- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Buldozer99 #47416 üzenetére
felhívod a microfost, nekik nem kell garipapír. 1. hsz-ben ott a számuk...
-
Djuree
félisten
a legjobb rá a tanktaposóakna, leteszed rá és szétlövöd és egyből robban, nem kell várni
jó nagy genyóság, de hatásos. vagy rárobbantod az épületet a lerakóra, akkor is egyből siker
mi mikor együtt volt a banda sosem kaptunk ki. a többiek már lvl50-esek, én is az lennék ha nem fejeztem volna benagyon tudtunk, jó lenne ebből valami bajnokság....
-
Djuree
félisten
hát vannak az biztos
az a jó mikor páran bemegyünk az ellen mögé, és hátulról szedjük őket, és nem jönnek rá, mindig csak mennek előre mint a birkák
mondjuk én mindig csak rush-ot toltam, az a conquest elég rosszul van megcsinálva, csak killekkel is lehet nyerni, pedig ott nem az lenne a lényeg
-
Djuree
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #47337 üzenetére
"Azt is megérjük, hogy aki más játékért pénzt ad, azt nyilvánosan hülyének titulálod?"
ilyet nem mondtamszíve joga ki miért ad pénzt. amiket írtam azok az én véleményem, nekem azok a játékok érik meg, másnak meg mások, enni...
-
Djuree
félisten
válasz
Sipi16 #47319 üzenetére
én nem sokat ülök, sőt, az utóbbi időben be sem kapcsoltam a gépet, ezért is adom el. én futok, kosarazok, terepasztalozok, airsoftozok, motorozok (2 hét múlva lesz is mivel
). inkább kint vagyok mint bent játszok, a tél a játék ideje, a nyár a természeté
a nyomtatóba is drága a patron a géphez képest, de mégse 10k+ ft
-
Djuree
félisten
végülis igaz amit mondasz, de itt az a baj hogy túl drágák a játékok. ezt mostanában is nyilatkozta valamelyik nagy cég főnöke, benne volt a hírekben. pl. maga a konzol árához képest. 4 új játék árából megvan a gép
nem irreális ez egy kicsit? de! egy játék reálisan 5k lenne, egy új játék. vagy legyen ennyi de akkor meg a fizuk legyenek magasabbak. az a baj nálunk is annyi egy játék vagy még drágább mint más országokban ahol sokkal jobb a fizetés. miért nem igazítják a fizetésekhez? akkor máris több játék fogyna. mittomén, legyen egy játék a mindenkori minimálbér 5%-a pl. mert most ez az érték nálunk 20% körül van, ami nevetséges ha belegondolsz. erre akartam kilyukadni, ez így van, akárki akármit mond, ez TÉNY....
na mind1.... -
Djuree
félisten
ez azért nem teljesen így van. ha vettem boxot nehogymár 2 játékal játszak fél év alatt
ha már vettem boxot akkor szeretnék is játszani minden új és szép és jó játékkal, mivelhogy azért csinálják, nekem csinálják meg neked, hogy játszunk vele. nehogymár várjak 1 évet hogy megvegyek egy játékot. majd akkor meg már olyan ocsmány lesz mint a szar, a kutyát sem fogja érdekelni.
ac2-őt cseréltem, mert megérte, egy régi szarért cseréltem el 1 az 1-becsak eladni kellett, de ha már ott volt nálam ki akartam próbálni, de mostanában nem vonzott a játék, inkább kimentem futni vagy kosarazni
-
Djuree
félisten
válasz
Noninnyó #47290 üzenetére
forza3 a legalapabb autóverseny
verekedősből az összessel lehet 2-en. legjobbak sztem: soul calibur 4, tekken 6, virtua fighter 5. jó még a street fighter is de nekem az nem annyira jön be. még nagyon jó a dragon ball, ha szereted a mesétmeg ott van a mortal vs dc, ami megint elég jó...
-
Djuree
félisten
hát igen. meg a másik hogy 7-8 órás játékokat is 12-14k-ért adnak újonnan. lást Xirtam is megvette a dante-t 10k+ -ért, kivitte fél nap alatt és most adja is el
eléggé a lol kategória...
mert pl. anno pc-n nyomtam a might and magic-eket (nem a heroes ága), 300-400 órás játékok voltak...na azért vígan adok 10-12k-t...meg ugye a diablo-k (sztem több 1000 órám van a 2 részben együtt)....meg a baldurs gate-k, de még sorolhatnám a végtelenségig, de boxra nincsenek ilyen tartalmas játékok (talán az oblivion, a morro nem tudom kijött-e boxra, ja meg a forzák), és mégis sokkal drágábbak mint a pc-s társaik
ez van, van kocsim, lesz motorom, inkább azokra költöm el a pénzem, annak látom értelmét is -
Djuree
félisten
én rájöttem hogy mostmár csak okos boxom lesz ezentúl
most passzoltam el pár játékom, bejött vagy 35-40k, és alig volt játékom. ez egy vicc hogy mennyibe kerülnek, észre sem vettem hogy ennyit kidobtam játékokra
amíg lesz pofájuk ennyiért adni, addig rám ne számítsanak hogy játékokat veszek. nemsoká jön a starcraft2 pc-re, abból megveszem a collectorst 20k-ért, de az lesz az utolsó. napersze ha jön a diablo3 abból is veszek collectorsost
de boxra az fixx hogy semmit nem fogok megvenni....majd ha 5k lesz egy új játék....mert ennyi a reális ára, nem 12-14k -
Djuree
félisten
válasz
Xirtam #47255 üzenetére
főleg hogy újként meghirdetett játékot úgy adtak el nekem, hogy odamentem, kiszedték az éppen azt a játékot futtató xbox-ból, be a tokba és tessék a zsír új játék. ez mekkora pofátlanság teteje már. akkor legalább adnák kicsit olcsóbban ha már használt, meg ne újként hirdetnék meg. a majdnem új meg a bontatlan zsír új nem ugyanaz azért
persze nem volt karcos de akkor is....nálam most ásták el sokadjára magukat...
-
Djuree
félisten
gitre nem érdekel valakit?:
gitre -
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #47240 üzenetére
biztos jó a gém, már nyomnám szivesen én is de kell a pénz másra
-
Djuree
félisten
válasz
Xirtam #47194 üzenetére
éppen most van, de 1 játékom van már csak, eladom a boxot is, kell a pénz motorra
meg amúgysem használtam mostanában. itt volt az assassins creed 2 , ki sem próbáltam. nem volt kedvem gémelni mostanában, lekötött más
majd ha megvettem a motort veszek megint boxot
az már a 8. lesz
-
Djuree
félisten
válasz
rudymester #47158 üzenetére
ém a microsoft címét adtam meg
-
-
Djuree
félisten
válasz
Tomics #47046 üzenetére
nem nagyon gyilkolja az a meghajtót. így nem 6 évig működik hanem csak 5 és félig, na és akkor? akkor már úgyis új box lesz
nekem 2 év alatt napi 5-6 óra játék után sem volt semmi baja a meghajtómnak és nem volt winyóm
inkább a dlc-k miatt kell a winyó....de nem létszükség, mentések bőven elférnek 512-őn... -
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #47035 üzenetére
akkor meg halkan, gondolom az nem zavar senkit ha suttogsz
-
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #47029 üzenetére
este ne csetelj és meg van oldva. este csak singli, én is így toltam
-
Djuree
félisten
nalátod, ezt be kell nyújtani a megfelelő hatóságoknak
csak magamból indultam ki, mikor az erő sötét oldalán voltam, én odaadtam mindenkinek lemezen az eredeti firmet.
most látom az avatarom már nem hiteles, váltanom kéne windu mesterre, a jó oldalrade darth maul rajongója maradok inkább örökre
Def26: lál
-
Djuree
félisten
válasz
kexksz #46778 üzenetére
meg kell lennie az eredeti firmware-nak. akitől vetted vagy aki kiflashelte, kötelessége lett volna odaadni cd-n ezt. ha nincs meg akkor nem tudsz mit csinálni. ill. van még egy megoldás. eredeti firmwaret leszeded netről és beleírod a kulcsát a hackelt firmware-nak és felflasheled a gépedre, de ez bonyolult nagyon, nekem sem menne egyhamar, pedig én otthon vagyok ebben...add el és vegyél egy origi-t
-
-
Djuree
félisten
válasz
Integrator #46733 üzenetére
grat
-
Djuree
félisten
válasz
Dj Polc v.2 #46720 üzenetére
windowst linux-al? nooooooooormális?
-
Djuree
félisten
bayonetta nagyon fasza
nem gondoltam volna, de igen jó. végigjátszás után is van benne kihívás, én sok pályát többször is végigtolok. vicces és jó benne a csaj is
dmc4 is jó nagyon
brutal legend nekem nem tetszett, olyan semmilyen...
ff13 sem tetszik, rossz a harcrendszer sajnos
cod mw2 meg egyértelműen király -
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #46686 üzenetére
lol, csak poénból írtam, nehogy már komolyan vedd
-
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #46681 üzenetére
igen, de ha nem tetszik az a vélemény valakinek akkor ne írd le
még megsértesz valakit -
-
Djuree
félisten
válasz
burgatshow #46599 üzenetére
nem lesz
ezt honnan veszed? én nem így tudom
remélem nincs igazad
-
Djuree
félisten
válasz
TazLeacher #46585 üzenetére
-
Djuree
félisten
válasz
Xirtam #46512 üzenetére
én azt a szakot kezdtem el az eltén tavaly, 3 hónap után lett jó zsíros melóm és abbahagytam. nekem az összes matekot beszámolták, mivel már a kandón volt diplomám. de az egyik matek az nagyon durva (végig 5-ös voltam a kandón meg gimiben is matekból, de ezt én sem nagyon vágtam hogy miről van szó, kilométer hosszú bizonyítások és nagyon durvák), a kandón is az volt, de itt sokkal több az elméleti faszság. meg a programozás is durva, fél év alatt kell megtanulni a c-t, olyan gyorsan haladtunk hogy esélyem sem lett volna, én úgy indultam hogy nem tudtam programozni csak alap szinten, meg is mondták hogy aki nem tud már egy elég jó szinten, annak majdnem lehetetlen, olyan gyorsan kell haladni, hogy nem lesz esélye megtanulni/begyakorolni
minden félévben egy prog nyelv...és még a c a legkönnyebb, majd assembly meg gépi kód, naymmmmm
húzós lesz....egy kalappal hozzá....
tanulhatsz éjjel-nappal, sztem ne vegyél boxot, és ez halálkomoly, a te érdekedben
viszont a másik matek nagyon könnyű legalább -
Djuree
félisten
válasz
Dj Polc v.2 #46479 üzenetére
"ahol godröget és emelkedőket hozhatsz létre"
akkor inkább kimegyek a kertbe ásni wazze -
-
Djuree
félisten
válasz
Xirtam #46419 üzenetére
hát én multizni nem tudok autós játékokkal. kilöknének egyszer az első helyről mondjuk az utolsó körben (ami a videókat elnézve igen gyakori, mindig van egy hülye ember), bele is vágnám a joy-t a tévébe az tuti. saját érdekemben meg sem próbálok multizni vele
nekem a szingli itt tökéletesen elég. max. mikor haver itt van nyomjuk split screenbe.... -
Djuree
félisten
engineer vagyok leginkább, de mind ki van maxolva a snippán kívül, azt nem bírom
jó kis rakéta a hátamon meg egy durva soti a kezemben, soti upgrade-val verhetetlen, 200m-ről szedem le a snipereket 1 lövéssel sotival, olyan pontos és erős ha rajta van az upgrade, kicsit talán már túlzás is...
ha jön egy tank meg elő a rakétát és annak is kukucskáltak
az engi a legjobb szemétkedős kaszt
viszont a medic-kel van a legjobb statom, alámvágom a medipackot és majdnem halhatatlan vagyok, ha meglőnek már gyógyolok is+ egy m60 és tölteni sem kell, az is 1 lövés ha fent van az ugrade
marika harborját én is csípem -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
lol ez a bajonetta mekkora zúzda
írtó nagy baromság de tetszik
bejönnek az ilyen magas hosszúlábú lánykákCrazyman33: azt írta ki hogy"petykó"?
Aktív témák
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Xbox One X 2DB kontroller + játék 1 hónap jótállás számla!!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest