- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
válasz
medvegy #1572 üzenetére
tehát ennek a ''flashelése'' megoldható anélkül, hogy hardveresen hozzányúljak? Mert akkor így gondolom a gari marad, viszont nincs live. A live azt is takarja, hogy netezni is lehet vele, pl internet oldalakat nézegetni, letölteni vagy ilyesmi? vagy csak az xbox oldala érhető el. Én is prémiumot néztem ki magamnak az most bruttó 90 ropi, valamelyest esett szerecsére az ara már európában is ezért döntöttem mellette.
-
Djuree
félisten
válasz
medvegy #1536 üzenetére
hát remélem én is hogy csak vészmadárkodtam, nem kéne hogy bannoljanak live-ről.
csak az a baj ezzel hogy a microfos nem ismer olyat hogy nem teheti meg, már átb*sztak 10 millió embert a szar konstrukciójú gépeikkel, megveszik a törvényeket kilóra.
a demókat a megjelenés után 1-2 nappal még lehet tölteni utána van a korlátozás.
reggeled a gamertagot, beirod a cimet, stb. és hozzácsapja az 1 hónap goldot magától, nem kell semmit csinálnod. de ezt F.B.I. kolléga jobban tudja, őt kérdezd.
[Szerkesztve] -
->Raizen<-
veterán
válasz
medvegy #1517 üzenetére
Nekem is jól jön az hogy lehet demókat szedni a boxra mert a demók alapján lehet igazán látni milyen is lesz a teljes! Ja meg a videók azok is jók hogy vannak meg elvétve lehet találni ingyenes skint a dashboardhoz meg játékképeket és trialos live arcade játékokat is lehet lekapni kb ennyit nyújt a silver mód. Ha nem lenne live kapcsolatom mindjárt nem érne annyit a szememben az xbox mert csak játszani és mást semmit csinálni nem annyira jó!
-
Djuree
félisten
válasz
medvegy #1517 üzenetére
hama is volt, de talán ez a gp jobb, de a fene se tudja, végülis kb. 1 kategória.
15 óra, az nekem 5 nap kb. most amíg csak singlezek, de ha megjön a cod4 asszem ez felmegy legalább napi 6 órára
a silverrel is lehet letölteni, csak annyi a hátrány a goldhoz képest hogy nem lehet multizni, meg még 1-2 kisebb dolog. -
Djuree
félisten
Aktív témák
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest