Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #40537 üzenetére
ezzel az a bajom, hogyha esetleg keresztbe rendelés lesz akkor lehet pont az én jegyemet törlik. Haver így járt AC/DC koncertjeggyel
-
Sickboy25
addikt
Valaki nem dolgozik közel ticket express irodához? 3 db jegy kellene nekem metallica koncertre!
HELP ME!!Kedden lehet venni először, de egyből le kéne csapni rá!
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
mivel fogtok nyomulni ünnepek alatt live-on? Mert akkor azt beszerzem és csatlakozom hozzátok. Hétfőn államvizsga és utána live előfizu, hogy végre játszhassak is
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
COD3 és Moha Airborn most kapnám valamelyiket cserébe. Melyiket válasszam? Melyik jobb live-ra? Vagy ezeket már nem is használják?
-
Sickboy25
addikt
válasz
Doki-HUN1978 #38496 üzenetére
Hátrány, hogy meghal a lemezmeghajtó idejekorán és hangos, mint a dög!
-
Sickboy25
addikt
szerintem lassan nyithatnátok egy forza 3 fórumot , mert itt már csak arról van szó!
-
Sickboy25
addikt
tudom sokx volt téma,de lusta vok visszakeresni, tud a box 5.1-es hangot kiadni magából?
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #37328 üzenetére
aham már értem is
a z "alapon" szó nem világos valaki elmagyarázná??
-
Sickboy25
addikt
válasz
KőrösiCsípős #37299 üzenetére
amúgy ha a címet elolvasod és onnan eljutsz a legelső hozzászóláshoz, nah ott ilyen kérdésekre megkapod a választ!
-
Sickboy25
addikt
válasz
KőrösiCsípős #37299 üzenetére
ez ugye vicc
ráadásul az 1 hsz -a
-
Sickboy25
addikt
válasz
Laci_a_Paci #37166 üzenetére
asszem ez hívják bann-nak! Ha kedves moderátorunk felébred, akkor te mész aludni
Felebredtem
[ Módosította: tiv83us ]
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #37142 üzenetére
jogos, én is akartam írni, de....
-
Sickboy25
addikt
NFS Undercover tapasztalatok? Milyen a játék?
Miért eddig ki gyártotta? Nem nem ati kártya vban benne most is? Ati 2900pro nem?
-
Sickboy25
addikt
Ez az elit nekem nem jön be nagyon vagy csak az enyém ilyen, de egyszerűen már a dvd filmeket sem játssza le, mert állandóan szaggat!
Ez mitől lehet meghajtó mehetett tönkere? Divx- et szinte egyet sem azok közül amiket a prémium vitt, de már a dvd lemezeknél is kezdi! Én tudom, nem filmnézése van, de ha már beletették akkor az működjön is rendesen! -
Sickboy25
addikt
válasz
user137 #36507 üzenetére
szia
akkor kezdem én és majd jönnek a többiek is! Azért ha visszaolvasol vagy bepötyögöd a keresőbe mindenre választ kapsz, mert ez a ps3 vs xbox360 nagy harc volt itt! Keress rá lesz egy két érdekes hozzászólás!
Én a prémiumomat most cseréltem elitre és lényegesen halkabb, de ezt lehet csak bebbeszélem, nah de nem, mert halkabb! Én is ezen nézek dvd-t az előzőnél zavaró volt néha a hang, de ennél semmi!
Túlmelegedés szerintem ezekre a jasper alaplapos gépekre már nem jellemző annyira, mint elődjeire! De a hűtésre itt találsz megoldást!
Videókat lemezről játszik divxhez letölthető codekeket kínál a dvd-t automatikusan játssza, h.264 (.mkv ugye) nem játszik le közvetlenül csak valami külső segítséggel!kiokosított rész az warez , esetleg priviben érdeklődj!
-
Sickboy25
addikt
Kérdés nem ugrik a gari, ha kiveszem a vinyót? Hogy veszem ki? És hogy tudom rákötni a gépre? Sata- ás?
-
Sickboy25
addikt
válasz
Csabee. #36452 üzenetére
Én eddig azt hittem, hogy a 2K10 és K-s társai, nem az NBA, hanem annak a kistestvére, pontosabban alacsonyabb ligákat jelöl! De akkor ez egy másik gyártó nem az EA? Ennyi lenne a különbség? Mármint a címre és nem a grafikára illetve játékmenetre gondolok!
szaszlaci: mit ajánlanál HD mozizásra? Mármint itt dvd lejátszóra gondolok vagy valami hasonló és költségkímélő megoldásra! Azért kérdezem tőled, mert mondtad, hogy ilyen műszaki helyen dolgoztál! Köszi előre is!
-
Sickboy25
addikt
nekem is két hdmi kimenet van a tvmen! Most mára boxom is hdmis, de semmi különbséget nem látok közötte! a thome nekem is hdmi-s, de minek, mert 4 hd csatornért nem fogok fizetni 2 rongyot plusszba, tiszta hülyeség, csak pénzkidobás! Majd valami jó kis dvd lejátszó kellene ami hdmis-is amina hd filmeket meg tudom nézni! Nah erre az egyre lesz jó!
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Milyen technikai feltételei vannak, hogy én hd filmet nézzek xboxon DL lemezen?
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest