- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
heihachi
addikt
Figy, ringspeaker van. Azt láttam a demóban meg a reviewkban, hogy van bevonulás, de megvan végig a felvezető móka? Elmondja a rigspeaker az adatokat, ha megvéded a címed azt, stb? Mert a demóban csak a bevonulást mutatták, utána meg egy gagyi bemutatás volt, de ez lehet csak a demó miatt van.
-
heihachi
addikt
válasz
rudymester #30551 üzenetére
HDMI, ergo nincs olyan, hogy PAL 60Hz a beállítások között.
-
heihachi
addikt
válasz
Xirtam #29601 üzenetére
Most hogy nyomom egy hete intenzíven a gammát, kimerem jelenteni, hogy ez nem így van
Az első pár ellenfél még hardon is könnyű, az lehet. Aztán a címmeccsek meg még könnyűben is hardok.
A karakter fejlesztése is igen jól el lett találva, 3 fő tulajdonság (erő, gyorsaság, kardio) fejleszthető, egy szint után csak egymás rovására.
A 16 féle skill fejlesztéséhez, a következő heteket nyomni tuti nem elég, bizony rohadt sokat kell az edzőteremben kesztyűzni, hogy legyen sok pont, amiből ezeket fejleszeni lehet, és ráadásul ott is jól kell teljesíteni (különben kevés pont kapsz).
Aztán a harci stílus is fejleszthető 3 szinten át, ehhez ugye konkrét feladatokat kell teljesíteni, ami össze vissza nyomkodással tutira nem fog menni senkinek sem, még könnyű fokozaton sem.
Mindezek mellett a staminára is vigyázni kell, hogy meccsre ne essen le nagyon, nem beszélve arról, hogy cred-et kell gyűjteni, amiből fejlesztve lesz az edzőterem, aminek hatására könnyebben lehet tulajdonságokat fejleszteni.
Szóval egész jól el van találva, a karrier mód. Oké, az emailek olvasása tök felesleges
Az egyetlen kiábrándító dolog, hogy két bíró van az egész rohadt játékban ÉS KÉT RING -
heihachi
addikt
válasz
Mr.Grincs #30246 üzenetére
Szakadjak meg nem értem
Ketten játszotok, co-op. Eddig oké. Nem osztott képernyő, ezt Te írtad, akkor viszont két külön monitor (vagy TV) kell, de az meg nem egy képernyő.
Nem kötekedni akarok, de télleg nem értem
Jah, leesett, két box, két monitor, és mondjuk neten keresztüli co-op, vagy system link. Erre gondolsz?
-
heihachi
addikt
válasz
Xirtam #29645 üzenetére
Az a Superstars V8 Racing egy akkora ultra gagyi játék, hogy azt leírni nem lehet. A demót leszedtem, kipróbáltam, és a játék törlésre került még az első kör befejezése előtt
Senki ne töltse le, mert nem éri meg pazarolni rá az időt.A prototype is csak középszerű (PC-n tolom Xbox 360 kontrollerrel
), kicsit káosz a harc is a közlekedés is, meg a történet is, de legalább nem unalmas, meg folyamatos a fejlődés. Igazából unatkozás helyett el lehet vele lenni, de nem egy nagy durranás.
-
heihachi
addikt
válasz
Xirtam #29601 üzenetére
Hát én a FNR4 demójában nyomogattam el ezerrel ezeket a felvezető baromságokat
Nekem azzal (FNR4) az volt a bajom, hogy olyan, mintha simogatnám az ellenfelet. Egyszerűen nem érzem, hogy lenne erő az ütésekben. Ellentétben az UFC-vel, ott ami keménynek néz ki, attól le is fekszik az ellen. Plusz az UFC-ben tetszett, hogy több féle harcmodor van, lehet nyomni földharcot, rengeteg mozgás van. Kár, ha a karrierje szar, mert egy jó vételnek tűt
-
heihachi
addikt
Ez az UFC 2009 hihetetlenül király játék a demója alapján. Megvan valakinek? Milyen a karrier része?
-
heihachi
addikt
válasz
HagaNRG #29590 üzenetére
A Race Pro azok munkáját dícséri, akik a PC-s Race és GTR sorozatot készítik (SimBim). Xbox-on nem tudok nyilatkozni erről, de PC-n az éppen aktuális játékuk fixen mindig benne van a top 2 IGAZI szimulátor játékban (tehát nem autós játék, hanem szimulátor). A másik mindig az rFactor
-
heihachi
addikt
[link]
Rendszeres topiklakóknak egy ezres engedményt tudok felajánlani (PGR4 kivételével). -
heihachi
addikt
Váááá, ez a lode runner ez valami bitang jó game
Remélem a Bruce Lee-t is megcsinálják így, és akkor teljes a c64 gyönyör
-
heihachi
addikt
válasz
CosmoBacsika #28146 üzenetére
Azért ez így általánosságban nem igaz, hogy nincs AA. Sok játékban van, de sajnos csak 2x, náha a menüben, hogy szebb legyen 4x. Valóban sokban egyáltalán nincs, de egy gyors mozgású játékban gyakorlatilag felesleges is (pl autós játékokban).
-
heihachi
addikt
válasz
Mr.Grincs #27945 üzenetére
Hát ha csak és kizárólag játszani akar, akkor sem igaz, amit írsz. Egy "nagyon erős asztali gép" köröket ver mind grafikailag (vannak kivételek, de ezt most hagyjuk, mert ritkák), mind multimédia téren a boxra, meg úgy egyébként is, ezer másra lehet használni ellentétben a boxszal. Az ár már más kérdés, de az ár/érték arányban már megint nem a box jönne ki jól.
-
heihachi
addikt
válasz
,,no name" #27917 üzenetére
Nextgennek nextgen, az igaz, de full HD-vel hadilábon állnak a játékok, csak a box miatt nem érdemes fullHD tv-t venni.
-
heihachi
addikt
Nah, ma meguntam a merülő elemeket és beruháztam 4 db Sanyo Eneloopra és egy Voltcraft IPC L1-re
Reméljük beválik, akkor halk hálát mormolok el Bwoaynak, mert Tőle olvastam először ezekről az aksikról
-
heihachi
addikt
válasz
laragirl83 #27777 üzenetére
Box topikban elfogultnak kell lenni
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #27084 üzenetére
Azt nem értem, hogy pl. arra a fostalicska, minden tekintetben halál igénytelen ArmyOfTwo-ra azt mondtad, hogy jó az, el lehet vele játszogatni, akkor a GTA4 hogy lehet szar?
Azt megértem, hogy nem követi a GTA hagyományokat, más mint az eddigiek, ez rendben van.
De miért lenne már annyira szar játék, hogy 10-ből 8-nak nem tetszik? Nuku hangulat? Uncsi???Én épp az ellenkezőjét tudom mondani. Én láttam mindegyik előző GTA-t, mindegyiket a maga idejében és nem utólag, egyik sem volt ahhoz elég jó, hogy annyi időt töltsek el velük, hogy végig is játsszam. Ellenben a GTA4 az egyik legjobb Xbox 360-as játék. Olyan hangulattal, hogy az ember tökéletesen bele tudja magát élni Niko szerepébe. A szó legszorosabb értelmében rossz érzés volt, hogy vége lett, mert még simán játszottam volna vele másik 50 órát. A történet bár nem volt túl izgalmas, de érdekes volt, és fordulatos, néhol egészen ötletes. A küldetések egyike másika pedig simán pipálja némelyik jobb mozifilm jeleneteit (nyilván nem látványban).
Szerintem ez az a játék, amiben egyetlen hibát követtek el a fejlesztők. GTA-nak merték nevezni, ezzel okot adtak az előző részekkel való hasonlítgatásra. Minden másban hibátlan.
-
heihachi
addikt
válasz
,,no name" #27056 üzenetére
Csődbe fogsz menni.
-
heihachi
addikt
válasz
,,no name" #27004 üzenetére
Lehetne 100 értelmes okot mondani, ami miatt inkább boxot érdemes venni, és nem PS3-at, de ez mondjuk pont nem az.
-
heihachi
addikt
Nekem van transzfer kábelem is meg memó kártyám is. Sajnos most hétvégén nem, de utána való hétvégén megyek haza Miskolcra, ha az égiek is úgy akarják. Ha addig nem tudod megoldani, akkor viszem a cuccost. Esetleg hazavitetem haverral a cuccot most hétvégén, ha megy haza.
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #25462 üzenetére
A PS joy minden egyéb tekintetben szarabb szerintem is, ez igaz, de a box d padja ultragagyi, az speciel a ps joyon jobb. Nekem van egy vezeték nélküli és egy vezetékes is, és mindkettő halál pontatlan SC4-ben, és ez rohadtul idegesítő.
De más játékokban is van ilyen, hogy nyomom fel, erre lép egyet jobbra a kurzor -
-
heihachi
addikt
válasz
HagaNRG #25346 üzenetére
Nem igazán értek egyet veled, én pl. gyűlöltem CRT-n játszani, pedig 82 centis volt. Sokkal szívesebben játszottam a monitoron, sőt, most is van, hogy az LCD TV helyett monitoron nyomom.
A 2 éves LCD TV pedig kétszer is megfontolandó, mert 2 év alatt akkora fejlődésen ment át, mint kevés más elektronikai eszköz. Egy 2 évvel ezelőtti közép, felsőközép Samu LCD pl. nézhetetlen képet produkál sima TV adással, míg egy mai közép Samu, gyakorlatilag tökéletes (legalábbis nekem nincs ellene kifogásom). Én semmilyen esetre sem vennék 2008 előtti LCD TV modellt (kivéve az akkori hiper csúcs kategóriát).
-
heihachi
addikt
Nincs kedve valakinek tolni egy GOW2-t coopban mostanában? Ráérek estig...
-
heihachi
addikt
Nah, majd egy év után megvolt az első xbox360 fagyásom játék közben
Assassin's Creed produkálta. Egyszer már fagyot a dash update után, most meg ez. Azért még nem kezdek el aggódni
-
heihachi
addikt
válasz
p_milan #25102 üzenetére
Picikét bocsánat, ez nem parasztvakítás. Nem az van ráírva, hogy abban fut, hanem, hogy támogatja. A kettő nem ugyanaz.
syl5
amikor a 720p-t skálázzák fel 1080p-re,ugyanis az amikor felskálázzák a 720p-t 1080p-re, akkor az nem 1080p, hanem 1080i
Ez szvsz nem igaz, a kettőnek semmi köze egymáshoz, attól, hogy felskálázott, még lehet progressive. -
heihachi
addikt
Nah, kivégeztem a gears of war 2-t. Én nem vagyok tőle elájulva. Az utolsó pálya (Konklúzió, vagy mi) és a Brumak rodeó szenzációs, de a többi, dög unalom volt. Egy pálya sem tetszett az utsón kívül. Úgyhogy van egy eladó GOW2-m, ha valakit érdekel
-
heihachi
addikt
-
heihachi
addikt
válasz
30z.Samu #24666 üzenetére
Ha ezt azt jelenti, hogy a PC-n is az elit vagy pro játékosok közt voltál és Xboxon is, akkor megértem és elfogadom. De ha ez azt jelenti, hogy kontrollerrel legyőznél egy egér+bill kombót, akkor azt mondom, hogy kizárt. Legalábbis azonos tudás szintű játékos mellet soha, és erre hajlandó vagyok nagy tételben is fogadni.
-
heihachi
addikt
Egy ekkora kaliberű játéknál kevés, ha csak nagyjából érted, ha Te találod ki mi van, mert akkor csak nagyjából tudod mi a történet, vagy Te találod ki, az meg úgy nem nagy élvezet.
De tőlem neki lehet ugrani angol tudás nélkül is, engem nem nagyon érdekel, szvsz elég unalmas egy játék, még magyarul is -
heihachi
addikt
Ok
Én mondjuk a BP-ra olyan szinten rágerjedtem, hogy majdnem megvettem MM-ban 17k-ért
Aztán megjött az eszem és csak 8k-t adtam érte használtan. 7 óra játék után feladtam, mert egyszerűen nincs semmi ami előre vinné a játékot. Egyrészt nincs semmi, de semmi története. Vannak versenyek, meg kell őket csinálni. Ezen kívül lehet az acsikra hajtani és kész ezzel vége, itt kifújt. Az nem igazán motivál, hogy egyre magasabb licenszem lesz. Másrészt olyan alapvető hibák vannak benne, amik hosszú távon tönkre teszik a játékélményt, mint pl a rettentő kamera állások, a vezető nélküli kocsi, a restart opció hiánya, és még sorolhatnám. Pedig először úgy indultam neki, hogy ez az agyatlan szórakozás a legjobb kikapcsolódás lesz, mondom, 17k-ért már a kasszába is beálltam vele, bnőm térített észhez.
A MCLA-ben sem sok történet van, de legalább van valami fedősztori, hogy mégis miért csináljál meg egy versenyt. Te is valaki vagy, ott ülsz a kocsiban, van arcod, hangod, stb. és ellenfeleid is vannak, ott ülnek a kocsiban, szövegelnek, ha meglököd őket, ha szarul vagy túl jól állsz, stb. Vannak igazi kocsik, amiket ráadásul a szájízemnek megfelelően alakíthatok, és az a döbbenetes, hogy nem mindig az a nyerő (egy adott versenynél), ha csutira minden tuning cuccot belepakolsz egy kocsiba (pedig ezt várná az ember egy ilyen szintű játéktól, ráadásul az egyes tuning szinteket egyszerre kapod meg, tehát nyilván egyszerre pakolhatsz bele mindent). A versenyek kísértetiesen hasonlítanak a BP-ra, mondjuk annyi, hogy az MCLA-ban legalább jobban látod a legtöbb versenytípusban, hogy merre kell menni (sokkal jobb a térkép, és a versenyek is úgy vannak kialakítva), és kevesebbszer fordul az elő, ami a BP-nál minden második versenyen, hogy egy kanyart elvétesz, kezdheted elölről az egészet, de nincs restart opció (mert MCLA-ban nyilván van). Amúgy a játék menet az MCLA-ban is totál irreális, pl. a fákról oldal irányban lepattansz és teljes sebességgel mehetsz tovább, szóval gyakorlatilag csak a házaknak meg a szembe forgalomnak nem szabad nekiütközni
Versenytípusból MCLA-ban van több szvsz. A grafika vegyes, nem mondanám, hogy egyik szebb, vagy a másik, de talán az MCLA jobban bejött, kicsit élethűbb a grafika, bár az is igaz, hogy közel sem fut olyan simán és gyorsan, mint a BP. A közlekedés sokkal jobb MCLA-ban, van rendes időjárás, napszakok, stb. A törésmodell feltétlenül a BP-ban jobb, bár az is igaz, hogy itt egyszer totálra töröd a kocsit, akkor vége is a versenynek, tehát nem is nagyon örülnék olyan szintű törésmodellnek, mint a BP-ban van, mert sokszor kéne használni a restart opciót
És még emellé jönnek az apróságok, mint pl. a zene BP-ban elég gyenge volt (szvsz!), főleg a rádiós halál idegesítő volt, MCLA-ban sokkal jobb ez a rész. Nem mondom, hogy az MCLA megváltja a világot, de már 30 órám van benne és még nem unom. Nálam ezzel bőven túlteljesítette a BP-t.
Szóval, csak azt akarom mondani, hogy próbálj szerezni kölcsönbe egy BP-t is
Ha ez már megtörtént, akkor nem szóltam, és jó játékot hozzá
-
heihachi
addikt
Most, hogy sikerült mindenből levizsgáznom, gondoltam megajándékozom magam egy GOW2-vel. Ha valaki esetleg megválna tőle, vagy lát valahol használt hirdetést 8k környékén, akkor dobhatna egy privit
-
heihachi
addikt
válasz
p_milan #23999 üzenetére
Pedig megy konfig nélkül is. Crosslink kábel kell a box és a gép közé, gépen beállítani a net megosztást, restart, aztán már csak a tűzfalad eszén kell túljárni, ami pl. Zone Alarm free esetén lehetetlen.
Én Vodás netet osztottam így, minden gond nélkül ment. Más kérdés, hogy az irdatlan magas pingek miatt játszani nem lehet vele gyakorlatilag így, de frissítéseket, demokat leszedni megfelelő.
Aztán hál' Istennek sikerült minden HSDPA képes eszközt száműzni a lakásból, és mostmár van rendes net. -
heihachi
addikt
válasz
CosmoBacsika #23839 üzenetére
Fogalmam sincs, de a TV nem írja, ki, hogy milyen jelet kap? Amúgy 50Hz-en egy csomó játék nem is hajlandó elindulni, szóval kénytelen leszel úgyis áttenni 60Hz-re, ha magától nem teszi meg ezt a szívességet.
-
heihachi
addikt
Platinum shopban elég szép jóárasítás van. A Burnout paradise 4900, DeadSpace+MirrorsEdge együtt egy játék áráért.
-
heihachi
addikt
Dehogyis, nem kell a 3 ledtől rettegni, E74-nél csak a jobbalsó led játszik
Én mintha azt olvastam volna valahol, hogy ez a chip felelős a skálázásért, tehát elvileg akkor jelentkezhet úgy is, hogy nem a HDMI kimenetet használja valaki. A HDMI előtti gépekben is volt ana (h nélkül) chip, tehát gondolom, hogy valami feladata van, ha nem használja a hdmi kimenetet, akkor is.
-
heihachi
addikt
válasz
BITBOYS #23622 üzenetére
Volt, és szerintem baromság. El akarnak adni a szolgáltatást (sajátjukat, vagy valaki másét, mindegy), és kerítettek hozzá egy idióta sztorit. Persze nem elképzelhetetlen, hogy egy-két chip megadja magát, de asszem ezért felesleges szétbarmolni a gépet. Gariba vissza kel küldeni és annyi.
Aktív témák
Hirdetés
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Újszerű! Garanciális ! SteamDeck 512GB OLED /Dobozos!/Tartozékokkal/
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Nintendo Switch 1, Pro Kontroller, Tok, Memóriakártya, Animal Crossing
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest