Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Thome
veterán
válasz
Matthewus #41126 üzenetére
Figyelem.
Ami PC verziós vezetékes, az megegyezik a sima xbox360-hoz való vezetékes kontrollerrel.
Ugyanaz a kettő, semmiben sem különbözik, csak a csomagolás.Ami PC verziós vezetéknélküli (wireless), ahhoz jár egy adapter, CSAK azzal tudod a géppel összepárosítani, máshogy nem. Ha sima Wirelesst veszel (nem PC-s verziót), akkor nem kapsz hozzá adaptert, ergó sehogy nem tudod használni a pc-vel.
Döntsd el hogy mit akarsz venni és kész, lezárt az ügy.
-
Thome
veterán
Konzolvilágot felejtsétek el...
Bazzeg, 2 levelemben is írtam, hogy nem kell az a kurva termékük (2 hete), erre fel ma jön az üzenet, hogy:
"Rendelésedet átadtuk a futárszolgálatnak. Köszönjük a vásárlást, kellemes időtöltést és jó játékot kívánunk!".
OMG! Ekkora süsü céget...
-
Thome
veterán
-
Thome
veterán
válasz
Davzone #40363 üzenetére
Flasheléshez szét kell, mert a dvd meghajtót flasheled egy pc segítségével. Ergó ha rajta volt a matrica, valszeg érintetlen volt!
Bár van olyan eset, hogy szépen leszedik, és visszaragasztják, majd ha beledezik, visszaállítják gyári állapotára, aztán go Microsoft, bár ez elég necces, és gusztustalan dolog...
-
Thome
veterán
Egy ilyen + Egy ilyen + A jack dugós fülhallgatód = Sztereóban szól a játék a fülhallgatódban.
Elmondom a történetet.
Az xbox hangkábeleit (Sárga és a fehér színű) beledugod a Jack-RCA adapterbe, majd azt beledugod a jack elosztóba. De mivel az párhuzamosan van kötve, beledugod a másik bemenetbe a fülhallgatód, és arra is megy tovább a jel, és máris sztereóban szól a cuccos. (Tapasztalatból mondom, mert én is így kötöttem össze az 5.1-el, mert messze volt az erősítő az xbox kábeléhez, és a tv-hez képest).De ha rövid lenne, akkor még egy ILYEN JACK HOSSZABBÍTÓT beletoldasz a fülhallgató, és a jack bemenet közé, és már kész is!
-
Thome
veterán
válasz
Crazyman33 #40109 üzenetére
Amennyiben WD Scorpio BESV 250 gb-s a HDD, és megmókolja, akkor 250-et fog látni belőle!
Mivel csak ezzel működik szoftveres átalakítással.
Amennyiben simát akar használni, erőteljesen forrasztgatni kell, amivel a gari ugrik a gépből!
-
Thome
veterán
válasz
SFONarayan #40016 üzenetére
Oszt' deríjje' már ki a kedves boltos, hogy te éppen milyen lemezeket használtál...
-
Thome
veterán
válasz
Tomics #39934 üzenetére
Konzolvilágos csávóka inkább no comment...
2 napja rendeltem egy Pc-s MW2-t... Ma este írják mailben, hogy csak jövőhét pénteken kapnak... Időben szólhattak volna... Miért nem kezdtem az 576-tal, vagy a cdgalaxissal, ma már a kezemben lett volna...
Innentől kezdve engem el is felejthetnek, na nem azért mert nem volt nekik játékuk, hanem 2 napig tartott egy mailt megírni, én pedig örültem volna, ha a kezemben van a cucc. Kész vicc ez a bolt.
-
Thome
veterán
válasz
Crazyman33 #39865 üzenetére
-
Thome
veterán
válasz
heihachi #39820 üzenetére
Passz, nem tudom pontosan, 60-100 óra környékén mehetett, igazból nem tudom, csak saccolom (!!), és 3 rongyot dobott rajta...
Köszi, így inkább maradok a pc-nél. Úgyis csak az MW2-vel játszok (Az meg elindul a notimon, ami 66wattot eszik, az xbox meg 200-270 wattot a tv-vel együtt), és a Forza3-al játszottam volna, de így bukó. Sajnálom, mármint a Forza3-at, de kibírom, ez van...
-
Thome
veterán
válasz
eddie17 #39807 üzenetére
Bakker, félreolvastam... Azt olvastam, hogy magát a HDD-t tiltják le... Nem azt hogy a játékmásolást!
A játémásolást azt letiltják, de magát a HDD-t azt lehet másik gépben is használni.
kelzsoca: Igen, már javítottam magam... Szimplán félreolvastam a kérdésed, itt buktam be a dolgot!
-
Thome
veterán
-
Thome
veterán
-
Thome
veterán
Abszolúte nem, de előbb-utóbb venned kell neked is majd egy lcd tv-t, vagy monitort, mert hidd el, hiányozni fog egy idő után.
(Én most szívok... Vagy pc-re megveszem az MW2-t, és egy lcd tv-t, de akkor nem tudok új xbox-ot venni, vagy veszek xboxot, de akkor marad a szar tv is, és nem is lesz mw2-m)
Illetve, elvileg, ha van benne magyar felirat (A forzaban van), akkor (ha a régióbeállítás Hungary-n van) magyar lesz a játék.
-
Thome
veterán
Gondoljátok el!
4 ledes lett az egyik haverom gépe, de ebből az egyik led meghalt, és így most csak 3 villog!
-
Thome
veterán
Törlöm a post-ot inkább, nehogy kapjak érte, de nagyon ideges lettem....
-
Thome
veterán
-
Thome
veterán
Meg ne csináld!!! A WD-40-el meg ne próbáld befújni! Szétmarhat benne valamit. Szilikonsprével maximum, de szedd szét ha tudod, és nézd meg, nekem is nyikorgott, szétkaptam, valamit csináltam vele (mozgattam a műanyagot, mintha picit vissza akadt, vissza ugrott volna a helyére valami) , és nem nyikorog.
-
Thome
veterán
válasz
Mr.Grincs #39602 üzenetére
Megpróbálok vagy új arcade-t venni, vagy valami használt, de érintetlen elite-t venni. 45 körül tudok maximum rá szánni.
Mindenkitől kérdem, aki tudhatja:
Esetleg vegyek használt, de érintetlen, ergo garanciás arcade-t?
Ha igen, akkor a garanciát hogy intézzük? Úgy rémlik, hogy valamit kell vele csinálni az xboxoknál.Bár lehet hogy orbitális nagy marhaságot kérdeztem most, de inkább most tudjam meg, mint a megvétel után. -
Thome
veterán
Hazaért az Xbox360!
Él és virul. Gyorsan eladom, és végre nem lesz közöm a warezhoz!
-
Thome
veterán
válasz
SFONarayan #39508 üzenetére
Egyenlőre nem szándékozom, de ha nem nagyon viszik, akkor majd szólok, ha aktuális lesz még számodra is!
-
Thome
veterán
-
Thome
veterán
-
Thome
veterán
válasz
SFONarayan #39191 üzenetére
-
Thome
veterán
Modern Warfare 2 kérdés jön:
Xbox360-on is jelen vannak kényelmetlen dolgok, mint a Pc-s verzón? (Óriási ping, csíterek, mittómén, szóval kb. élvezhetetlen játékra gondolok). Mert azt látom, hogy Pc-n az iw.net, és a steam egy rakás szar.
A Single-t kipróbáltam, de mivel az xbox live nem lát szívesen, így a multit nem tudom kipróbálni, és most váltok full origire mindent, emiatt kérdem, nem szívesen invesztálnék 10 rugót egy szardarabba. A single az nagyon bejövős, de a multi végett venném meg.
Vagy esetleg érdemes lenne inkább a BF
C2-t megvennem majd?
(Számomra mindkettő nagyon hangulatos, de nincs 20 rugóm csak játékra, meg kell válogatnom amit veszek, és mivel nekem tök8 melyik lesz, így várom az érveket, ellenérveket, bár egy meg nem jelent játék esetében nehéz nyilatkozni)
Véletlen se szándékozok warezolni, átállok a jó oldalra, fő a békesség! (És nem a bann veszély miatt, hanem inkább a 3led miatt!)
-
Thome
veterán
Varta elemet toltam bele. (Egy agyonhasználtat, viccből, és csutkán volt az aksi, már 1 hete azzal játszottam, és 1 kockát ment le, de az vissza is ment. Öntöltő!
).
Én személy szerint a Varta elemeket, aksikat preferálom!
-
Thome
veterán
Használt, arcade, friss Jasperes gépet/használt 1 év körüli Falcon gépet (gyárit, tehát nem flasheltet, no warez) meg éri venni?
Ha igen, milyen árakon vegyem? Átállok a jó oldalra, jobb a békesség, a mostani 3 led után nem reszkírozom meg a dolgot. (Ezt még garanciába megjavítják, megúsztam) -
Thome
veterán
Eladó -szinte- új Elite Live headset. LINK
Hátha valakinek kedve támad, és megvenné!
-
Thome
veterán
válasz
Gebriel #39023 üzenetére
OFP: Dragon Risingnek nagyon jó az irányítása! Én is aszondom Def26, hogy azt próbáld meg, sokkal jobb az irányítása, mint a Cod-oknak!
Szerk: Én az OFP-n tanultam meg az irányítását!
Nincs meg egy hónapja se a gép, de azt mondom, hogy lassan elérem az átlag pléjer tudásának a szintjét!
-
Thome
veterán
válasz
Barney1981 #38889 üzenetére
Ha szeretnéd, hogy sokáig jó legyen, akkor nem ártana, hogy több helye lenne, mert azt vettem észre, hogy az én gépem pont ott szívja be a rengeteg levegőt, ahol nálad kevés hely lenne (a talpánál).
De maga az egész gépnek szarul lett a hűtése megtervezve, szóval próbálj meg Te javítani a microsoft munkáján! (jól (, vagyis jobban) szellőző helyre tedd, mint ahova gondoltad, vagy legalábbis próbáld meg megoldani azt, hogy érje több levegő, szellőzzön.).
-
Thome
veterán
válasz
Dj Polc #38793 üzenetére
Az egyik analóg lötyögött (fel le libegett, és mielőtt eltörne, megcsinálom). Már szétkaptam, a kis rúdra egy kis celluxot tettem (nem cellux, hanem az a széles dobozcsomagoló, rohadt jól ragadó ragasztó), visszatoltam a kart rá, most kipucolom a mélyedéseket, és összeteszem, majd kiprószálom!
-
Thome
veterán
Volt már róla szó!
A Wireless kontrollerben ilyen buzernás T csavar van, írta valaki, hogy kitörte előlük azokat a szarokat. Ezt hogy tudom kitekerni, ha nincs ilyen csavarhúzom? Vagy hogy tudom azokat a kis szarokat kitörni? Sehogy nem akarnak kitörődni
Szerk: Megoldva, volt egy lapos csavarhúzó, ami befér a csavarba, és ki tudom tekerni!
-
Thome
veterán
válasz
kircso13 #38711 üzenetére
Katt ide: Xbox Live beüzemelése Xbox360-on.
Mivel Magyarországon nincs live azért kell ezt így csinálni!Ha véletlen a rossz oldalon állsz, akkor olvasd el ezt is, DE EZ KIMONDOTTAN NEM AJÁNLOTT:
Törölve, nincs rá szükség!Szerencsére!
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- SzoftverPremium.hu
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest