Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
neztem megegyet 40K-ert premium ket joy-al csak nem hdmi-s es nekem plazmara kellene!Ez mennyiben befolyasolja a kepminoseget?
-
Sickboy25
addikt
Palinkas Jo reggelt
x360 premium pack ,nincs flash meg semmi gyari 37K-ert megerne?
-
Sickboy25
addikt
van egy pelda imadom a fifakat,de pc 4 eve ugyanolyan!most probaltam boxon elkepeszto meg a szinkron is a pcs-s meg csak ossze van kapkodva csapkodva az egesz!
-
Sickboy25
addikt
válasz
bach22 #32125 üzenetére
hi
en gepemet fejlesztgettem eddig,de most kolcsonkertem sogortol az xbox360-at ranyomtam a 107-es plazmamra, hat majdnem leestem a szekrol
ha van egy jo lcd vagy plazma tv-d akkor mindenkepp azt nem eri meg fejlesztgetni!
Akadni fog , meg sem kristalytiszta, nah itt ilyen nincs -
Sickboy25
addikt
az xbox 360-nal lehet hd filmeket is nezni??
-
Sickboy25
addikt
köszönöm a gyors válasz még egy kérdés lenne egy gép arcade kb kilenc hónapos mindennel 2,5 év gari 36K-ért!
Szerintetek megérné?mert ugye még fleshelni is kellene meg lehet egy vinyó is kéne! -
Sickboy25
addikt
sziasztok
az lenne a kérdésem, ha veszek egy arcade masiná abban ugye nincs hdd, de akkor ajátékot nem is tudom menteni?Vagy vmennyi tárhelye van azért vagy ez ,hogy működik?
-
Sickboy25
addikt
135$ - de sajna még messze a győzelem(ez pk-val együtt van már)
Microsoft Xbox 360 Pro Game console
rechargeable battery and charger and extra controller
Technical Details: 20 gb hdd
2 Ghz IBM processor (made up of three core processors), aswell as a graphics chip clocked at 500 Mhz, specially designed for theconsole by ATI
This console with resolutions going up to 720p/1080i
It comes with a 12x DVD player that offers 16:9 formats and a 32-bit(256-channel)
Sound with a main bandwidth of 22 -
Sickboy25
addikt
Sziasztok Guruk!
Segitsetek nekem vasarlas elott allok es mit ne mondjak eleg nehez a helyzet!!
Sogornak van egy ,de az a 12v-os moddolt sztem,mert hangos,mint egy zsuk!Nah ilyet nem szeretnek!Ez kizaro ok!
Meg a mostaniaknal is letezik a 3 ledes hiba??Vagy mikori gyartasoktol szunt meg,ha egyaltalan megszunt??Kerlek benneteket pontos tipus szerint ajanljatok!jah es a 60gigasra gondoltam!
Koszi
Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest