Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Gebriel
veterán
válasz
Crazyman33 #47355 üzenetére
Legyen igazuk. Ne akarjunk nekik rosszat.
Marad a kalózpéldány.Szer: Akkor marad a külhoni rendelés, vagy a ph
-
Gebriel
veterán
válasz
Crazyman33 #47350 üzenetére
Igen, de tényleg kockázatos egy kicsit. Személyes átvételen kívül nem nagyon mertem én sem mostanában. Régen azért nem ilyen volt.
Érdemes figyelni a megbízhatósági listát illetve ha konzol bolt akkor no para.Linkedhez hozzá szólva.
Kicsit kizártnak tartom ezt a megoldás, hogy játékokként külön fizetni kell az online játékért.
Lentebb taglat okokon kívül majd egy user 3-4 gamert. 30-40 dollárokat fizetni fog? pfff...Arra kíváncsi leszek.
-
Gebriel
veterán
válasz
Djuree #47316 üzenetére
"jah, azért vettél tőlem egy zsák használt játékot"
A zsák használt játékot együtt vettük az Atival.
Én a magam nevében írnám a véleményem.
A GOW2-t azért vette meg tőled mert Atis azt mondta kedvenc játéka, hát gondoltam megnézem, hogy milyen. Kicsit örültem neki, hogy most találkoztam először ezzel a játékkal mert így 5500ft.-ból megúsztam.Hála neked
Hány éves játék? 2!? Biztos vagyok benne, hogy nekem MOST ugyan olyan élményt nyújtót mint a fanoknak akkor.
A harmadik részét úgy érzem majd keményen le kell tennem 10+k.- mert kelleni fog.
A Bayonettára nagyon fájt a fogam megjelenés óta, de nagyon nem akaródzót kiadni érte annyi pénzt. Tapasztalva a Devil May C. 4 után tudtam bármikor veszem meg ezt a játékot, se grafikailag, sem játékélménybe nem lesz lemaradva az aktuális szintről. Ráadásul hamarosan nevetséges összegért is befogom szerezni. Hála nekedMost itt van és nagyon nincs hangulatom játszani vele mert leköt a The Saboteur amit szintén csak azért vettem meg mert drága modink azt mondta, hogy az milyen jó. Na ez is egy külön sztori.
Néztem trailers, nem nagyon fogott meg.
Aztán hála azorzo kollégának kemény 3000ft.-t!!!! beszereztem egy 1 éves játékot. Annyit megért még akkor is, ha mellé nyúlok. 1 hete az van a gépben jó formán mert annyira leköt.
Ennyit a régi játékokról. Amik összességében 14000ft-ban került, és több tucatnyi játék órára elegendő.
A COD MW2 és a AC2 13.000ft/db vettem meg anno az 576kby. Ennyiért mert kellet, mert akartam ezeket a játékot már a megjelenéskor.. Mert tudtam, hogy hosszú-hosszú időre lefog kötni.
Így a tuti játékokért boldogan kiadom a 10+k-t ami fizetésem 3%és ebben teljesen igaz volt Atisnak, hogy az itteni fizetésekhez van igazítva a játék ára.
Én is szeretnék minden újonnan kijött játékkal játszani, de akkor vagy munkanélküliek kellene lennem vagy sulisnak, hogy legyen időm minddel játszani.
Tehát ennyi....
És igazad van itt a jó idő, kint kell lenni a szabadan.
Én is ott voltam a hétvégén hála neked mert nem ért ide a játék amit küldtél péntekre.(#47329) Crazyman33
Itt van egy pár eladó. -
-
Gebriel
veterán
válasz
Paladin1492 #47146 üzenetére
Így van. Nagyon nagyon tetszik.
És köszi még 1x a türelmed.
Amit a megfelelő opicban meg is említek. -
Gebriel
veterán
Ha valakinek bejön a GTA-s játékok annak ajánlom a The Saboteur. Sőt kötelező.
Nagyon jó hangulatos játék.Köszi Bwoay, hogy ajánlottad.
-
Gebriel
veterán
GRID és GRID Reloaded között van valami különbség vagy egy a kettő?
-
Gebriel
veterán
válasz
heihachi #47040 üzenetére
Láttad már az animációs filmet?
-
Gebriel
veterán
válasz
karakpecze21 #47030 üzenetére
"Most úgy oldottam meg, hogy vettem egy kábel hosszabbítót és a tv-re kötöttem a fülest."
Mi vaaannnnn???????????
-
Gebriel
veterán
válasz
Xirtam #47005 üzenetére
"* Ismertető
5.1-es headset. 8 hangszóró (4 mindkét oldalon). Digitális, in-line hangerő szabályzás. Minden csatorna hangereje külön szabályozható. Levehető mikrofon. Dolby Digital 2.0, Dolby Digital 5.1 and Dolby Pro Logic támogatás. PS3, Xbox and Xbox 360 Chat funkció támogatás. Dynamic Range Control. Kompatibilitás: PC / MAC / más eszközök: analóg bemenet."
-
Gebriel
veterán
válasz
Crazyman33 #47001 üzenetére
Ez elég jó.
-
Gebriel
veterán
Részemről nagyon város játék
Előző rész -
Gebriel
veterán
válasz
Xirtam #46779 üzenetére
Nem azt kérdezte, hogy mi a jobb hanem, hogy tudja megcsinálni.
Szerk: Grat a boxhoz.
-
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
Igaz nem kaptam se figyelmeztetést se bannt, de nem is promótáltam, csak megkérdeztem mit szolnak hozzá? A seggberúgást ezért nem tartóm jogosnak.
Azt a témát lezártam. Részemről akár el is tűnhet a topicból.Szerk: De látod Te már többet tudsz, hogy csak flashelt gépekre megy fel.
-
Gebriel
veterán
Mit szóltok a JTAG/SMC hack: XBReboot (XBR), XeXMenu 1.1, FreeStyle Dash-z?
-
Gebriel
veterán
válasz
Paladin1492 #46356 üzenetére
Én megvenném a 3LED-es géped.
-
Gebriel
veterán
válasz
Xirtam #46045 üzenetére
Számlát elküldte.
Hívták, hogy így OK és még 3 évre kitolják a garit.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tegnap el is vitték a 3LED-es flashelt gépét. Már szervizelés alatt van.
Ha megcsinálják neki, én nem is tudom, mit csinálok.
Vagy is de, felvásárlóm az összes 3LED gépet.Szerk: Ha ezt valaki mondaná el sem hinném
-
Gebriel
veterán
Hogy van ez ha megsérül, törik a lemez, milyen feltételek adnak újat.
-
Gebriel
veterán
Haverom vett egy 3LED-es gépet.
Felhívta a MS-t, hogy garis még-e a gép? Mondta, használtan vette egy konzolboltból.
Múlt év augusztusában járt le neki a 3év, de azt mondta neki a ügyfélszolgálatos csajszi, hogy semmi probléma ha elküldi a számlát amit a konzolboltba kapott akkor kitolják még neki a garancia időt
Kíváncsi leszek a mi lesz a vége.Dunc
[link] <--itt.
Bejelentkezel és az avatár képed mellett a saját fiók fülnél. -
Gebriel
veterán
És hogy az enyém is itt legyen
Jah és nem vagyok szemüveges.
-
Gebriel
veterán
Nem nagyon pörög a topic
-
Gebriel
veterán
Van egy LG házi-mozim. Akartam venni egy optikai kábelt, hogy a boxal össze kössem, mert eddig virtula dolby ment.
Kérdezi az eladó, hogy milyet
Nem nagyon tudtam válaszolni, mert fogalmam sem volt, hogy ebből több fajta van. nem tipus
Mondtam mihez kell, de nem tudod segíteni.
Most akkor, hogy van ez
Én úgy tudtam csak egy fajta van belőle, de ezek szerint még sem. -
Gebriel
veterán
Talán itt?
-
Gebriel
veterán
Én meg most a Devil May Cry 4 kezdetem el.
PS3-on már egyszer toltam, de számomra hatalmas játék így most megismételem újra.
Utána meg jön a Bayonetta.
Le is járt a Gold-om és nem is hosszabbítom meg egyenlőre mert csak multit toltam 1000el, így be pótolom a singel játékokat. -
Gebriel
veterán
Nagyon úgy nézet ki, hogy az MW2 serverei nincsenek a helyzet magaslatán.
Vagy maga a LIVE-al lett volna a gond
Bár az is furcsa, hogy a gépem 3x fagyot le egymás utána bekapcsoláskor. -
Gebriel
veterán
válasz
Jon Mathias #45513 üzenetére
Kicsit eltéveszteted a topicot.
-
Gebriel
veterán
"de ha fel akarok menni online ra akkor elmegy a flash ezt hallotam vagy eltünik ... és akkor ujra kell flasheltetni.."
-
Gebriel
veterán
Pár cserélhető játék esetleg ha valakit...
-
Gebriel
veterán
Napok óta küldenek a Live-on free ms ponits generátort linket.
Ismeritek? Mit tudtok róla? -
Gebriel
veterán
Részben igazad van, de az új gép is be krepálhat, igaz kisebb eséllyel.
Példádat nézve akár az én hirdetésem is lehetne.
Mert én is kb bolti áron adom, csak mellette van majd 10k értékbe softver.
Ráadásul aki ismer az tudja, hogy igen csak vigyázok a termékeimre, de ha még is baj lenne azt is megszoktam oldni. Olvas csak bele a PS3 topicabaÉn Iceakos-tól vennék Live crd. itt. 200% megbízható
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Könyvajánló
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest