Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Thome
veterán
válasz
szaszlaci #36770 üzenetére
Valami olyasmi hűtésre gondoltam, mint a tiéd, hogy beletennéd, x összegért. Tisztítani nem nagyon kell, friss alaplapos, de ha már most lenne hűtve, nem dögölne meg.
Az eljuttatást meg megoldom, ha arról van szó, mivel nem vagyunk egymástól távol.
Ha már 1 évig húzza, akkor én már boldog vagyok!
-
Thome
veterán
válasz
Mr.Grincs #36741 üzenetére
Hali!
Köszönöm a válaszod, ez így eléggé lehangoló. De azért azt az oldalhűtést is meglehet esztétikusan csinálni. Tehát az lenne a lényeg, hogy keringjen a levegő, s akkor nem sül meg a gép? Vagyis nem deformálódik az alaplap se, ergó nem engednek el a forrasztások, és így nem kapok 3 ledet? Inkább még most megcsinálom ezt a módosítást, minthogy gari után behaljon, elvileg új alaplapot kaptam... ( ezért az a 2 hónap nem oszt vagy szoroz).
-
Thome
veterán
Hali!
Mivel 5 féle cikkből 5 féle eredményt kaptam, így megkérdem itt, hátha van néhány valóban szakértő úriember.
Tehát, milyen hűtés a legjobb, ár/érték arányba a box-ba?
És ki tudná ezt nekem megcsinálni?
Vízhűtés lenne a best, de az drága, és a hang sem zavarna igazából (a ventilátor zajára gondolok). Ki mit mond, ajánl?Nem szeretném be 3 ledesíteni a gépet 2 hónap alatt. (Mai jött meg a cucc, de még xenon alaplapos...)
Köszönöm előre is a válaszokat!
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest