Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
ithomas #12662 üzenetére
A másik...szerintem naponta több10 ember írogat nekik maileket, pontosan a garancia tisztázatlansága miatt...Miért nem képesek ezt az oldalon EGYÉRTELMŰEN minden részletre kiterjedően leírni?
Szerinted miért nem?
Gondolj bele leírná a majom nyiltan a weboldalra, hogy "ha 3 ledes lesz a gép, akkor telefon, mi visszalakítjuk, nyomunk rá egy MS matricát, és onnantól kb. 2 hét míg az MS kicseréli/megcsinálja a gépet"
Egy cseppet illegális szaga van nem?
-
Def26
félisten
válasz
Mákos7észta #12655 üzenetére
Akkor miért nem veszel használt gépet? Tele az apró arcade/prémium gépekkel amin gyári ms garancia van.
Szvsza te esetedben azt erötetném inkább.
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #12638 üzenetére
Mondjuk ebbe a qrva melegbe (panel) nekem is elkélne egy...
(persze továbbra is flashmentes a gép)
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #12607 üzenetére
Vennéd mi?
-
Def26
félisten
Tracklist GTA IV:
Soviet Connection (Theme from GTA IV) by Michael Hunter ezt hallottam tegnap
Dirty New Yorker by Mobb Deep (feat. Havoc & Prodigy)
No Sex for Ben by The Rapture
No Fraid A by Munga
Where’s My Money by Busta Rhymes
I Want You by C.J.
Rocky Mountain Way by Joe Walsh
Stand Up Jamrock by Bob Marley & The Wailers and Damian Marley
Liberty City: The Invasion by Seryoga
Vagabond by Greenskeepers
On a Journey by Electrik Funk
Nickname by Qadir
Holy Thursday by David Axelrod
War is Necessary by Nas
Zombie by Fela Kuti
5:23 (Maiden Voyage) by Global Communication -
Def26
félisten
Ezt akartam én is mondani, egy hyper, vagy műszaki nagyáruház nem fog szarakodni egy cserével. Osztályos visszaveszi, azt ad egy újat. (még csak azt sem nézi, hogy megvan e a gari matrica, de ezzel most nem tippeket akarok adni
)
Más: Tegnap Pesten hallottam egy autóból a GTA IV sountrack-jét üvölteni. Állat volt visszahallani az utcáról. Kicsit körbenéztem a neten és tényleg "megjelent" a CD.
-
Def26
félisten
Samsung LE26S81B Display/HDTV Settings -en belül van olyan, hogy Optimal Resolution?
-
Def26
félisten
válasz
proper #12480 üzenetére
Jah, igen emlékszem valahol feljebb/lejjebb írtad. AMD lapot neki...
Sokat gondolkodtam én is egy ilyenen de kézügyességem nincs ehhez. El sem tudom képzelni, hogy sikerül pl. egy gépházat olyan szépen kivágni... én egy nyereményfecnit sem tudok kivágni a kekszes zacskóbol.
Amugy ezt mivel csinálhatják, mármint a moddingosok a házak "lyukasztását".
-
Def26
félisten
PC az Xbox -ban.
Srácok ezt csinálja valaki a gyerek után.Qrva jó ötlet csak sok idő megépíteni.
-
Def26
félisten
válasz
tiv83us #12396 üzenetére
Lehet akkor a kábeled más mint nekem?
Én csak egyszerűen kihúztam a régit, és bedugtam a HDMI kábelt (1900Ft -os nem Microsoft, hanem gagyi szar).
Egyből szebbnek tünt a képe. Én nem állítottam be 720p -re, de ettől függetlenül akár tolhatom azon is, és utánna visszaállíthatom "natívra". -
Def26
félisten
1. Lehet marhaság, de hátha valakit érdekel is.
2. PS3 640p -ben nyomja a GTA IV -et.
3. Biztos nem stopperrel mérték.
4. Xbox 360 -ban ATI GPU van ami tud egyidejüleg AA-t és HDR-t is, gondolom így...
5. "New" és "Old" = "Új" (hdmi) és "Régi" (nem hdmi)
6. Fene tudja, a vidókat nézted? -
Def26
félisten
He-he kis teszt... GTAIV PS3 vs. Xbox 360
PS3: Grand Theft Auto IV = 1152x640 (no AA)
Xbox 360: Grand Theft Auto IV = 1280x720 (2xAA)GTA IV Frame Rate Tests
Test1
Old 360: 31.990fps
Old PS3: 26.460fps
New 360: 31.627fps (3.77% torn frames)
New PS3: 26.504fpsTest2
Old 360: 28.624fps
Old PS3: 23.452fps
New 360: 29.233fps (4.26% torn frames)
New PS3: 23.989fpsTest3
Old 360: 35.252fps
Old PS3: 29.041fps
New 360: 35.662fps (2.37% torn frames)
New PS3: 29.523fpsTest4
Old 360: 26.076fps
Old PS3: 26.081fps
New 360: 26.015fps (6.07% torn frames)
New PS3: 25.803fpsTest5
Old 360: 26.712fps
Old PS3: 23.781fps
New 360: 26.507fps (4.9% torn frames)
New PS3: 23.781fpsTest6
Old 360: 33.798fps
Old PS3: 28.313fps
New 360: 33.713fps (2.35% torn frames)
New PS3: 28.313fpsMondjuk azt nem tudom mivel mérték...
-
Def26
félisten
Benq sokkal jobb valahol láttam egy összehasonlítás videót a Sasmungal/Hitachival és sokkal halkabb a Benq.
-
Def26
félisten
válasz
ez_meg_emaz #12066 üzenetére
Gondolod 10k -ból megúszod a cserét? Próbálj meg most eladni egy még nem Falconos gépet. Kutyának sem kell. A régi Prémium gépemet 32k -ért tudtam eladni, mert csak a flacon laposat kereste mindenki.
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
Tommmmka #12050 üzenetére
Én elküldeném őkat a jó qrva annyukba, aztán elmondanám nekik, hogy most azonnal felhívom az MS üfsz.t-, bekamázom nekik, hogy TE egy teljesen flashmentes boxot vettél és kaptál egy ilyen szart. Nincs rajta gari matrica, kopottas a borítás, kerreg kattog stb... ha meg igy sem akarják a jót akkor, azt is mellékelném nekik, hogy nekem megér 40-50k -hogy szétveressem a pofájukat.
-
Def26
félisten
Ahogy nézem az adataidat te a számok embere vagy.
Egyébként nincs belőle probléma. Ők is tudják, hogy valahova külföldre regisztráltad be a gépet. mondjuk igy belegondolva szívás lenne, ha a regisztrált címre küldenék vissza a boxot, akkor nálam is jóljárna valami Londoni légkondiszervíz.
-
Def26
félisten
válasz
ez_meg_emaz #12034 üzenetére
Megvan a géped, és nincs flashelve (mert ugye igy legális az MS gari), tök mindegy, hogy mikor regisztrálod be (telefonon) a lényeg, hogy ha baj van akkor a vásárlás napjától számított 3 év él a 3 ledes hibára. Egyéb hibákra 1 év.
Regisztrálás ugy történik, hogy felhívod ezt a számot és elmondod az üfsz. -nak, hogy nincs probléma csak regisztrálni szeretnéd a gépet. Ekkor ő kére a széria számot esetleg címedet, nevedet elmondja, hogy blokk legyen a gépről és ennyi. Neten nem szükséges külön regisztrálni, mert a telefonban a csaj ugyanazt megcsinálja.
Interneten akkor szükséges a reg. (de ez is csak kényelemi okokból) ha egy esetleges hiba miatt elviszik a gépet és nyomon szeretnéd követni, hogy épp merre jár a masina (mint a postai csomagkövetés).
Ha a telefonos regelés, megvan akkor nyugodtan hátradőletsz. De ezt akkor is nyugodtan megteheted, ha nincs regelve a gép, mert az is jó ha akkor hívod őket ha már gond van. Nem hajtanak el csak annyi történik, hogy akkor regisztrálod be a masinát és visszamnelőleg él a gari a vásárlás napjáig. Tehát 1 éve van meg a géped, majd beszarik (3 led) telefon üfsz. -re és onnantól még 2 év gari van a box -ra.
-
Def26
félisten
Hálistennek nekem már a nettóm ennyi, de nagyon jól látod a dolgot. Ahhoz, hogy elindulj egy úton először is kell egy partner, (mert ugye egyedül nagyon nehéz) azt az időt meg kell "várni" míg az ember belebotlik egy olyan nőbe/férfiba (kinek mi az izlése) akivel le tudja élni az életét. Először összeköltözés (albérlet 60e+rezsi) aztán 1-2 év és saját lakás (80k havi részlet+rezsi) kell a pénz az autóra, kajára, plusz jó ha raksz is félre, és akkor még nyaralásról nem is beszéltem. Neadjisten még egy gyerek is születik és itt a dal vége... és még csodálkoznak, hogy csökken a népesség.
Szerintem ez egy átlag háztartás.
A fentiekbe be kell még szúrni ugye a x360 -at is.Csakhogy ne off legyen az egész.
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #11912 üzenetére
Szerintem is kinyöghető az áruk, de a Magyar fizetésekhez képest nagyon drágállom. Arról nem is beszélve, hogy nálunk a hivatalos árusítóhelyek pl. 576 shopok, még 5-6k -val drágábban is adják mint külföldön.
-
Def26
félisten
válasz
Gazala #11905 üzenetére
"egy jatekert 10-15k nem draga, meg a magyar fizetesekhez kepest sem." Ezt szerintem te sem gondolod komolyan.... qrva drága egy játék a Magyar fizetésehez képest. Tudod mihez képest nem drága, az Angol 500e ft -os alap fizetéshez pl. nem drága.
Én is csak azért tudom megvenni, mert a feleségem "felsővezető" és megengedhetjük magunknak, de ha csak az én fizumat nézem (145k) akkor igencsak elgondolkodnék, hogy tankoljak vagy játszak.
-
Def26
félisten
válasz
tiv83us #11904 üzenetére
"Jo, pontositok, a Magyarorszagon elok."Ezzel sem vágtad ki magad.
Minden nép lop, Kelet-Európa azért, mert egy elnyomott ország vagyunk amit a felmenőinknek köszönhetünk. Amerikaiak is lopnának ha olyan helyzetbe kerülnek ami ellen tenni próbál Bush. Egy kicsit megemelkedik a benzin ára azt egyből jön az ideggörcs.
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
tiv83us #11892 üzenetére
MS tényleg korrekt volt de ez a sok kö**ög hozzászóló akinek még ez sem tetszik, hát ez felháborító. Nem ez az első ilyen eset, azért arra is gondoljunk, hogy hányan húzták be az MS-t egy plussz kontrollerrel?
Tud valaki mondani még egy olyan céget aki ingyen és bérmentve küld ki pótlásnak garanciában terméket úgy, hogy meg sem bizonyosodik arról, hogy az eredetileg vásárolt valóban rossz? Mert én nem... nálam az ilyen dolgok miatt van a Microsoft egy egész jó helyen.Lehet mondani, hogy szarul tervezték a hűtést, meg hogy nuku Live!, de azért próbálnak tenni is valamit, hogy ezeket a hibákat kicsit felejtessék az emberrel.
-
Def26
félisten
Nem kérnek semmit, csak egy széria számot. A telefonos ügyintézőnél csak a gépet regisztrálod, Live! -on meg egy profilt csinálsz (akár 10 -et is) és itt van az a pont ahol el kell olvasnod ezt:dreampage oldala.
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
Buldozer99 #11868 üzenetére
Mármint a TV?
-
Def26
félisten
Az egy qrva jó LCD TV, de én inkább a kistesóját venném 32LG3000. Boxod biztos, hogy nem HDMI-s (ha a HD-s alatt ezt értetted). A 2006.09. havi konzolok szvsz nagyon jól sikerültek, nekem is az volt a régi Prémiumom és soha semmi baja sem volt.
Több ismerősőmnek 2006.09 havi gépe volt és senkitől nem hallottam, hogy baja lenne vele. Ez egy jó széria volt. -
Def26
félisten
Akik játszanak a GRID -el:mennyi pontot csináltok driftben?
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #11823 üzenetére
Játszanák, ha megjelent volna már a GRID. Qrva jó az a játék, amennyire nem tetszett elsőre, most annyira tetszik. Elő is rendeltem rá.
Kib@szottul bejön a drift része is, nagyon eltalálták, eddig egy játékban sem tudtam ilyen jól beleélni magam.
-
Def26
félisten
válasz
Peat;) #11765 üzenetére
Nekem van egy "gagyi" 2.1 PC hangszórom "mélynyomóval" ezt dugtam be a tv jack kimenetére és tökéletes vele a box. Ha komolyabb hangot akarsz akkor, ahhoz tényleg eredeti Microsoft kábel kell, vagy pedig maradsz a komponensnél.
Viszont azt nem tudom, hogy simán a HDMI kimenet milyen hangot ad ki. Tehát ha én egy HDMI bemenetes erősítőre dugom akkor az 5.1 lesz?
-
-
Def26
félisten
válasz
tiv83us #11714 üzenetére
Mekkora lehet már ott kint élni.
Úgy 12 éves koromban imádtam Amerikát, azon belül is New Yorkot. Emlékszem vettem ki a könyvtárból a városról szóló könyvket aztán óvatosan ollóztam ki a képeket, majd felragasztottam csomagoló papírra gyüjteményként és végül a falon kötött ki. Anyám testvére és a lökött fia kint élnek Kanadában, 3x voltam kint náluk nyaralni, és egyszer eljutottam New Yorkba is. Hát egy orgazmus volt akkoriban nekem. Tényleg szó szerint az embernek fájt a nyaka a sok "égbenézéssel" (bámultam a földről a felhőkarcolókat). Akkor még álltak a WTC tornyai is, valami b@szott élmény volt. Mikor közeledtünk a városhoz már több km -ről látni lehet a tornyokat/felhőkarcolókat.
Lett volna lehetőségem késöbb kimeni dolgozni (Kanadába) csak akkor még nem gondoltam átt a dolgot eléggé (hülye voltam), most meg félek. A lényeg, hogy irigyellek, nah. -
Def26
félisten
Live! sem lesz egyhamar, ezt ma olvastam az indexen (2 hetes cikk
):
"Kis piac vagyunk, és amíg olyan országok vannak előttünk az Xbox Live-ra várók listáján, mint Oroszország vagy Brazília, ne is várjuk, hogy máról holnapra megnyílik előttünk az Xbox360-as multiplayer csaták online birodalma" - vázolja a helyzetet Tóth Gábor a Microsoft Magyarországtól. Saját szerverpark, külön telefonos és internetes ügyfélszolgálat, a kártyás fizetés megszervezése az összes magyar bankkal; ez bizony nem kis befektetés a becslések szerint 10-15 ezer potenciális magyar Live-játékosért.
Akiknek nagyjából tizede már most is használja a rendszert, kamu címről regisztrálva. Bár ez illegális, a magyar Microsoft inkább tűri a jelenséget, mint tiltaná. A kerülőutat láthatóan mindenki ismeri, akit érdekel; erre utal, hogy a magyar Microsoftnak egyetlen fogyasztóvédelmi ügye sem volt még amiatt, hogy a konzol dobozán csak egy apró "az Xbox Live szolgáltatás nem érhető el minden országban" felirat figyelmeztet arra, hogy nem megy itthonról az online játék, legalábbis papíron. Kevés eladott konzol és játék, és nagyon magas kalózkodási arány - emiatt dobják vissza Redmondból a magyar Live-ot sürgető hazai próbálkozásokat.
-
Def26
félisten
válasz
Atomgeszi #11666 üzenetére
Neked 2 boxod is van?
Más:
Valami jó angolos megkérdezhetné tőle a chatszobában, hogy mikor lesz Mo. -n Live!
-
Def26
félisten
válasz
Pöttön #11650 üzenetére
Én arra próbálta utalni, hogy ha már itt elakadsz akkor szvsz bele se vágj a dologba.
Ha nincs a gépeden gari akkor meg tök mindegy, hogy melyik hűtést teszed bele, ha besz@rhatnékja van akkor besz@rik.(Én a ventillátorok fordulatszámát tekerném fel olcsobb is, és egyszerübb is.)
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #11628 üzenetére
Gondolom nektek is ugy bírja ilyen sokáig, hogy nincs rajta a rezgés.
-
Def26
félisten
Hülye kérdés: Halo 3 -ban hogy tudok egy partiba csatlakozni? Akármit csinálok minden menüben csak saját lobbyt indítok. Most szereztem meg a játékot, nem nagyon vágom még.
-
Def26
félisten
válasz
Kasza08 #11588 üzenetére
Golemkonzol jó kis bolt. Sokan dícsérik még a Consolecornert. A multkor megkérdeztem tőlük, hogy mennyiért számítanák be a boxom egy PS3 -ba és azt írták, hogy 40k -ért.
Ezt ajánlottam nekik:
3 hetes origi Xbox 360 Arcade garis, blokkos, doboza stb.
PGR4, Burnout Paradise, Call of Duty 4, Call of Duty 3, Forza 2 +Viva Pinata Bundle, Prey.Tudom, hogy beszámítás nagyon alacsony áron játszik, de azért ezt nem gondoltam volna.
Kíváncsi vagyok, hogy egy régi Prémiumért mennyit adnának, ami gari sincs
Persze ettől függetlenül a Conslocornert ajánlanám mindenkinek. -
Def26
félisten
Nah, rájöttem mi van. Először össze kell hozni a PC-t a boxal (extender, windows media center legyen a PC-n) ez ugye már megvolt. Aztán a boxon a Media fülön belemész a Videos részbe itt nyomsz egy X -et (Change Video Source) és kiválasztod a Connect PC részt. Ezután ugyanebben a menüben meg fog jelenni a PC-d neve és amit a Windows Media Player -ben beállítottál megosztásnak (Windows Media Player-Eszközök-Beállítások-Műsortát-Megosztás Beállítása-XBOX 360 ikon-Engedélyezés)
Nekem ezek után működik a dolog.
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #11557 üzenetére
"MS FOREVER! Én imádom őket!"
Ez azé' bizarrrr
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #11550 üzenetére
Detto.
dunc: neten van a gép, és nincs bannolva se flashelve.
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #11510 üzenetére
1080p persze, hogy szebb, de proper 1080i -ről írt.
-
Def26
félisten
válasz
proper #11498 üzenetére
Komponensen 720p, 1080i -nek nem sok értelme. Mondjuk én itt HD ready TV -re gondolok, nem Full HD-ra (nem tudom milyen a tv-d).
Viszont ha veszel egy HDMI kábelt a géphez azzal jobb lesz a kép, nem sokkal de én észrevettem a különbséget. Szvsz a HDMI kábellel a TV natív felbontásához igazítja a box jelét, ami jobb a mint 720p, 1366x768 (HD ready) vs. 1280×720 (720p).
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #11285 üzenetére
Pár hónap múlva az is ingyenes lesz. (COD 4)
-
Def26
félisten
Ahham, én 47.990 -ért vettem ott az Arcade gépem. És a legolcsóbb konzolboltban is ugyanennyiért volt a gép, de pökhendi volt az eladó és inkább othagytam a f@szba, átmentem a MM -be ahol az eladó sokkal készségesebb volt mint a konzolbolt tetovált izompólós agyonmotivált bérence.
Sorry off -ért.
Aktív témák
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mobil flották
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Posta, csomagküldés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Counter-strike 1.6
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest