtam.
-
heihachi
addikt
Az a baj, hogy nem egy kategória, ezért elég nehéz a válasz.
Ha pályákon akarsz versenyezni, tuningolgatni, tizedmásodpercekért megtenni 10-20 kört, valami olyasmit szeretnél, ami kicsit szimulátorosabb, akkor Forza2.
Ha árkád játékot akarsz, akkor jó a TDU.Én épp tegnap nyomtam egy kicsit a TDU demójával, de nekem nagyon nem jött be (és már a PC-s verzió sem jött be)
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #20469 üzenetére
Nem tudom jobban , csak szarul fogalmaztam. Szóval ilyen szerződések biztosan vannak, nem kétlem, meg gondolom a logók sem véletlenek a játékok elején. De pillanatnyilag nincs káros hatásuk, nagyon, nagyon magasra kell tenni a lécet ahhoz, hogy a legújabb játékokhoz kelljen a legújabb videókártya. Ezért faszság, mert hiába szerződnek, ha a játékok egy (használtan) 25k-s videókarin is futnak rendesen.
Az biztos, hogy ha kijön a SCS, akkor az stabil és gyönyörű lesz a boxon. Kérdés, mekkora felbontásban, mekkora AA és mennyivel butított textúrák mellett. Várjuk meg, míg megjelenik, aztán majd meglátjuk.
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #20466 üzenetére
Neked valami csúnyán el van baxva a gépeddel, mert a DIRT nálam 1280*1024 full graffal (kivéve AA) 8800GT+2giga+E6750-el ment 60 kockával, konstans, sose esett le 50 alá
A hangot át kellett állítanom hardware-ről szoftverre, mert anélkül játszhatatlan volt, de utána ment, mint a kisangyal.
Egyébként nyilván relatíve szarabbul futnak a játékok PC-n, mivel úgy kell megírni, hogy a kint lévő hatszázezermillió féle hardver kombináción rendesen fusson, tehát gyakorlatilag lehetetlen optimalizálni, ellentétben a konzolokkal. Nem a programozók szarok, a feladat lehetetlen.
Ez a hardware gyártó - szoftware író szerződés baromság, a 8800gt-men a mai napig minden játék full graffal megy (ha nem, akkor leveszem az AA-t, és már megy is), kivéve krízis és warhead, pedig nem mai csirke, van nála sok-sok újabb generáció, használtan 25k-ért vesztegetik. COD : WAW simán megy fullra húzott graffal, még AA-val is 30 kockával, AA-nélkül 70, nagyon nagy harcban füstben robbanásban 50 kocka. Szóval nem kell a megfelelő grafikához új hardware-t venni, csak akkor, ha valaki arra élvez, hogy senki nem játszik akkora felbontásban, mint Ő.Lásd még a Counter Strike Source topikban a 300fps miatt panaszkodó embereket.
Nyilván oda nincs megfelelő hardware, ha ilyenek az igények.
-
heihachi
addikt
A [link] oldalon leírtak alapján készítettem egy kis statisztikát:
Az ott felsorolt 91 címből:
full HD (1920*1080 felbontás) - 3 cím
HD ready + (1280*720 feletti felbontás) - 3 cím
HD ready (1280*720 felbontás) - 65 cím
HD ready - (1280*720 alatti felbontás) - 20 címNem mintha valamit is számítana, de gondoltam megosztom veletek
-
heihachi
addikt
válasz
tiv83us #20356 üzenetére
Nem tudom, nemismerem az ottani viszonyokat.
De az biztos, hogy itt ma magyarországon senki nem kap 20k-ért használt, működőképes, garanciális Xbox 360 Arcade-ot, legalábbis én ilyen hírdetést még sehol nem láttam. Ettől még létezhet, és ha valaki mutat ilyet, akkor elfogadom -
heihachi
addikt
válasz
Mr.Grincs #20318 üzenetére
Nekem rohadtul bejött. Bár én PC-n toltam, de gondolom sok különbség nincs. Szerintem jól néz ki, jók a hangok (parásak), a fegyverek is érdekesek, nem a hétköznapi pisztoly/shotgun/bfg kombó.
Az meg, hogy gyakorlatilag nincs hud, a játék menüje is a "játékon belül" van, baromi ötletes. -
heihachi
addikt
válasz
Kasza08 #20205 üzenetére
Nekem jó sok eredeti DVD áll a polcomon, én látok különbséget a másolt és az eredeti között. Persze nem képminőségben. Egy írott DVD-m sincs, sőt azt sem engedem, hogy a barátnőm a polcon az eredeti DVD-k közé tegye a saját írott DVD-it
Szerencsére, 999-2000 kategóriában sok filmet megkap Ő is, úgyhogy fogynak az írott DVD-i.
Más kérdés, hogy 999-3000 Ft-os DVD-ket gyűjteni lényegesen egyszerűbb, mint 11k-15k-s Xbox 360 játékokat.
felkeltem a sarkanyt
-
heihachi
addikt
válasz
adalbert1 #20199 üzenetére
Nem tudom, nekem a két univerzum összekeverése már eleve a gagyi kategória. Szerintem ennek semmi más célja, mint hogy a két tábort egyszerre zombítsák be.
SubZero - Joker ellen? Micsoda baromság már ez?
Persze poénnak jó lehet, haverokkal elökörködni, de komoly (akár versenyszintű) játékra (pl. Tekken vagy DOA4 szintűre gondolok) nem hiszem, hogy alkalmas. -
heihachi
addikt
válasz
HagaNRG #20194 üzenetére
Egyrészt ez nem magyarázat semmire, hogy néhány sznob drágábban vesz bizonyos esetekben szarabb terméket.
Másrészt nem kell olvasni, át is ugorhatod ezeket a hszeket, ettől még igaz marad.
Harmadrészt, nem duplázódik évente a PC konfig igény. Azzal a konfiggal, amivel januárban maxon toltam a gémeket, most is ugyanúgy maxon tolom a gémeket. Semmi változás. Az, hogy félévente - évente megduplázódik a hardwerek teljesítménye, nem jelenti azt, hogy rögtön szaladni is kell, és cserélni, mert a szoftverek nem fejlődnek hozzájuk. Amelyik szoftver igényli a komolyabb vasat (jelenleg), az általában az optimalizálatlansága miatt teszi, és nem azért, mert olyan magasan előremutató technológiát vonultat föl (tisztelet a kivételnek, ami egyelőre egyetlen játék sem).
A gyártók nem máltai szeretetszolgálatok, ez igaz. De a felhasználók sem (lásd még warez).
-
heihachi
addikt
Ez sajnos teljesen így van. A box ára mondjuk egy 60 gigás, 55k, simán jó ár, teljesen korrekt.
De hogy a francba lehet 30k-ért adni egy 120-as vinyót? Ez milyen szinten pofátlanság már? Egy 400 gigás notivinyó árát elkérni egy szaros 120-as vinyóért? Meg hogy a 20 gigás 15k, azt már végképp gusztustalannak tartom, az alkatrész valós árával köszönőviszonyban sincs.
És azt sem teljesen értem, hogy mi a francért kerül ugyan az a játék többe boxra, mint PC-re. Ráadásul nem is kevéssel, van olyan, megjelenéskor 5k diferencia. De a nem újonan megjelenő PC-s játékok is általában 10k alatt vannak, a boxos meg 10 felett. Ezt ha valaki meg tudná nekem magyarázni. 576-ban képesek játékokat 15k-ért adni, ami máshol 11-12k.
Gusztustalan, teljes és totális lehúzás, amit a játékok és a kiegészítők árával művelnek.
Jobban megéri eladni az arcade gépemet és venni egy elite gépet, mint venni egy headsetet meg egy vinyót külön. Hogy új áron jobban megéri, az rendben van, ösztönözzük az elite vásárlásra az embereket. De még hogy a használt gépem árával is jobban megéri, ez azért vicc.
Szóval jó móka az Xbox 360,nagy feeling fotelból, HDTV-n tolni a játékokat, de azért simán meg tudom érteni a warezolókat, mert elfogadhatatlanok az árak.
-
heihachi
addikt
Sajnos nem tudom így látatlanban, nekem Gold-om van, és nekem is csak másodszorra ment fel, valamit kiírt (már nem tom mit
), én meg nyomtam rá egy okét, és kilépett...
De ennek ellenére sem hiszem, hogy ez a Gold privilégium lenne, mivel ez nem egy online szolgáltatás, hogy filmet nézel. Az aztán embertelen pofátlanság lenne, ha ezért Gold reg kéne. Tudom ez nem segít ki...Peat;)
"vidd be egy 100 ponton záró fém biztonsági ajtóval ellátott acélból felépített szobába. Majd kiabálj ki hogy bezárhatják" -
heihachi
addikt
ahh, benéztem...
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple MacBook
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest